MESUDİYE MUHTARLARI BEYKOZ'DAN GEÇTİ

21-10-2010 6204 3 yorum. Yorum Ekle

Beykozlu Ordu-Mesudiyeliler Derneği, Mesudiye Muhtarlarının Çanakkale gezisinin sponsoru olarak Muhtarları İstanbul'da ağırladı.

Mesudiye Muhtarlarının Çanakkale gezisine Beykozlu Ordu-Mesudiyeliler Derneği adına, Derneğin Başkan Yardımcısı İşadamı Muammer Özer sponsorluk etti. Cumartesi günü sabah İstanbul'a gelen kafile, Kavacık'ta bulunan Beykozlu Ordu-Mesudiyeliler Derneği lokalinde sabah kahvaltısında ağırlandı.

Kafileyi Fazlı Coşkun Başkanlığındaki Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı (Ordulu) Av.Yüksel Baki, Mesudiye Kavaklıdere Köyünden İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Nihat Arıcan, Ordu Mesudiye Gazetesi Kurucusu ve Yayın Danışmanı Sefai Uzunyurt ve misafir Muhtarların İstanbul'daki akrabaları karşıladı.
Kahvaltıda oluşturulan küçük sohbet ortamını Sefai Uzunyurt yönetti.

Dernek Başkanı Fazlı Coşkun yaptığı kısa konuşmada, Çanakkale gezisi için İstanbul'dan transit geçen Muhtarları sabah kahvaltısında ve aksam yemeğinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtip herkese hoş geldiniz diyerek afiyet olsun dedi.

Daha sonra Mesudiye Merkez Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Birliği Başkanı Muharrem Sarıgül yaptığı konuşmada, mazeretleri dolayısıyla gelemeyen muhtarların selamını aktararak konuşmasına başladı. Sarıgül, bir rica ile taleplerini yerine getiren gezinin sponsoru işadamı Muhammer Özer'e teşekkür ederken, gezinin ekonomik yükünün tamamıyla Muammer Özer'e yüklememek için iki işadamının katkı miktarlarından ve isimlerinden bahsedip herkese teşekkür etti.

Gecenin sponsoru Beykozlu Ordu-Mesudiyeliler Derneği Başkan Yardımcısı Muammer Özer yıl içerisinde birçok kez gittiği Mesudiye'de Muhtarların Çanakkale gezisi talebini aldığını arkadaşlarıyla konuşup, geziyi organize ettiklerini belirtti. Özer, Muhtarlar Birliği Başkanımız bizleri düşünerek iki işadamımızdan daha katkı aldıklarını belirtti. Özellikle bu iki işadamımıza teşekkür ediyorum. Dernek Başkanım Muharrem Sarıgül kabul ederse, iki işadamımızın ekonomik desteğini Mesudiye'ye döndüklerinde Mehmetçik Dershanesi öğrencilerinin ihtiyaçları için kullanılmasını rica ediyorum dediğinde, ricanın kabul gördüğü alkışlarla belli oldu.


Son olarak Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Baki organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirip, geziye sponsor olan Muammer Özer'in hem doğduğu hem doyduğu ilçelere gözle görülür belirgin ölçekte yaptığı yardımlardan dolayı kendisine teşekkür etti.

Gün boyu serbest olan Muhtarlar, İBB ve Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Nihat Arıcan ve Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Baki'nin alt yapısını oluşturduğu, Beykoz Belediye Başkanlığının davetlisi olarak, Beytaş Restoranındaki yemeğe katıldılar.


İstanbul'u gezmeye ve akrabalarıyla hasret gidermeye doyamayan muhtarlarımız yemek saatine biraz geç kalınca, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in selamlama ziyaretini kaçırdılar. Önceden belirlenen nikâh saati sebebiyle Çelikbilek daha sonra geceye katılamazken, Yardımcısı Yüksel Baki gece boyu hemşerileriyle birlikte oldu.

Gecede ayrıca Beykoz Muhtarlar Birliği Başkanı Cavit Gül ve Yönetim Kurulu,Mesudiye Çaltepe Köyünden Beykoz Çiğdem Mahallesi Muhtarı Murat Erdal, İstanbul'da seçilmiş 29 Mesudiyeliler olarak zaman zaman bir araya gelen Mesudiye seçilmişler grubundan Muhtarlar, Belediye ve İl genel Meclis Üyeleri, Mesudiyeli iş adamları hazır bulundu. Yemeğe ve Çanakkale gezisine Mesudiyeli Muhtarlar ile birlikte Mesudiye Belediye Meclis Üyelerinden de katılanlar oldu.

Gecenin sunumunu yapan Nihat Arıcan, tüm Muhtarları ve konukları tek tek tanıtırken, kahvaltıdaki konuşmaların tekrarından sonra duygularını aktarmak isteyenler mikrofon ile buluştu.Mesudiye Muhtarlar Birliği Başkanı Muharrem Sarıgül kahvaltı konuşmasına ilaveten yaptığı konuşmada, özellikle Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cavit Gül'e hitaben, Beykoz İlçesinin Muhtarlarıyla birlikte Mesudiye Muhtarlarını kardeş ilçe olarak kabul edilmesini talep edip, temmuz ayının ilk haftası yapılacak Mesudiye kurultayı için tüm Beykoz Muhtarlarını davet etti.

Söz alan Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cavit Gül geceden duyduğu memnuniyeti dile getirip, Mesudiye Muhtarlarının kardeş ilçe teklifini kabul ederek gezi tekliflerini kabul ettiğini belirtti.Duygusal konuşmaların sonrasında, geceye destek olanlara plaketlerin sunulmasından sonra bölgenin sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Kemal Sarıkaya, konservatuar öğrencisi olan bağlama Sanatçısı yeğeni Emir Ali Özdelice'nin bağlamasıyla nefis bir konser verdi.

Saat yirmi dörtte Mesudiye'den gelen muhtarlar kafilesine Beykoz'lu Ordu-Mesudiyeliler Derneği Başkanı Fazlı Coşkun, Başkan Yardımcısı Muammer Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Demir'inde katılmasıyla, Çanakkale'ye hareket edildi.

Sabah Çanakkale'ye inen kafile kendilerini bekleyen özel tercümanları eşliğinde Çanakkale gezisini bitirdikten sonra geri dönüş yapıp, Beykoz'dan aldığı Dernek Yöneticilerini Kavacık'ta bırakarak yoluna devam etti.

FOTOGRAFLAR, FOTO GALERİDEDİR.



Fotoğraf Galerisi


21-10-2010 6204 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

FERDİ YENİÇERİOĞLU 25-10-2010

TEŞEKKÜRLER MELETLİLER

MESUDİYELİ HEMŞEHRİLERİMİZE BİZE İSTANBUL VE ÇANAKKALE'DE GÖSTERDİKLERİ EVSAHİPLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM. BU GÜZEL HABER İÇİNDE DOĞUŞ HABER KADROSUNU KUTLUYORUM

muharrem sarıgül 27-10-2010

mesudiye muhtarlar derneği başkanı

Bizlere unutulmaz bir gezi yaşattığı için Muammer ÖZER e teşekkür ediyor bu konuyla ilgili haber yapan Doğuş Haber Gazetesi nin tüm çalışanlarına başarılar diliyorum

Meletli 06-11-2010

Dernekçilik almak değil böyle vermektir

Beykozlu Ordu Mesudiyeliler Derneğini kutluyor gerçek dernekçiliğin bu olduğunu hatırlatmak istiyorum. Basından veya çevreden sık sık duyuyoruz bu derneğin diğer dernekler gibi kapı kapı dolaşıp birilerinden birşeyler istediklerini duymadık aksine hep verdiklerini ve vermek istediklerini duyuyorum tüm dernek yönetimini bir Mesudiye'li olarak kutluyorum

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1192
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 938
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 774
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 740
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 699
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 688
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 675
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 535
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 521
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1195
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 929