Barış ve Kardeşlik için Gönüllü Birliktelik

03-11-2009 6933 6 yorum. Yorum Ekle

Saadet Partisi Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, “Demokratik Açılım” hakkında, “Barış ve Kardeşlik için Gönüllü Birliktelik” ismini verdikleri projelerini, vatandaşın ve partililerin katıldığı konferans ile anlattı.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa, ADD Beykoz Şube Başkanı Füsun Sökmez, DTP Beykoz İlçe Başkanı İzzettin Yaman, Yönetim Kurulu üyesi Gıyasettin Oruç, Saadet Partisi Beykoz İlçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Konferans öncelikle, yakın zamanda Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkan Yardımcılığına getirilen Ekrem Tuncer’e plaket verilerek başladı. Daha sonra söz alan Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Salih Birinci, açılım sürecinde ortaya konulan tartışmalarda kimsenin net bir tavrının olmadığını, bu çerçevede kendi partilerinin tutumlarının gurur verici olduğunu ve “Yeniden Büyük Türkiye”nin temellerini atmak için gece gündüz çalıştıklarını, partilerinin bu sürece bakışını bütün sivil toplum örgütlerini gezerek anlatacaklarını belirtti.

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu ise, “Barış ve Kardeşlik İçin Gönüllü Birliktelik” programlarını tertiplediklerini, AK Parti hükümetine konuyla ilgili bir dosya sunduklarını belirtti. Emanetoğlu, “Bizler bu ülkede 72 milyon olarak aynı Allah’ın aynı Peygamberin izindeyiz. Güneydoğu’da 25 yıldır emperyalist güçlerden beslenen terörden dolayı nasıl bir sıkıntı içinde olduğumuzu hepiniz biliyorsunuz. Bu iki toplum bin yıl birlikte yaşamış ve asla savaşmamışlardır… Bu oyunu bozacak her türlü çabayı destekliyoruz” dedi.

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu sözlerini, Çözüm daha fazla kardeşlik, Her hangi bir iç savaş ortamına girmediğimiz bu toplumla bizi kamplaştırmaya çalışanların karşısında dimdik duruyoruz ve kamplaşmayı getirecek açıklamalardan kaçınılmasını siyasi partilere öneriyoruz diyerek tamamladı.

Konferansın soru cevap bölümünde ise, partililerin sorduğu sorulara İl Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu’nun verdiği cevaplarla birlikte Saadet Partisi’nin demokratik açılıma bakış açısı pekiştirilmiş oldu.

Not: 3 Kasım 2009 saat.11.05'de giren haber aynı gün saat.13.59'da yeniden güncellenmiştir.



03-11-2009 6933 6 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Muhammed KALAYCI 03-11-2009

Asıl açılım projesi budur...

Halkımızın kafasının karışık olduğu, hükümetimizin başlattığı, adına kürt açılımı dediği daha sonra, adını demokratik açıma döndürdüğü tam olarak ne hedeflediği ve hangi aşamada olduğu tam anlamıyla anlatılmayan bir proje hakkında, "Sevgi ve Kardeşlik için Gönüllü Birliktelik" adıyla açılıma yeni bir boyut kazandıran ve halkımızı bilgilendiren Saadet Partisine teşekkür ediyorum... Milli Görüşçüleri üzerine düşeni her zaman olduğu gibi yine yerine getirmişlerdir...

emel 03-11-2009

beykozlu

akp yi destek veripte başa getiren partililerden biriside saadet partidir haklısınız milli görüş akp yi destek vererek getirmişlerdir başa çok yazık...

erdi 03-11-2009

yanlış

emel hanım yalan söylüyosun ben bir saadetli olarak desdek vermedim hiçbir milli ğörüşçü insanlar kendine inan kardeşlerim asla akp oy vermişlerdir vermize gerek yok sizin ğibi düşünen insanlar destek verdi sen kesin sol görüşlüsün öyle gözüküyo ilk önce hatayı sizde arayın ben kendi şahsıma babamın ogluda girse saadet şaşmam bunu bil bu ğit chp lilere söyle onlar getirdi buraya saygılarımla emel

Cengiz GÜNDOĞDU 03-11-2009

EKREM TUNCER PLAKET ALACAK NE YAPMIŞ ?

MİLLİ GÖRÜŞ AK PARTİYİ HER ZAMAN DESTEKLER EMEL HANIM. SİZ ÇATLAMAYA DEVAM EDİN :))

Muhammed KALAYCI 04-11-2009

Artık at gözlüklerinizi çıkartın..

Yorumlarda bazı arkadaşlar Milli Görüşün, Ak Partiyi desteklediği gibi asılsız görüşler belirtmişler... Bu uydurma görüş, bundan 8 yıl önce çıkmış bir şehir efsanesidir, kimlerin çıkarttığıda açık seçik bellidir. Artık at gözlüklerinizi çıkartın, CHP li arkadaşlar AKP ile el ele vererek ülkeyi kutuplaştımış, sol düşüncedeki vatandaşlarımızı kendilerine, muhafazakar düşüncedeki vatandaşlarımızıda AKP'ye kanalize etmektedirler. Bu oyunu her seçimde karşılık oynuyorsunuz (Kayıkçı Kavgası gibi) Siz arkadaşlar da hala bu oyunlara kanıp böyle yorumlar yazabiliyorsunuz. Artık uyanın ülkemizde CHP ve AKP'den başka oy verilecek partilerde var, ikisinden birini seçmek zorunda değilsiniz. Seçimler halkın iradesinin sorulduğu demokratik eylemlerdir, at yarışı değildirki kazanacak ata oynayasınız... Milli görüşlü narkozsuz günler diliyorum...

Deniz GÖKSU 04-11-2009

EKREM TUNCER PLAKET ALACAK ÇOK ŞEY YAPTI...

Senin gibi karekter problemi yaşayan kişileri dikkate almaması ne kadar çok şey yaptığını gösteriyor. Sadece bu sitenin arşivindeki haberlere baksanız neler yaptığı konusunda çok şey görürsünüz. Gidin o plaketi verenlere sorun onlar söylesin. Dışarıdan çakma saadetli olarak daha fazla limon olmayın isterseniz. Gerçekten sıktı yani. Böyle güzel bir haberin altına şimdi o yorum gitmiş mi ? Benim yorumum da gitmedi. Ama maalesef sulandırmayı iyi beceriyorsunuz bravo diyorum size. Milli Görüş Haklı kimse onu destekler. Zamanında CHP ile de koalisyon yapıldı. Ama o koalisyonda KIBRIS BARIŞ Harekatı Yapılmıştır hatırlanacağı üzere. Bu ülke insanının yararına olacak her konuda siyasi rantını düşünmeksizin bu siyasi düşünce ( milli görüş) her zaman destekçisi olur. Bunu niye söylüyorum. KIBRIS FATİHİ diye bizlere RAHMETLİ ECEVİT taktim edilmiştir. Dönemin genelkurmay başkanı Rahmetli SEMİH SANCAR emri ERBAKAN dan aldım demesine rağmen. Yani bu tarihi olayın siyasi rantını Rahmetli ECEVİT kullanmıştır. Son dönemde APO nun yakalanmasının siyasi rantını kullandığı gibi. Tabi ki bunda RAHMETLİ nin bir suçu yoktur. Ne diyordum ben. Milli Görüş hiçbir zaman siyasi rant düşünmez ve ülke insanı için ne faydalıysa onu destekler. Barış ve Kardeşlik İçin Gönüllü Birliktelik Projesi de bu işin son örneğidir. Şunu da belirtmek isterim. İktidarın ve Muhalefetin bu konu da hiçbir projesi yoktur. Sayın KALAYCI da belirtmiş. Yani burada kimseye de bir destek yoktur. Tıkanan süreci açma çabası vardır. İktidar Mensupları bu projeden yaralanıp yol haritası belirlemeye çalışmaktadırlar. İnşaallah dürüst ve şeffaf bir şekilde hareket ederlerde başarılı olurlar. Ne olursa olsun ülke kazansın.

Toplam 6 yorum bulundu. 1-6 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 515
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 644
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 514
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 456
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 431
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 430
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 412
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1136
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 861