Konuk Defteri

OZAN DERVİŞ 12-08-2007

onurunu kaybetmiş canım kardeşim, gel seninle deli saçmaların konusunda istediğin kişi veya kurum karşısında imtihan olalım,ben hatalıysam sayende ufkum açılmış olur. sen hatalıysan kaybetmek üzere olduğun onuruna yeniden kavuşursun. ama istersen sen direkt bana gel, çarşıya pazara ayıp olmasın. ha davet et ben sana geleyim. inan seni deli saçmalarından kurtarırım. emi benim onurunu kaybetmiş canım kardeşim. takma isim bulmada bile talihsizsin be canım kardeşim. çok yazık istersen akıl hocalarınla ders seanslarını biraz artır. daha fazla rezil olma

Ozan Derviş 07-08-2007

feride........fireni patlak, frenlerini tamir ettir, bence düz firen taktır.nerede neye toslayacağın belli olmaz, deli saçmalarınla ve takma isimlerle uğraşacağına gel ithamlarının % 1 ni ispat et, gazeteye birlikte kilit vuralım, aksi halde patlayan firenlerin hukuksal sorun açacak başına, hani bilmem hatırlatması, sen yinede iyi düşün he canım kardeşim.

Ozan Derviş 30-07-2007

ismini yazmaktan aciz şahsıma direkt yorumcum, üç aşağı beş yukarı kim olduğunu tahmin ediyorum ama, kafa yormaya dahi değmezsin, şunu iyi bilki ERKAN ailesinin adını layıkıyla taşıyan ender kişilerden biriyim..
rumuz ismi ile yazmamın sebebini sen dahil sağır sultan dahi biliyor, ama sen işine gelmediği için çamura yatıyorsun.
ilk kez ve son olarak şansına cevap yazıyorum çünkü olayın içerisine Erkan aile adınıı karıştırdın, bundan sonra ister deli saçmalarınnı yazarak yaşa, istersen buyur misafirim ol, karanlık dünyanı aydınlatayım.
sonrasında hala deli saçmalarına devam edersen, eh delinin önünde şapka çıkartmasınıda bilirim.

içinde kurt kaynadığı için pek sağlıklı kalamazsın ama
yinede sağlıcakla kal

kevser sucuoğlu 06-07-2007

karlıtepe derneğinin duzenlemiş olduğu kiraz şenliğinin goruntulurinin internet adresinizde bulunmadığını farkettim elinizde eğer görüntü varsa wep sayfanızda yayanılanmasını istiyorum.Ve dernek başakanın isim yanlışlığı olduğunu farkeetim düzeltmenizi arz ederim.Yazılarınızı ve yorumlarınızı beğeniyorum ilgiyle takip ediyorum başarılar diliyorum.

Zeynel İSTENCİ 03-07-2007

Siteniz çok güzel olmuş. Sitenizde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Kastamonu İli Araç İlçesi Gergen Köyü

www.gergenkoyu.com

süleyman uçar 29-06-2007

s.a. Ozan abi nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz
umarım unutmamışsındır beni
siteniz hayırlı olsun bu arada
kendine iyi bak abi
allaha emanet ol

Süleyman Uçar

sevgi harkun 26-06-2007

ben şahinkayayı ebrik ediyorum.ama unutmayın siz hakketmediniz.

K.ADNAN GÜNER 26-06-2007

ŞEREF BABA ' nın anısını yaşattığı için Doğuş habere teşekkür ederim. Onun eksikliğini Beykoz siyaseti her geçen gün daha çok hissediyor. Onu özlüyor ve arıyoruz.. Onun boşluğu nasıl doldurulacak bilemiyoruz. Nur içinde yat ŞEREF BABA...

CHP Mec.Üyesi G.Bşk.Vk.

Ozan Derviş 25-06-2007

sayın tekin bey
bu konu ile ilgili ilçe yerel basınını, gerek gazete, gerekse web sayfalarından geriye dönük incelerseniz, görme şansınız tabiki var.
bir kaç tane aktarayım
-bld.bşk adayı belirlenirken yaşanan sıkıntılar,
-genel kurulda yaşanan sıkıntılar,
-yerel basında çıkan çelişkili haberler,
vb buna benzer sıkıntılar.
tabiki partinin iç meseleleri bizi ilgilendirmeyen yöneticilerin kendi aralarında çözmesi gereken olaylardır.
İlginize teşekkür ederim.
Ozan Derviş
Genel Yayın Koordinatörü

LEVENT ÇAPKIN 22-06-2007

SAYIN OZAN DERVİŞ SİZİ YILLARDIR ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUM VE YAKINDAN TANIYORUM YAPMIŞ OLDUĞUNUZ HER İŞTE YÜZÜNÜZÜN AKI İLE ÇIKTINIZ DOĞRU YOLDASINIZ VE ÇOK BAŞARILISINIZ ALLAH UTANDIRMASIN BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

Toplam 156 yorum bulundu. 81-90 arası listeniyor.