HİZMET BAYRAĞI BİRZAT MERMER’ DE

21-02-2010 11500 6 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği hizmet bayrağını, tek liste ile seçime giren derneğin kurucu Başkanı Birzat Mermer devraldı.


Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baki’nin divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, tüm üyelerin mutabık kaldığı tek listeyle seçime girilmesi nedeniyle, gündem maddeleri oldukça hızlı işlendi.

Hizmet ilkeleri derneğin isminden net olarak anlaşılan, Beykoz Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneğinin başarılı Başkanı Ayhan Şişman, hizmet bayrağını, daha da yükseklere taşıyacağına emin olduğum bir yönetime teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum dedi.

Yeni Başkan olarak seçilen Birzat Mermer, derneğin kurucu Başkanı olduğu gibi, Ak Parti Beykoz Belediye Meclisi Üyeliği ve Belediye Meclisi Başkan Vekilliği görevlerini de beraberinde devam ettirmekte. Birzat Mermer çalışmalarını yakından takip ettiğim, arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yine onlarında destekleriyle Derneğimizin misyonuna uygun hizmet vermeye devam edeceğiz dedi.

Genel Kurul sonrasında görevi yeni Başkan Birzat Mermer’e devreden Ayhan Şişman gazetemize şu açıklamayı yaptı;

Derneğimizin Saygıdeğer Üyeleri,
20 Şubat 2007’de göreve geldiğimizden günümüze kadar, gerçekten özverili ve istekli bir çalışma sergiledik. Yönetim Kurulumuz ile birlikte yaptığımız bu çalışmalar sayesinde, derneğimizin adını ilçemizde en iyi şekilde duyurmanın mutluluğunu yaşadık. Olanaklarımız ölçüsünde Emniyet Müdürlüğümüzün ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Beykoz Emniyet Müdürlüğümüzde görev yapan personelimizin, üzüntülü ve sevinçli günlerinde her zaman yanlarında olduk. Çalışmalarımızın 3 yıl boyunca başarılı bir şekilde devam etmesi, yönetim kurulumumuzun kenetlenmesiyle olmuştur.
Emniyet teşkilatımızın bizlere gösterdiği yakın ilgiye teşekkür eder, bu günden görevi devralacak yeni yönetim kuruluna başarılı bir çalışma dönemi diyorum dedi.

Yeni Yönetim Kurulu
Asil
Birzat Mermer, Dr. Yaşar Kansak, Süleyman Sırrı Şahin, Yahya Yaşaroğlu, Erdal Öztürk, Adnan Kara, Muammer Özer

Yedek
Ayhan Demir, Halim Şişman, Salih Horasan, Orhan Onar, İsa Sucuoğlu, Nevzat Demir, Ekrem Başlantı

Denetleme Asil
Rafet Şişmanoğlu, Yüksel Baki, Mehmet Başlantı,

Yedek
Coşkun Tosun, Ahmet Bilgin, Mehmet Özdemir






21-02-2010 11500 6 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

olcay yıldırım 23-02-2010

Yaptıklarınız tartışılamaz!

görevde olduğunuz sürece yaptıklarınızla gurur duyduğumuz bir başkan oldunuz. eminim ki devam etseydiniz daha iyi başarılara imza atacaktınız. biz sizi beykoz polis hizmetleri derneği başkanı ayhan şişman olarak değil, kişiliği ve karakteriyle sağlam bir insan olan Ayhan Şişman olarak tanıdık. sanıyorum ki bırakmanızda kafanızdaki yeni projeler var. emniyete katkılarınızdan sonra eğitim adına çalışmalar yapmanızı bekliyoruz. ki siz de öğrencisiniz.. eğitim aşkıyla 45 yaşında tekrar üniversite okuyorsunuz.. Beykozun Renkli siması, güvenilir yüzü, tanındık ismi sn. Ayhan ŞİŞMAN'a bundan sonraki hayatında başarılar dilerim..

beykoz sevdalısı 23-02-2010

şaka mııı buu!!!

ayhan şişman ve ekibinin nasıl olduğunu tüm halkımız b,iliyor.. bu bir düznek midir hep güzel yönetenlerin ayakları mı kaydırılır? nasıl bir adalettir bu? gelen yönetim iyidir kötüdür bilemem ama ayhan şişman gibi bir insan kaybedilmiştir bu kesindir.. listelerin hiçbirinde göremedim adını.. nedir bu? bir açöıklama bekliyorum.. yazık..

haşim adar 23-02-2010

tebrikler

beykoz polis hizmetleri derneği başkanı sayın ayhan şişman'ı tebrik ederim.

arif aydın 23-02-2010

tebrikler..

Sayesinde beykoz polis hizmetleri derneğpinin varlığını öğrendik. sonraki hayatınızda başarılar dilerim..

Eylül 23-02-2010

Bir Açıklaması Olmalı

Sayın Birzat Mermer ilçede tanınan saygın bir iş adamı ve aynı zamanda siyasetin derekt içerisinde, önemli çalışmaları var ve sevilen birisi, yalnız Sayın Mermer acaba neden kurucusu olduğu bir kuruma yeniden Başkan olmuştur. Ters giden bir durum mu vardır, yoksa bu durum Sayın Mermer'den sonra bu kuruma hizmet veren Başkan'lara yapılmış bir hakaret sayılmazmı. Neden yeni yüzler aranmaz da kurucu Başkan yeniden görev yapmaya zorlanır. Gerçekten çok büyük bir soru işareti. İlgili kişiler bir açıklama yaparsa sadece merakımız giderilmiş olacak. Eski Başkan Sayın Ayhan Şişman'a yeni yaşamında başarılar dilerken, yeni başkanada birçok görevi arasında sürdürmeye çalışacağı yeni görevinde de tabiki başarılar dilerim

AHMET MORGÜL (DEMİRCİ) 16-03-2010

ŞAKA AMA GERÇEK BU

Gerçek olmayan bir şaka sanki Yaptığı herşey kendi adına yakışıyor Bizler bukişileri tebessüm yüzlerini görebileçekmiyiz Sahilde Ayhan Şişmana bündansonraki hayatında Başarılar

Toplam 6 yorum bulundu. 1-6 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 561
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1065
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 526
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 437
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 490
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 431
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 622
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 489
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1107
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 971
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 834