TÜRKİYE PARTİSİ İSTANBUL ÇIKARTMASI

29-08-2009 5909 6 yorum. Yorum Ekle

Türkiye Partisi, İstanbul İlçe Başkanlıkları Maltepe Wonderland Restaurant’ta düzenledikleri, Genel Başkanları Abdullatif Şener ve davetlilerinin katıldığı iftar daveti ile gövde gösterisi yaptı.



Atanan bazı İlçe Başkanlıklarının ilçede teşkilat oluşturma çalışmaları devam ederken, İstanbul İl Başkanı’nın iftar verildiği gün açıklanmasına rağmen Türkiye Partisi İstanbul Teşkilatı amatör ruh ile başladıkları çalışmalarını profesyonel ölçüde götürdüklerini Genel Başkanlarına ve davetlilerine gösterdiler.



İftar davetine Türkiye Partisinin Genel Başkanı Abdullatif Şener başta olmak üzere tüm parti kurmayları katılırken bazı davetlilerinde isimleri anons edilmesine rağmen davete katılmadıkları görüldü.



Pendik İlçe Başkanı’nın tüm İlçe Başkanları adına, selamlama ve hoş geldiniz konuşması sonrasında yapılan yemek duasından sonra, İstanbul İlçe Başkanlıklarının hazırladığı güzel ortamdan oldukça memnun olan Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener, iftar davetine katılanlara hitap etti.



Türkiye Partisi Beykoz İlçe Kurucu Başkanı Selahattin Güngör, ilçe yönetimini oluşturma çalışmaları devam ederken, iftar davetinde sergilediği tavır ve misafirleriyle yakından ilgilenmesi ile oldukça dikkat çekti.



Türkiye Partisi Genel Başkanı partisinin kuruluş nedenini ve amaçlarını hızlı ve net ifadeler ile geçtikten sonra, konuyu günümüzdeki siyasi çekişmeler ile sağ, sol ve muhafazakâr parti olma kavramlarının açılımına getirdi. Kavram kargaşasını, günümüzdeki partilerin hiçbirisinin sağ, sol ve muhafazakar yapıya uymadıklarını yaptıkları icraatlarla bu kavramların ansiklopedik açılımlarına baktığınızda kendiniz anlayacaksınız diyerek kavram konusunu kapattı. Şener, hükümetin açılım programını da şiddetle eleştirilerek kapsamı ve içeriği açıklanmayan dolayısı ile bilinmeyen bir programa destek istemenin yanlışlığını vurguladı.



Abdullatif Şener, partisinin kuruluş noktasının önemini vurgularken sağ, sol, merkezci, muhafazakar öyle veya böyle, hiçbir ayrım yapmadan ellerini ellerimizle kenetleyebilen herkese açık olduğunu belirterek, geceyi organize eden İlçe Başkanlarına teşekkür etti.



Aşırı katılım nedeniyle zaman zaman servis hizmetlerinin aksadığı gecede, MKYK üyeleri ile yapılan serbest sohbette, Türkiye Partisinin İl ve İlçelerde yapılanmasını programlarken o ilçeyi veya ili iyi bildiğine inandığımız birçok siyasetçi, akademisyen, bürokrat, esnaf ve dostlarımızın fikir, görüş ve önerilerinden yararlandıklarını , iftar davetlerinde bu kişileri de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtiler.



Maltepe Wonderland Restaurant’ta verilen iftar davetine Ulusal ve Yerel Basın oldukça ilgi gösterirken, İlçemizden ise programların çakışması nedeniyle sadece Beykoz Haber Gazetesi ile Gazetemiz katılabildi. Beykoz’dan gelen basın mensuplarının ulaşım sorununu, Türkiye Partisi kuruluşunu çok iyi takip eden ve bu anlamda kendisine danışıldığında bilgi ve birikimini Parti Kurmaylarından esirgemeyen değerli Köşe Yazarımız M.Talat Karasakaloğlu sağladı.



29-08-2009 5909 6 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Doğuş Haber 08-09-2009

Açıklama

Hizmet aldığımız firmanın yaşadığı teknik sorun nedeni ile düşen haberimizi yeniden girdik. Okurlarımızdan, Türkiye Partisi Yetkililerinden ve habere yorum katkısı sunan okuyucularımızdan özür dileriz

GÖKHAN 08-09-2009

YENİ OLUŞUM

ALTERNATİFİN OLMADIĞI BU DÖNEMDE ALTERNATİF OLARAK SİYASİ VE EKONOMİST OLAN SYN TÜRKİYE PARTİSİ GENEL BAŞKANIMIZA BU YOLDA BAŞARILAR DİLERİM.

GÖRELELİ İBRAHİM 08-09-2009

NE HOŞ TABLO

TAM DA UMUTLARIN SÖNMEYE BAŞLADIĞI KARA GÜNLERİN GERİYE GELDİĞİ ORTAMDA, YENİDEN UMUT OLDUNUZ,GÖNLÜMÜZE DOLDUNUZ. İFTİRACILARIN İFTİRALARINA ALDIRIŞ ETMEDEN YOLUNUZA DEVAM ETTİNİZ, ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN. SN. ABDULLATİF ŞENER GENEL BAŞKANIMIZ OLDUNUZ. ÇOK GÜZEL GÜNLER YAKINDA GELECEK ÜMİTLİYİZ

DR.NURİ 08-09-2009

NE GÜZEL

YENİDEN BAYRAM HAVASINA GİRDİK TÜRKİYE PARTİSİ BAYRAMI YAŞANMAKTA NE MUTLU YAŞAYANA, YAŞATANLARA

LEVENT ERCAN 08-09-2009

GÜZEL OLAY

MALİ MÜŞAVİR MESLEKTAŞIM SELAHATTİN GÜNGÖR'Ü GÜZEL İSİMLERLE BULUŞMUŞ, TÜRKİYE PARTİSİ BEYKOZ İLÇESİ KURULUŞU OLUŞUMUNU DESTEKLİYORUM. YENİLİK İÇİNDE OLDUĞUNDAN , ÇESARETİNDEN VE SİYASİ BİRİKİMİNDEN DOLAYI BAŞARILAR DİLERİM.

sezgin 17-09-2009

Partiden bizim haberimiz geç oldu

Böyle güzel ve dürüst insanlarla yapılan program haberini doğuşhaberden öğrendiğimden dolayı doğuşhabere teşekkür ederim. Türkiye Partisine ve mensublarına başarılar dilerim. Kastamonulu Sezgin

Toplam 6 yorum bulundu. 1-6 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 515
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 644
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 513
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 456
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 430
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 429
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 412
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1136
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 861