41 KERE MAŞALLAH

05-10-2009 8376 3 yorum. Yorum Ekle

MHP Beykoz İlçe Başkanlığı Partilerinin 40. Kuruluş Yılı münasebeti ile düzenledikleri yemekli gecede, 41 kere maşallah dedirtecek güzellikler yaşandı.

Gecenin Altyapısının hazırlığını Yönetim Kurul Üyeleriyle birlikte yapan İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Uzunkaya, sunumu davudi ses tonu ile yaparken, giriş çıkışları ve vurguları çok yerinde kullanarak, gecenin hafızalarda farklı yer etmesine katkı sağladı.

MHP Beykoz İlçe Teşkilatının İ.B.B.B. Beykoz Korusundaki tesislerinde yapılan geceye MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvikili Ümit Şafak, MHP MKYK üyesi Mehmet Taytak, MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yüksel Aydın, MHP İstanbul İl Sekreteri Niyazi Paksoy, MHP İstanbul İl Muhasibi Turgay Özbaş, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları, 23. Dönem İstanbul Milletvekili adayları Zekeriya Gündoğdu, Bahar Argın, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Turgut, BBP Beykoz İlçe Teşkilatı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile partililer ve davetliler katıldı.

Toplantıda ayrıca yaklaşan MHP İstanbul İl Kongresi öncesi tam bir birlik ve ekip görüntüsü içinde olan 1. bölge ilçe başkanları da vardı. Ev sahipliğini başarı ile yapan Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu, Adalar İlçe Başkanı Yahya Bayrak’ı, Ataşehir İlçe Başkanı Mahmut Kılıç’ı, Maltepe İlçe Başkanı Hakan Uğur’u, Sancaktepe İlçe Başkanı Orhan Genç’i, Şile İlçe Başkanı Hüseyin Bayraktar’ı, Tuzla İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu’nu, Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılıç’ı, Bayrampaşa İlçe Başkanı Kadir Başer’i, bizzat karşılayarak protokoldeki yerlerine alarak ağırladı.

MHP Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu yaptığı konuşmada, ülke siyasetini ve Beykoz siyasetini çok yakından takip ettiklerini, ülke siyaseti için partilerinin başta genel merkez olmak üzere tüm yönetim kadrolarının Genel Başkanları Devlet Bahçeli önderliğinde gerekeni yaptıklarını ve bundan da tüm kamuoyunun haklı takdirlerini aldıklarını belirtti. Uslu, Beykoz’a geldiğimizde ise, biz dün de vardık seçimde de vardık, şimdi de varız, Beykoz üzerine oynanan yanlış oyunları ve hesapları dün olduğu gibi bu gün de bozmaya tüm kadrolarıyla hazır olduklarını belirterek, davetlerine katılan herkese teşekkür etti.

MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, yakın zamanda il kongresi yaşayacak olmasına rağmen oldukça rahat çıktığı kürsüden, MHP genel yapısını işleyerek Lidere olan Sadakat konusunun üzerinde durdu. Tüm MHP Teşkilatının Liderine ve davasına son derece bağlı olduğunu, bunun bir tarihsel süreç olduğunu belirterek bu günlerde ise bu sürecin 40. yılını kutladıklarını belirtti. İBB Belediyesinin çalışma biçimini de eleştirerek verdiği birçok örneği son sel felaketindeki başarısızlıklarını örnek vererek belirginleştirdi. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan ve Beykoz’u da içerisine alan sel felaketinde Beykoz İlçe Teşkilatının can siperhane çalıştığını vurgulayarak teşekkür etti. Barutçu, Sadık Ali Uslu’nun tam bir teşkilat ve dava adamı olduğunu belirterek Beykoz’un emin ellerde olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Mükemmel gecenin son konuşmacısı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İmit Şafak oldu. Şafak tüm konuşmacıların bahsettiği hükümetin açılım projesi ile ilgili görüşlerini açıklarken, açılımın boş olduğunu ortaya somut bir şey koyulmadığını, TBMM gizli görüşme isteğinin yanlışlığını ve gerekirse tüm Milletvekilleri olarak hapis yatma pahasına Genel Başkanlarının belirttiği gibi toplantı bilgilerini halkla paylaşabileceklerini vurguladı. Ümit Şafak artık iktidarın sonu ve MHP iktidarının sinyalleri görüldü, 8 Kasım 2009 tarihinde Ankara’da yapılacak MHP Kurultayının İktidara Yürüyüş Kurultayı olacağını belirttiğinde tamamen dolu olan salonda görülen tablo coşkuluydu. Genel Başkan Yardımcısı parti içi çalışmalar ile ilgili birçok bilgi verdikten sonra, görüyorum ki genel startımız 8 Kasım 2009 da verilecek olmasına karşılık, bu start Beykoz’da çoktan verilmiş. Bu sebeple Sayın Sadık Ali Başkan ve çalışma arkadaşlarını, tüm Beykoz Teşkilatını tebrik ediyorum diyerek konuşmasını bitirdi. Gece Pınar Erdem ile başladı ve TSM’de çok özel bir yeri olan, MHP gecelerinde de tam bir hanım ağa görüntüsüne bürünüp etrafına büyük coşku ve neşe saçan Müşerref Akay’ın konseri ile devam etti.











05-10-2009 8376 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

handan 05-10-2009

maşallah

yolunuz açık olsun başarılarının devamını cani gönülden destekliyorum.....

ali 06-10-2009

beykoz

milliyetçilik bu işte yolunuz açık olsun her zaman destekçiyiz..

PAŞABAHÇELİ 07-10-2009

TEŞEKÜRLER

OKUMAK DEĞİL GEZMEK LAZIM MIŞ DERLER YA GERÇEK TEN DOĞRUYMUŞ BİR ARKADAŞIMIN DAVETİ ÜZERİNE GECEYE KATILDIM BENİM PARTİ, SİYASET HİÇ İŞİM OLMAZ AMA O GECEYE GİTTİKTEN SONRA MHP Yİ ĞÖRDÜM SANKİ BİR DÜĞÜNE GELDİM GİBİ OLDUM GAYET GÜZEL VE NEZİH BİR ORTAM DA GEÇTİ EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN BİR OYUM VAR MHP YE,

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 515
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 644
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 514
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 456
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 431
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 431
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 412
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1136
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 861