AK PARTİDE ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

05-01-2009 8296 11 yorum. Yorum Ekle

4 Ocak 2009 günü yapılacak temayül yoklaması öncesi, Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayları, temayül yoklamasında oy kullanacak teşkilat mensuplarına ve partililere kendilerini 5’er dakikalık süreler ile tanıttılar.


Bir hafta önce gazete merkezimize telefon ile gelen davette, 2 Ocak 2009 Cuma günü Nakkaştepe Biriç Restaurant’ta Aday Adaylarının tanıtım yemeği olacağı bildirildi. Hep başka sekretaryalar hata yapacak değil ya, bu seferde bizim sekretarya hata yaptı. Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığından arayan Esat Kalay’ın davetini alan personelimiz, daveti Beykoz olarak not etmesi sebebiyle, yemek akşamı Beykoz İlçe Teşkilatını arayıp adres teyitleşmesi yapmak istediğimizde olanlar oldu.
Alınan cevap çok net, bizim programımız Biriç Restaurant’ta değil, Feridun Karakaya Sahnesinde, ama biz basını davet etmedik siz gelmeyi arzu ediyorsanız buyurun gelin denmez mi, alıştık ya tabiî ki geliriz dedik. Şaşkınlık devam ediyor, eh biz o zaman diğer basın kuruluşlarına da haber verelim bari dediler, yani saat 18 den sonra bu program için yapılan davet, bizim Üsküdar daveti ile Beykoz davetini karıştırmamızdan oldu. Bilinmesinde fayda var. Bu arada tanışmıyoruz ama Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanlığından Esat Kalay’ a nazik daveti için teşekkür ediyoruz. Beykoz programı olmasa seve seve gelecektik. Ne demişler önce can, sonra canan.

Divanın oluşmasından sonra, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla salonu tamamen dolduranların bekledikleri an geldi.
İlçe Başkanı Adem Sefer ve SKM Başkanı Mustafa Gürkan partililere yaptıkları konuşmalarda, geçirdikleri sürecin önemini belirterek, bu yerel seçim öncesinde de Ak Parti Beykoz Teşkilatının yüzünün akı ile çıkacağını belirtti, kazananın Parti ve Beykoz olacağını vurgulayarak, hepsini birbirinden değerli nitelendirdikleri aday adaylarına başarılar dilediler. Mustafa Gürkan kısa bir süre SKM çalışmaları ile ilgili bilgiler aktardıktan sonra beklenen an geldi.

Aday Adaylarının kendilerini tanıtmalarına geçmeden önce, Beykoz’dan sorumlu İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar kısa bilgilendirme yapmak üzere kürsüye geldi. Bayraktar kendisi ile birlikte toplantıyı izleyen Tekirdağ Milletvekili Necip Taylan’ında bulunduğunu arkadaşların kendisini tanımadıkları için ismini bahsetmediler, ben kendisinden özür diliyorum diyerek Milletvekili arkadaşına özel olarak hoş geldiniz dedi. Nusret Bayraktar, Beykoz sorunlarının zorluğundan ve çözümünün Ankara ile sıkı diyalogdan geçtiğini vurgulayarak, kısmet ve nöbet kimdeyse o arkadaşımız Aday olacak, maalesef bir Belediye Başkanlığı var. Fakat görüyorum ki 11 tane birbirinden değerli arkadaşımız talip, nasip kime ise o olsun. Yalnız kimse kimsenin aleyhinde konuşmasın, aleyhte konuşulan her sözün kendi ayağınıza sıkılan kurşun kadar olumsuz etkisinin olabileceğinin unutulmaması gerektiğini hatırlatıp, tüm aday adaylarına başarılar diledi.



ALİ BİLİR: Kendinden oldukça emin kürsüye gelen Bilir, ilçenin sorunlarını bildiğini teşkilat içerisinden kuracağı ekip ile sorunların üstesinden gelebilecek tecrübeye sahip olduğunu belirterek, ilçeyi ev ev tanıdığını belirtip, ekip çalışmasıyla sorunların çözüme kavuşabileceğini belirtti.

M. HANEFİ DİLMAÇ: Kürsüye gelirken de, giderken de en çok alkış alan aday adayı oldu. Çok iyi bir Belediye devraldığını ve bunun rahatlığını 5 sene yaşadığını belirtip, bir önceki Başkana ve kendisine yardımcı olan partili partisiz herkese teşekkür etti. Kazandığım tecrübe ile daha iyisini ve güzelini Beykoz ‘a yapmak için çalışacağını belirterek yine güçlü alkışlarla sahneden indi.

ŞAFAK KARAMAN: Medyatik kimliğini ön plana çıkartmaya çalıştı, daha önce Başakşehir’den Aday olduğunu ve seçimi kaybettiğini, zaten kazanmaktan ziyade orada Ak Parti oylarını yükseltmek arzusunda olduğunu ve bunu da başardığını belirterek, Beykoz’da ikamet ettiğini, Ferit İnal Lisesi Mezunu olarak’ ta kimseden aşağı kalmayacak kadar Beykozluluğunu ilan etti.

MEVLÜT KARATAŞ: 15 yıllık Beykozlu olduğunu, klasik belediyecilik döneminin kapandığını, Bir mühendis olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde geçen yıllarının kendisini Beykoz’a hizmete zorladığını bu sebepten göreve talip olduğunu belirtti.

ÖZER ODABAŞI: Geçen dönemde Aday Adayı olduğunu, görevin başka bir arkadaşa verilmiş olmasına rağmen asla, teşkilat ve belediye ile ilişkilerimi aksatmadığını, Alın yazısında Belediye Başkanı Yazan arkadaşımız Başkan olsun bizde onun yanında çalışalım. Geçen süre içerisinde ilçenin tüm kurumları ile barışık, sivil toplum kurumları ile iç içe bir süreci geride bıraktığını, arkadaşları ile kurdukları vakıfta sosyal, kültürel ve sağlık hizmetlerinin sürdüğünü, partinin oylarını % 50’nin üzerine çıkartacak bir arkadaşın Başkan olmasını arzu ettiğini, kendisinin de hedefinin böyle olduğunu vurguladı.

İZZET ÖZTÜRK: Emeğin içerisinden gelerek, devletin ve yerel yönetimin en üst kademelerinde çalıştığını, sendikal anlamda önemli görevlerde bulunduğunu belirten Öztürk, Beykoz’da oturduğunu ve Beykoz’un sorunları ile çözüm yolları üzerine çalışmaları olduğu için Belediye Başkanlığına talip olduğunu belirterek, aday adayı arkadaşlarına başarılar dilerkenki temennisi ile kürsüden güçlü alkışlar eşliğinde indi.

VAHİT PAKSOY: Mühendis olan iş adamı, Beykoz’daki eğitimin ölçüsünü Beykozlulardan daha iyi biliyor, tam bir eğitim delisi, ilçenin ihtiyacı olan 20 okuldan bir tanesini söz vermiş, malum kuruldan izin gelmesini bekliyorlarmış. Belediye yönetmenin bir şirket yönetmekle eş değerde olduğunu vurgulayıp, ABD, ÇİN, KENYA gibi ülkelerden örnekler sundu. Kazanırsam Beykoz’un problemlerini çözme adına kimin kapısında yatmam gerekliyse yatarım. Başka arkadaşım kazanırsa Beykoz’a yapacaklarım devam edeceği için yapacaklarımı yaptırmak için gerekirse onunda kapısında yatabileceğini belirtti.

ENGİN ŞENOL: Bir dönem öncesinin Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylarından, mesleğinde kül yutmayacak kadar, tam bir medya kurdu. Belediye Başkanlığı yapacak vasıfların kendisinde fazlasıyla olduğunu ima eden konuşmasıyla göreve hazır olduğunu vurguladı.

OSMAN ŞİMŞEK: Çavuşbaşının efsane başkanı, geçen dönemin Beykoz Aday Adayı, çalışmalarını yazdığı kitaplar ile yansıtmaya çalışırken, beni biliyorsunuz kendimi anlatmaya gerek yok dercesine, 5 dakikalık süreye temel fıkrası anlatmayı yeğledi.

SÜLEYMAN TAYGAR: Beykoz’un daha önce tanıdığı aday adayı, teşkilat bağlantılarını çok önemli isim vererek vurguladı. Yöneticisi olduğu kurumlardan ve kişisel başarılarından örnekler vererek devam etti. Son olarak da, sorunların teşkilat ile diyalog içerisinde çözülebileceğini belirterek, Beykoz için en hayırlı olan adayın seçilmesini diledi.

MUHARREM ERGÜL: Bildiğimiz Muharrem hoca, ben ne diyeyim arkadaşlar size, zaten ben temayül yoklaması dışındayım ve işime bakıyorum dercesine çok rahat ve kendinden emin tavırları ile teşkilat mensuplarına moral aşılamayı ihmal etmedi. Ergül’ün son sözleri geceye damgasını vurdu. Arkadaşlar “bu seçimde ya topluca kazanacağız, ya da topluca kaybedeceğiz” derken aday adaylarından ziyade ilçede çetin bir yerel yarışın sinyallerini verir gibiydi.
Aday adaylarının, 5’er dakikalık tanıtımlarının bitmesinden sonra tüm adaylar sahneye davet edilerek, gecenin hatıra kareleri alındı.























05-01-2009 8296 11 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Eylül 05-01-2009

Beykoz Futbol Takımıylada İlgilenin

Bu haber kimin ürünüyse tebrik ederim,kendisine Beykoz Spor Kulübünün teknik kadrosuna yardımcı olmasını tavsiye ederim. Gerçi takımımız çok güzel gidiyor ama fikir alışverişi bile yararlı olur. Tekrar tebrik ederim. Ayrıca mizah gücüniz bir harika, tüm aday adaylarına başarılar dilerim

Ahmet Vefik 05-01-2009

dikkat

bir yerel gazete olarak son zamanlarda çokca programlara çağrılış şeklinizle alakalı yazıları uzun uzadıya anlatmanızı anlayamıyorum ya gidin ya gitmeyin ya haber yapın ya da yapmayın bu şekilde yapıp hem de "ti"ye alırcasına yapılan haberler maalesef habercilik anlayışınızın kafamızda soru işretleri oluşturmasına ve sizin de kendinizi küçük düşürdüğünüzü gözler önüne serdiğini şahsım adına belirtmek isterim.

KEMAL ÖNAL 05-01-2009

BU TAKIMI SAHAYA SÜREN ANTRENÖRE ALLAH YARDIM ETSİN

Yukarıda yapmış olduğunuz yıldızlamada siz bile dikkat etmişsiniz bu takım her zaman mağlup olur.Takım Kafadan yanlış kurulmuş.Beykoza hem yabancı ithal sporcu istemiyorsunuz hemde takıma beykozu tanımayan oyuncularla on biri tamamlıyorsunuz.Bence bu takım her yerde her sahada şike yapmaya meyilli bir kadrodan oluşmuş.Şimdi sayın ABD nin eş başkanlığını yapan antrenörümüz Başbakanımız bu kadroya ne diyecek.Bu takım geçen gün kent kültürünün mülkiyet proğramında sahaya çıkmayıp üç sıfır mağlup oldular ama orada bir yemek veya açılış olsaydı sen o zaman seyret bu takım ancak o tür sahalarda galip gelir.Beykozlu taraftar artık hangi takımı ddestekleyeceğini çok iyi biliyor. Hangi futbolcu şike yapıyor,hangi futbolcutakıma fayda verir.Buna beykoz halkı çok güzel cevap verecek.Beykoz ancak ALLAHTAN korkan futbolcularla kurtulur. Yoksa beykoz bir beş yıl daha bu kadrolara dayanamaz.

ilyas cakır 05-01-2009

2.çi lige

keser döner sap döner bir gün BU HAVA söner..

gül kazas 05-01-2009

salamanız bır harıkaydıır

araşlar aday aday larını sıralamışsınız bende ordaydım anlıyamadığım tüm başkanlar aynı davranmanız deyılmı neden hanefı ayrıcalı sadece onun yüksek okul mezunu deyıldıyemı ayrıcakıl tanıdınız yoksa herkeseı gördüğü gıbı tabıkı sızıde görmesı bunun başka tarıfı yok adam osman başkanın mırasına oturdu ve ben yapdımdıye gezdı ve sızce cok başarılı allah aşkına hanıfının kendı ımzasıyla yapdığı bırşey bıze gösderın ben cavuş başilıyım kımse kendını kandırmasın cavuşbaşindan hanıfıye oy yok sızde eğer gercekden tarafsızsanınz bu yorumu yayınlarsınız ben akpardının ılde görevlısıyım sayğılar

Kamil 05-01-2009

biraz daha derine inelim ??

Peki osman başkan 1999 yılında kimin mirasına oturdu bunu araştrdınızmı?Çavuşbaşında refah partisini ve fazilet partisinin teşkilatlarını kuran ve onlara seçim kazandıran başkan kim ??? Yada şöyle diyelim kendisinin çavuşbaşına giderken sen oranın belediye baikan adayısın diye gönderilipte sırf Osman şimşeğin hevesi kırılmasın diye onu başkan yapan kim ??

BİNKOZLU 05-01-2009

ENKAZ

Bu kadar başarı Beykoz'da vardı da niye bu kadar adayadayı var acaba ? rantı fazla mı buldular yoksa vatan sevdasından mı bu kadar alaka....

selim 05-01-2009

sayın

kamil bey,
ne mirasıymış öyle işkembeden sallama,burada belediyenin yapılanmasından bahsediliyor.ilk defa belediye başkanı seçen biryerin ne mirası olurmuş..ayrıca yoksa sanamı teklif edildi de sen osman başkana bıraktın yerini..çok komiksin..seçim kazanmak nasip meselesidir.Allah bu görevi size yazmışsa siz yaparsınız yok başkasına yazarsa başkası yapar..işte biz müslümanların sorunu bu,herşeyin Allah'ın isteğiyle olduğunu görmezden gelerek davranıyoruz...Unutma Kamil burda sallamak çok kolay ,milleti kandırırsın ama Allah'ı kandıramazsın..zaten nerde iyi bir şey var nerde güzel bir şey var herkes onu sahiplenir...bu günde akp yi kuranlar saf dışı edilmiş sonradan girenler kral olmuş..ama sizin hesabınız varsa Allah'ın da bir hesabı var...kimse osman başkanı karalayamaz...bizler farkındayız herkez osman başkanın arkasından birşeyler çeviriyor,arkasından iftiralar atılıyor bunu yapanlarada tek sözüm var "güneş balçıkla sıvanmaz"..Allah doğrularla birliktedir..Osman hocam sen Allah'a güven O'na dayan ,O'na güvenen hiçbirzaman yarı yolda kalmamıştır...hakkı hukuku düşünen insanlar hiç bir zaman sevilmez çünkü menfaatçilerin işine gelemz.. bu işkembeden sallayanlar hezaman çıkacaktır..bu gün müslümanların bu halde olmasının tek nedeni menfaat uğruna herşeyi yapan sahte dindarlar yüzünden..Allah bu sahte dindarları ıslah eylesin....

Ahmet Demir 05-01-2009

Ozan bey'e

Sayın Ozan Derviş bir konu dikkatimi çekiyor. Bu yıldızları ölçen bir derecenizmi var yoksa size yakınlıkları ilemi alakalı...! Bir diğer haberinizde de bir başkan aday adayını daha öne çıkarıyordunuz ama pek manalandıramamıştım ama şimdi diğerlerinden daha da öne çıkarınca şeytanın avukatlığı aklıma geldi. Birde sizde son zamanlarda bir anda espiritüer bir özellik peyda oldu Ak Parti söz konusu olunca. Acaba bir nedenimi var merak ettim doğrusu. Bende oradaydım bir aday projelerini ifade etti ama onuda yıldız fukarası yapmışsınız. Hatta sanki beş dakkayı fıkra anlatarak geçirmiş gibi yansıtıyorsunuz. Oysa daha önemli şeylerde söyledi ama siz iki kelimeyle idare etmişsiniz. Yoksa torpilmi var...!

Doğuş Haber 06-01-2009

Açıklama

Sayın Ahmet Demir
Gazetemizin aday adaylarının projelerine olan saygısı kimseden aşağı kalmayacak ölçüdedir. Bizimkisi habere biraz mizah katmaktı hepsi o kadar ve yıldızların sunumla hiçbir ilgisinin olmadığı, alınan alkışlarla ilgili olduğu açıkça belirtilmişti. Kaldı ki 5 dakikanın hepsinde proje anlatılsa ne kadar anlatılabilir ki. Be sebeple şahsınıza bilgi sunma gereği duyduk. Zira Beykoz’da ikamet eden ve halkın içerisinde olan aday adaylar ile olan ilişkilerimiz, hiçbir zaman birbirinden aşağı değildir.

Toplam 11 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 957
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 796
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 648
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 588
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 568
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 563
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 549
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 512
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 498
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1163
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 893