Köseler, Mesudiyelilerle İftar Sofrasında Buluştu

15-03-2024 758 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler ile Beykozlu Ordu Mesudiyelileri iftar sonrasında buluşturdu.

 

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programı öncesi CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ve Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, misafirlerini tesis girişinde karşıladı.

 

Hasır Restoran’ı tam anlamıyla dolduran Mesudiyeliler, yemek boyunca hem sohbet ettiler, hem de coşkulu tezahüratlarıyla CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’e desteklerini belli ettiler.

 

Oruçların açılmasının ardından ilk söz önceki dönem Ordu Mesudiye Yeşilce Belediye Başkanı ve 31 Mart 2024 CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Feyzi Ünal’a verildi. Ünal, CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’e başarılar dileyerek, yolu açık olsun dedi.

 

Feyzi Ünal’ın ardından CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan gerçekleştirdiği konuşmasında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beykozlu Ordu Mesudiyelilere selamlarını ileterek, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Beykoz’u kazanacaklarını dile getirdi.

 

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan’ın akabinde iftar programına katılan CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’de katılımcılara hitap ederek; “Ekrem Başkan açık ara kazanacak bunu görüyoruz ama geçen sefer mecliste eksiğimiz vardı, çoğunluğumuz yoktu, rahat hizmet etme fırsatı bulamadı. Bu eksikliği tamamlamanın yolu Beykoz’dan geçiyor. Bizde olmayan ilçelerin belediyeleri bize geldiğinde meclis çoğunluğunu da sağlayacağız. İnşallah Beykoz’da Mesudiyeli, Ordulu kardeşlerimin desteğiyle Alaattin Başkanımız kazanacak.” dedi.

 

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in ardından “Büyük Başkan” sloganları eşliğinde CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler kürsüye davet edildi.

 

Köseler “Asıl büyük olan Ordulular Mesudiyelilerdir. Bu akşam salonu dolduran, Ordu’dan Mesudiye’den 1930’lu yıllarda buraya gelmiş, ekmek kavgası vermiş, mücadele vermiş Beykoz'un fabrikalarında çalışmış emek üretmiş, yuvasını yapmış çocuklarına yaşam hazırlamış tüm ve Mesudiyeli kardeşlerim ile bizi bu Ramazan-ı Şerif’de burada buluşturan, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bu geceyi düzenleyen herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız diyorum, iyi ki buradasınız diyorum. Geldiniz bize güç verdiniz sağ olun var olun diyorum. Beykoz’un hikayesi vardır. Buraya gelmiş, yerleşmiş değerli Mesudiyelilerin, bu fabrikalarda 1930’dan bugüne kadar verdiği mücadele tarih yazar. Benim annemin babası rahmetli Nizamettin Efendi’de Cibali Tekel Fabrikası’nda ustabaşı olarak Beykoz'a gönderilen ve Tekel Fabrikası’nın mekanik tesisatlarını kuran ve burada yaşamaya devam eden bir ustabaşıdır. Beykoz'a 3 fabrikamızda emek üreten kardeşlerimizle o tarihlerde huzurlu, mutlu bir çalışma düzeni içinde Beykoz'da yaşamlarını bu fabrikalar kapanana kadar sürdürdüler. Beykoz’da uzun soluklu bir çalışma yürütüyorlar. 25 seneden beri Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve yerel yönetimlerde siyasi iktidar Beykoz’da bu planlara fabrikalar kapandıktan sonra bu insanları bu bölgede çalışmasını engelleyen bir yapı oluşturdular ve sanayi sitelerini bu ilçede planlara koymadılar. Bizim gençlerimiz Mesudiye ve diğer yörelerin insanları bu bölgede yaşama tutunmasınlar diye büyük gayret sarf ettiler. Görüyoruz ki bunlar kendilerine Beykoz’u saklıyorlar. Kendileri için plan yapıyorlar, yaptıkları planda villa imarlı plan olduğu için %15 %20 imar verdikleri için o insanların bu bölgede tutulmasını engelliyorlar. Buradan tüm Mesudiyeli hemşerilerime sesleniyorum; bu işin sağı solu kalmadı. Beykoz’da yaşayacak mıyız, Beykoz’u terk edecek miyiz. Kendimize sormanız lazım. Süreç içinde baktığımızda Beykoz'un mahallelerinde ve köylerinde yaşayan insanlarımızın çocukları Çekmeköy’e Ümraniye’ye Üsküdar’a gidiyorlar. Buna son vermemiz için son 15 gün, 15 günde doğru karar vermemiz lazım. Bu işin partisi yok, partiler üstü bir anlayışla birlik beraberlik ve Beykoz bilincini yaşatarak Beykozlu Beykoz’da kalacak diyorum, Beykoz’u Beykozlular yönetecek diyorum hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Konuşması sonrası CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, Mesudiyeli Belediye Meclis Üyesi Adaylarını sahneye davet ederek birlik ve beraberlik pozu verdiler.

Hatıra fotoğrafı sonrası toplantı sona erdi.




Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


15-03-2024 758 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1189
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 937
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 772
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 739
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 698
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 686
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 674
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 535
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 518
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1193
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 927