Çubuklu Futbol sahası Bakanla açıldı !

16-05-2008 6303 15 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi tarafından yenilenen Çubuklu Futbol sahası Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Kastamonu Milletvekili Murat Başesgioğlu’nun da katıldığı bir törenle açıldı.





Güzel bir organizasyona sahne olan açılış töreninde protokolün yerini almasının ardından Çubuklu İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibi Ege yöresinden bir birinden güzel örnekler sundu. Çubukluspor Kulüp başkanı Coşkun Tosun açılışta yaptığı konuşmada Cubukluspor’un Türk Futbolundaki yerine ilişkin açıklamalarda bulundu, “ Tesislerimiz toprak zeminli olduğundan yazın tozdan, kışın çamurdan futbol oynamaya elverişli olmayan bir durum vardı. Yenilenesi için çalmadık kapı bırakmadık, kimi yerde bürokrasiye takıldık. Sonunda Belediye Başkanımızın da girişimleri ile meseleye el atması ile bu güzel tesise kavuştuk. Tüm Çubuklu halkı ve kulübüm adına kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Beykoz Belediye başkanı Muharrem Ergül ise ilçede tapu-imar-plan sorunları nedeni ile yeni spor alanları açmakta zorlandıklarını altını çizerken, “ Bizlerde mevcut tesislerimizde yenileme işlemini tatbik etmeye başladık. Bu kapsamda 15 yeni halı sahayı düzenleyip ilçe halkının kullanımına açtık. Bu tesislerde benim kadar çalışma arkadaşlarımın da yoğun mesaisi, çalışmaları oldu. İnşallah önümüzdeki günlerde iki büyük tesisimiz olan Paşabahçe ve Kavacık sahalarında da çalışmalarımızı başlatacağız “ dedi. Beykoz İlçe Kaymakamı Aydın Ergün ise böylesine modern bir tesisi hizmete açıp ilçeye kazandırdığı için Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ü kutlarken ilginç aktarımlarda da bulundu. “ 8 Milyon nüfusa sahip İsviçre’de 5 milyon lisanslı sporcu bulunurken maalesef ülkemizde 72 milyon insanımızın sadece 2 milyonu lisanslı sporcu. İlçemizde de bu sayı 2 bin dolayında bunu en kısa süre iö, çerisinde böyle tesislerin hizmete girmesi ile 4 binlere taşımak istiyoruz “ dedi. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ise Hükümet ve Bakanlık olarak bu işin üzerinde ciddiyetle durduklarını hatırlatırken, “ Okul sporlarına, Amatör sporlara çok önem vermekteyiz.

Sayın Kulüp Başkanımız son derece önemli bir konu olan altyapılara da değindi, alt yapı olmadan üst yapıda başarılı olunamaz. Bugün ülkemizde yabacı sporcu sayılarının fazlalığı konuşulmakta. Yapılacak ilk iş bilimsel referansa dayalı, ruhen fiziken belli bir yeterliliğe sahip genç nesilleri burası gibi spor tesislerinden çıkarmak” dedi. Daha sonra aralarında Koç Holding Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Koç’un da bulunduğu katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara Çubuklu Yönetiminin hazırladığı plaketler takdim edildi. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından Çubukluspor Altyapı takımları ile protokol çeşitli fotoğraflar çektirdi.







Günün sürprizi ise Beşiktaşlı Eski Futbol yıldızlarının ki aralarında Rıza Çalınbay, Şenol Fidan, Ali Gültiken, Oktay Derelioğlu’nun da bulunduğu isimlerin Çubuklu’lu eski futbolcularla yaptıkları gösteri maçı idi. Beykoz Spor Kulübü Derneği Başkanı Zeki Aksu, Beykoz 1908 A.Ş. Başkanı Hasan Gedik, çeşitli spor kulüp başkanları, STK temsilcileri, AKP İlçe Başkanı Adem Sefer, CHP İlçe Başkanı Ayten Kayalıoğlu, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş açılış töreninde hazır bulundu.

Not:
Çubuklu Spor Kulübü Futbol Sahasının açılış törenini takip etmemize rağmen, futbol camiasının yakından tanıdığı arkadaşımız Talip Ercan’ın yazısını kendisininse izniyle, bizim fotoğraf karelerimiz ile aktarıyoruz.



16-05-2008 6303 15 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

FAHRİ ORMANLI 16-05-2008

"SPOR AŞKINA"

KİM OLURSA OLSUN SPOR AŞKINA YAPILAN HER ŞEY GÜZELDİR TÜM SPOR SEVERLERE HAYIRLI UYURGU OLSUN. BU DÜYGÜ DÜŞÜNCELERLE TÜM SPOR SEVELERİ KENDİ KÜLÜPLERİNİN LOGOLARINI TAŞIYAN UÇURMALARIYLA BEYKOZ ÇAYIRINDA 9. GERÇEKLEŞECEK OLAN "KALEMLER KIRILMASIN FİKİRLER VURULMASIN" UÇURTMA YARIŞMASINA BEKLİYORUM SAYGILARIMLA.

niyazi 05-06-2008

çok güzel

ben bu kulüpte oynuyorum çubukllunun sahasında şampiyon olduk

yaşar 24-06-2008

eskiden

ben eskiden oynuyordum çubukluda o zamanlar toprak sahaydı şimdiki çocuklar çok ama çok şanslı teşekkürler çubuklu

burak 24-06-2008

selam

ben seviyorum çubukluyu

derin 15-07-2008

çubukluya aşk

biz çubuklulu olarak yenilikler yapılmasına teşekkür ediyoruz çubuklu futbol sahası çok güzel oldu.Daha çok yeniliklerin yapılmasını istiyoruz ve teşekkür ediyoruz

nejat 08-08-2008

selamın aleyküm

merhaba arkadaşlar ben kastomanıdan yazıyorum çunuklu sahasını merak ettim ve doğuş habere başvurdum ben yazın mutlaka istanbula geleceğim saha için

ihsan yılmaz 11-10-2008

çubuklu

ben şu an çubuklu sporda oynuyorum hocam beni beğeniyo öyle düşünüyorum inşallahta yanlış düşünmüyorumdur ben çubukluda parlayıp başka kulüplere gidip yıldız olmak istiyorum asıl hedefim bu sonra yaşlanıp jübile maçını bu stadda oynamak istiyorum sayın başkanımız coşkun amcaya ve emeği geçen bütün amcalarıma abilerime teşekkür ediyorum

Ferhat yılmaz 18-10-2008

spor aşkı

ben ferhat yılmaz en kısa zaman-da külübe yazılmayı düşlüyorum en büyük çubuklu spor

emre kartal 04-12-2008

futol aşkı

selam arkadaşlar
öncelikle sahamızı yenileyen BAŞKANIMIZA çok teşekkür ediyorumm ....
onun bize verdiği desteği sonsuz biliyoruzzz...
işşallah liglerde başkanımıza biz güçlü bir takım ve kaliteli bir takım olduğumuzu gösteririz . BEN yaz okulundan EMRE KARTAL orta saha göbekte oynuyorumm ..
işşallah hocalarımın desteğiyle çubukluda kariyerimi yükseltip başka takımlarda oynamak isitiyorum !!!!!!

Emre kartal 21-12-2008

Çubuklu Spor AŞKI

Ben yaz okulundan EMRE KARTAL ...
Hocalarımın bana vereceği destekle çubukluda yükselmek istiyorum.
ÇUBUKLU DA AS FUTBOLCU OLMAK İSTİYORUM.......

Toplam 15 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1176
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 922
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 765
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 727
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 690
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 678
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 663
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 523
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 509
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1180
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 916