Beykoz, Demokrasi Meydanı’nda Konuştu

21-03-2024 1070 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, Beykoz Belediye Başkan Adaylarının katılımıyla “Beykoz Konuşuyor” etkinliği düzenledi.

 

Dönem Başkanlığını Beykoz Tokatlılar Derneği Başkanı Bülent Kılıç’ın yaptığı Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, yerel seçimlere 10 gün kala Beykoz Belediye Başkan Adaylarını, ilçenin Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Spor Kulüplerinin Temsilcileri ile buluşturdu.

 

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Basın Danışmanı Ozan Derviş’in moderatörlüğünde vücut bulan etkinlik Beykoz Belediyesi Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti.

 

Programa İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve Belediye Başkan Adayı Tuba Alaylı Özgüç, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Yaşar Ahmet Akkuzu ve Belediye Başkan Adayı Yasin Kalaycı, Gelecek Partisi Beykoz İlçe Başkanı Aytaç Uysal ve Belediye Başkan Adayı Ayhan Uzunyayla, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki ve Belediye Başkan Adayı Şenol Korkmaz, Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı İlkay Yücel ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Kazım Alpay, Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı Osman Kılıç ve Belediye Başkan Adayı Hakan Ekiz, Büyük Birlik Partisi Beykoz İlçe Başkanvekili Hakan Dilmaç ve Belediye Başkan Adayları Murat Arda, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Üyesi 19 İl Derneği Başkanı ve Temsilcileri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cengizhan Turaman ile Muhtarlar ve Muhtar Adayları, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulübü Temsilcileri, Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayları ile vatandaşlar katılım gösterdi.

 

İftar saatinin hemen ardından başlayan programın açılışını yapan, Beykoz İl ve bölge Dernekler Birliği Basın Danışmanı Ozan Derviş, yaklaşan yerel seçimler öncesinde, Beykoz’un tamamını kucaklayan yerel dinamikler ile Beykoz’un Belediye Başkan Adaylarını bir araya getirerek, Adayların 31 Mart’a az bir süre kala, yerel dinamikler aracılığıyla, tüm Beykoz’u kucaklamalarını sağlamayı amaçladıklarını belirterek sözü dönem Başkanı Bülent Kılıç’a verdi.

 

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Bülent Kılıç, katılımları için tüm Belediye Başkan Adayları ve İlçe dinamiklerine teşekkür ederek, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin Beykoz’a hayırlar getirmesini diledi.

 

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Bülent Kılıç’ın selamlama konuşması sonrası Ozan Derviş, toplantıya katılan siyasi partilerin Beykoz İlçe Başkanları ile Spor Kulüpleri adına Asım Özdemir ve Muhtarlar adına Cengizhan Turaman’a söz vererek etkinliği başlattı. 

 

Selamlama konuşmalarının ardından sırasıyla 10’ar dakikalık sürede İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Tuba Alaylı Özgüç, Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Yasin Kalaycı, Deva Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Şenol Korkmaz, Gelecek Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Şenol Korkmaz, Yeniden Refah Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Mustafa Kazım Alpay, Vatan Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Hakan Ekiz ve Büyük Birlik Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda katılımcılara hitap ederek 31 Mart Yerel Seçimleri’ne yönelik görüşlerini ifade ederek, vaatlerinden söz ettiler.

 

Beykoz Belediye Başkan Adaylarının konuşmasının ardından soru – cevap ve öneri bölümüne geçildi. Soru-cevap ve öneri bölümünde Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Ebru Öğretmeni Nezahat Koptagit Çelikçioğlu, Çiğdem Mahallesi Muhtarı Murat Erdal, Göztepe Mahallesi Muhtarı Arzu Kuşdili, Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı İsmet Konca,  Beykoz Samsunlular Derneği Başkanı Hasan Yaşar, Beykoz Erzurumlular Derneği Başkanı Özer Dura, BİSK Başkanı Asım Özdemir, Akbaba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kılıç, Beykoz Artvinliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Demirhan ve Aylin Çelikçioğlu, Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı ve CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı Esengül Yılmaz Gül, Erha Beykoz İmtiyaz Sahibi Talip Ercan ve Özgün Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sedat Dalar, 245 bin Beykozlu adına soru ve önerilerini Belediye Başkan Adaylarına ilettiler.

 

Gelen tüm sorulara ve önerilere Beykoz Belediye Başkan Adaylarının içtenlikle cevap vermesinin ardından nezih birliktelik sona erdi.

 

Etkinlik sonunda Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Üyesi Dernekler ve Beykoz Belediye Başkan Adayları hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Önemli Not: Gerçekleşen toplantıya ilgi duyan okuyucularımız, toplam uzunluğu 2 saat 33 dakika olan videomuzdan tüm konuşmalara ulaşabilirler.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


21-03-2024 1070 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZ İÇİN DİYALOG ZAMANI

24-05-2024 Yorum yok. 793
Neyir Erkan Şişman

Milli Mesele

24-05-2024 Yorum yok. 701
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

FENERBAHÇE KLASİĞİ….

24-05-2024 Yorum yok. 552
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 519
Cüneyt Pulant

Spor’da Yeni Sezon

24-05-2024 Yorum yok. 589
Yaprak Akın

KİRA KONTRATLARI GERÇEKLERİ

24-05-2024 Yorum yok. 496
Erdal Uzuner

SPOR OLSUN

24-05-2024 Yorum yok. 574
Hacı Arıcı

YANLIŞI YANLIŞLA ÇÖZMEK

24-05-2024 Yorum yok. 645
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 752
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1203
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 943