MUHTARLARDAN HASTA ZİYARETLERİ

21-07-2012 7367 2 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Muhtarlar Birliği Yönetiminin 20 Temmuz 2012 Cuma günü İlçe Kaymakamı ve kalabalık bir grup Muhtar ile Anadoluhisarı Muhtarı Nazmiye Kormazlar'ı (Nazmiye Anneyi) ziyaret etme etkinliğini ilçe yerel basını ile paylaşmaması nedeniyle;

Beykoz Muhtarlar Birliği Yönetiminin 20 Temmuz 2012 Cuma günü İlçe Kaymakamı ve kalabalık bir grup Muhtar ile Anadoluhisarı Muhtarı Nazmiye Kormazlar'ı (Nazmiye Anneyi) ziyaret etme etkinliğini ilçe yerel basını ile paylaşmaması nedeniyle,bir yıl önce kendi gayretlerimiz ile yine içerisinde bulunduğumuz ayda katıldığımız ziyaret haberini okuyucularımız ile paylaşıyor, Nazmiye Anneye şifalar diliyoruz. Doğuş Haber

MUHTARLARDAN HASTA ZİYARETLERİ 29 Temmuz 2011 Tarihli Haberimiz

Beykoz Muhtarlar Derneğinin organizesi ile Göksu Mahallesi Muhtarı Arzu Ulubent'in Bay-Pas Ameliyatı olan eşi ve Ortopedik rahatsızlığı olan A.Hisarı Muhtarı Nazmiye Korkmazlar evlerinde, Muhtarlar tarafından ziyaret edildi.

Beykoz Muhtarlar Derneğinin organizesi ile Göksu Mahallesi Muhtarı Arzu Ulubent'in Bay-Pas Ameliyatı olan eşi ve Ortopedik rahatsızlığı olan A.Hisarı Muhtarı Nazmiye Korkmazlar evlerinde, Muhtarlar tarafından ziyaret edildi.Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Alibahadır Köyü Muhtarı Cavit Gül, Gümüşsuyu Mahallesi Muhtarı Ahmet Soylu, Göztepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Duran, Göksu Mahallesi Muhtarı Arzu Ulubent, Akbaba Köyü Muhtarı Yüksel Kılıç ve Kavacık Mahallesi Muhtarı Yusuf Kesici'nin iki azası ile katıldığı ziyaretlerde duygusal anlar yaşandı.

İlk ziyaret Göksu Mahallesi Muhtarı Arzu Ulubent'in Bay-Pas Ameliyatı olan eşine yapıldı. Muhtar arkadaşlarını evinde ağırlayan Arzu Ulubent ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek arkadaşlarına teşekkür etti.İkinci ziyaret Beykoz'un yaşayan efsanesi ve yaşarken büstü olan tek Muhtar A.Hisarı Mahallesinin 50 Yıllık Muhtarı Nazmiye Korkmazlar'a yapıldı. Nazmiye Korkmazlar kızı Güzin Merve'nin Çubuklu'daki evinde ziyaret edildi.

Nazmiye Korkmazlar'ın beş yıl önce bacağının kırılması ile geçirdiği ameliyatta takılan platinlerin yarattığı sıkıntıdan rahatsızlandığı, fizik gücü nedeniyle ikinci bir ameliyatı geçirmesinin mümkün olmaması, platinlerin verdiği sıkıntıya alışmak zorunda olduğu bir yaşam ile baş başa olduğu öğrenildi. Korkmazlar'ın platinlerinin verdiği sıkıntıya alışmaya başladığı ve yeni sağlık koşullarına uyum sağladığı gözlendi.

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cavit Gül yaptığı açıklamada, muhtarların kendi içerisindeki dayanışmasının üst seviyede olduğunu, özellikle hastalık zamanlarında sıkı kenetlendiklerini ve telefonla hastalık süreçlerinin takip edildiğini, ilk fırsatta da ziyaretlerin gerçekleştiğini belirtti. Gül konuşmasının devamında her iki hastamıza da tüm muhtarlar adına geçmiş olsun demek için geldiklerini, bu tür ziyaretlerin hastalara moral ve motivasyon kazındırdığını iyileşme süreçlerine katkısı olduğunu vurgulayarak kendilerini kabul eden her iki aileye de teşekkür ederken, kendileri için bir efsane olan Nazmiye Anneye olan olağanüstü ilgisi için kızı Güzin Merve'ye özel teşekkür etti.

Yönetim biçimimizin birinci ve en etkin birimi Muhtarlık konusunda Türkiye'de bir ekol olan A.Hisarı Muhtarı Nazmiye Korkmazlar'ın ziyaretinde duygusal anlar yaşandı. Tüm Beykozluların ve ilçeye gelen bütün siyasetçilerin ve devlet adamlarının Nazmiye Anne diye hitap ettikleri Nazmiye Korkmazlar'ın ziyaretten oldukça heyecanlandığı, bu heyecan ve duygu selinin tüm ziyaretçilere de yansıdığı görüldü.

Özel Haber: Akbaba Köyü Park açılışı esnasında tesadüfen öğrendiğimiz ziyaret konusunu takip etmek istediğimizi Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cavit Gül'e ilettiğimizde, ziyarete katılma teklifimizi kabul eden Beykoz Muhtarlar Derneğine teşekkür ederiz.
DOĞUŞHABER


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


21-07-2012 7367 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Ayşe 31-07-2011

Nazmiye Anne

Bir A.Hisarlı olarak o kadar memnun oldum ki bu haberi okuduğumda anlatamam.
Nazmiye Hanım hepimizin Annesi, her derdımızı dinleyen ve çözüm bulmaya çalışan eşi bulunmaz bir insan.
İnşallah kısa zamanda iyileşir, onu çok seviyoruz.
Birde Beykoz'un Makam sahibi ileri gelenlerinden bir isteğim var, Nazmiye Anne'nin büstünün etrafında düzenleme çalışması yapılmasını diliyorum. Alanın daha görkemli hale getırılmesını istıyorum. Nazmıye Anneme Allahtan şifa kızı Güzin Ablaya da selamlar yolluyorum.

MUAMMER AYCI 06-08-2011

GEÇİMİŞ OLSUN

NAZMİYE ABLA RAHATSIZLIĞINI YENİ DUYDUM SENİNLE 10 SENE BARABER GÖREV YAPTIK SEN BİZİM ABİDEMİZSİN SANA ACİL ŞİFALAR DİLERİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR ARAMIZA DÖNERSİN O GÜLÜCÜKLERİN O NUR YÜZÜNDEN HİÇ EKSİK OLMASIN

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZ İÇİN DİYALOG ZAMANI

24-05-2024 Yorum yok. 796
Neyir Erkan Şişman

Milli Mesele

24-05-2024 Yorum yok. 704
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

FENERBAHÇE KLASİĞİ….

24-05-2024 Yorum yok. 556
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

19 MAYIS BİR BAŞLANGIÇ

24-05-2024 Yorum yok. 520
Cüneyt Pulant

Spor’da Yeni Sezon

24-05-2024 Yorum yok. 590
Yaprak Akın

KİRA KONTRATLARI GERÇEKLERİ

24-05-2024 Yorum yok. 497
Erdal Uzuner

SPOR OLSUN

24-05-2024 Yorum yok. 578
Hacı Arıcı

YANLIŞI YANLIŞLA ÇÖZMEK

24-05-2024 Yorum yok. 648
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 754
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1205
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 946