Şahlanış Hareketi Lideri Murat Altun’un Basın açıklaması

29-07-2012 7640 13 yorum. Yorum Ekle

AZİZ MİLLETİMİZE ÇAĞRI Son günlerde ülkemizin güneyinde oldukça ilginç olaylar yaşanmakta.

           AZİZ MİLLETİMİZE ÇAĞRI
Son günlerde ülkemizin güneyinde oldukça ilginç olaylar yaşanmakta. 

Bu gelişmeler karşısında iktidar mensuplarının tavırlarını görünce de aklıma sık sık Ziya Paşa’nın şu dizeleri geliyor:

“Gökte yıldız arayan nice turfa müneccim,

Görmez gaflet ile kuyuyu reh-güzerinde.”

( Birçok acemi müneccim vardır ki gökteki yıldızlara bakarak birilerine yol göstermeye çalışırken yolunun üzerindeki kuyuyu görmez.)

Ülkemizi idare ettiğini sananlar; ama aslında vaziyeti idare edenler planın sonraki ayaklarında Türkiye’nin de kumar masasına sürüleceğini hiç düşünmediler. Belki düşündüler de asıl görevleri konusu Türkiye olan bu büyük kumarda krupiyelikti.

OSMANLI hayaliyle yola çıktılar ama bu gidişle varacakları hedef “USA-MANLI “ olacak.

Geçmişte APO’nun Suriye’de beslenip büyütüldüğü günlerde izlediğimiz tavrı,   Suriye’nin, bugün engin hoşgörü sahibi hükümetimizin şefkatli kollarında beslenen, İmralı’nın şeref konuğu olan APO’yunasıl  sınır dışı etmek zorunda kaldığını çoğumuz hatırlarız.

O tarihten sonra 600 km. uzunluğundaki Suriye- Türkiye sınırı, güvenli bir bölgeye dönüştürülmüştü. Yaklaşık 300 km olan Irak sınırımız ise bugün olduğu gibi dün de-bizim usta yöneticilerimizin eskiden “postal yalayıcı” diyerek aşağıladıkları; şimdilerde ise “ Kak(ağabey),Mam(amca) “diyerek sevgiyle kucakladıkları- Barzani ve Talabani’nin kontrolündeydi. Ve bu sınır yolgeçen hanı gibiydi. Sayıları yüzleri bulan teröristler sınırı geçiyor, karakol basıyor geldikleri gibi ellerini kollarını sallayarak geri dönüyorlardı.

Bunların beslenip büyütülmesinden Kuzey Irak’ta egemen olan Barzani’nin sorumlu olduğunu çok iyi bilen yöneticilerimiz aymaz bir tavır içinde sorunu hala  “Asıl hedefinin Büyük Kürdistan’ı kurmak olduğunu” her fırsatta açıklayan bölme uzmanı Barzani üzerinden çözmeye çalışıyorlar.

Barzani,  yatırım teşvikleriyle binlerce Türk firmasının Kuzey Irak’ta yatırım yapmasını sağladı. Barzani bölgesiyle aramızda parasal olarak kolayca riske edilemeyecek bir ekonomik bağ kuruldu.

Orada yatırım yapan anlı şanlı firmalarımız tanrıları dolar olduğu için  iş alanlarına Kürdistan bayrağı asmaktan rahatsız olmadılar.

Anlı şanlı devletimizin özel gayretleriyle Mersin Limanı Barzani ailesinin oldu. Bu uygulamalar sonucunda Kuzey Irak yönetimi hükümetimiz eliyle artık rest çekemeyeceğimiz bir muhataba dönüştürüldü.

Sorunsuz bir bölge olan Suriye sınırımız yeniden ve eskisinden bin beter kaynar kazana dönüştü. 300 kilometre olan Irak sınırına hakim olamayan bizler, şimdi 900 kilometrelik bir sınırı kontrol etmek zorundayız.

Bizim APO’ muzu, bizi bölmeye çalışan teröristleri besliyor diye savaş açmaya kalktığımız Suriye’nin on binlerce APO’sunu şimdi biz besliyoruz.

Kuzey Iraktan Barzani’nin açıkça  “Biz eğittik.” dediği binlercepeşmerge Kuzey Kürdistan’ı kurmak için Suriye’ye geçiyor.

Bizim ekran kahramanları, bu sahne karşısında: ”Asarız keseriz, asla izin vermeyiz, müdahale hakkımız var.” nutukları atıyorlar.

         Ve haber kanalı TV’lerde bir alt yazı geçiyor:"Irak'ın kuzeyinden petrol ithalatına başlandı.5 tankerden oluşan ilk parti akaryakıt, Habur'dan Türkiye'ye girdi."

          Ne kadar masum görünüyor değil mi. İthalat ülkeden ülkeye yapılır. Irak’ın kuzeyi diye bir ülke var mı peki?

Aziz milletimize sesleniyorum;

Bunca uyku yeter! Uyanalım artık. Bizimkiler fiilen Irak Kürdistan'ını tanıdılar da ithalata bile başladılar. Bu gerçeği görmeyelim diye de Suriye karşısında aslan rolü oynuyorlar.

Kendi elleriyle Irak’ın kuzeyinde Kürdistan kuran, doğrudan ve dolaylı uygulamalarıyla bu ülkeyi tanıyan, hep başkalarının yazdığı bir oyunun aktörleri olan, Obama’yla Hilary ile çak yapan iktidarımız mensupları, yüzümüze baka baka yalan söylüyorlar.

İş başa düşmüştür aziz milletim. Çare sendedir artık. Küresel bir oyunun ucuz aktörlerini siyasi tarihin çöplüğüne sen gömeceksin.  Misak- Milli senin ellerinle oluşturuldu, onu koruyacak olan yine sensin.

Bak şair ne diyor:

 

“ Şehitler tepesi boş değil, toprağını kahramanlar bekliyor.

  Ve bir bayrak dalgalanmak için rüzgar bekliyor.”

 

Şehitler tepesinin asıl sahibi sensin. Şanlı bayrağımızı yeniden ve gururla dalgalandıracak rüzgar, senin nefesindir.

Kutsal emanetine, vatanının ve milletinin bölünmezliğine  sahip çık.

En içten saygılarımla…

Murat ALTUN-ŞAHLANIŞ HAREKETİ LİDERİ

 

 

 

 

 




29-07-2012 7640 13 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

sezgin 29-07-2012

işte budur..

okurken yüreğim ürperdi...Allah razı olsun

erkan yıldız 29-07-2012

gerçeklerle yüzleşme:

Böyle bir yazıyı kaleme alan düşünceyi TÜRK MİLLETİ sahiplenmeli ve destek vermeli gerçek bir vatan evladı bu yazının gereğini bu aziz millet çok iyi anlamalı gaflet içinde olunursa servi kendi ellerimizle hortlatmış oluruz ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN Bizleri gerçeklerle yüzleşmemiz için ufkumuzun açılmasına vesile olmuşlardır budan böyle ilk işim bu ŞAHLANIŞ HAREKETİ Mensupları,la tanışmak ve kendilerine imkanlarım dahlinde katkı sunmak olacaktır saygılarımla......Erkan YILDIZ..

Okan AKKAŞ 29-07-2012

OKURKEN ÜRPERDİM TİTREDİM VALLAH

Sayın Murat beyin duygu düşünce ve tesbitleri çok doğru ve yerindedir.İktidar ne iç politikada nede dış politikada ki özellikle dış politikada basiretsiz beceriksiz bir görüntü içerisindedir.Sırf yeşil yeşil dolarlar kazanmak için Kuzey ırakla işbirliği yapmak Merkezi Irak hükümetini ES geçmek dikkate almamak göbek bağımızı K.Irağa bağlamak büyük bir GAFLET'tir .Ufku geniş biri olan ileriyi çok iyi görebilen Şahlanış Hareketi'ne ve Lideri sayın ALTUN'a selam olsun .Bu aziz milletin bir öndere önderden öncede bir adama sözünün eri bir adama ihtiyacı vardır ÖNDER ol bu millete bütün kalbimle arkandayım.

Serkan yazkan 29-07-2012

TEŞEKKÜR

YAZDIĞINIZ YAZIYA AYNEN KATILIYORUM ELİNİZE SAĞLIK TEŞEKKÜR EDİYORUZ HALKI BİLİNÇLENDİRDİĞİNİZ İÇİN İYİ GÜNLER.

Salih DURSUN 29-07-2012

UYAN EY AZİZ MİLLETİM

Uyan ey aziz milletim bu aymazlığa bir son ver artık şamaroğlanına döndük itibarımız falan kalmadı Dış politikada hezimet üstine hezimet yaşıyoruz bize bunları reva görenlere ders verme hesap sorma zamanı gelmedimi artık.Bak gör heryerde akan kan Müslüman kanı Haçlı seferlerini savunan Amerikan askerlerinin evlerine sağ salim dönmesi için dua edenlere hadlerini sandıkta bildirme vaktidir.Hiçkimse bahaneler arkasına sığınmasın alternatif mi var oy verecek adammı var demesin alın size adam gibi adam Murat ALTUN , yolu açık olsun 100 yılda bir Türk milleti Lider çıkarır derler M.Kemal'den sonra Lider bellidir.

Soner KILIÇ 29-07-2012

Göreve hazır

Şahlanış hareketi bir bayrak misali dalgalanmak için rüzgar bekliyor yani aziz milletinin yanında olmasını bekliyor umarım bu halk ve hak yolunda olan kadrolar hak ettiği yere gelirler,alışılagelmiş siyasetten farklı bir siyaset tarzı izlemekteler ,dürüst siyaset anlayışını tesis edeceklerine inanıyorum.Şahlanış Hareketi Türk Milletinin ta kendisidir.Halkın bütün kesimlerini umarım kucaklayacaktır.Doğuş Habere birkezdaha teşekkürler bizlere Şahlanış Hareketini tanıttığı için.

salih Altun 29-07-2012

...

Gönül gözü açık olanlara,gönül gözümüzün açılmasına vesile olanlara,gerçekleri mertçe haykıranlara, milyonların eğildiği yerde dik durmasını bilenlere,aziz milletimizin duygularını bu kadar güzel dile getirenlere binlerce selam.

Sami Yıldız 30-07-2012

İŞTE BEKLENEN LİDER !

Şahlanış Hareketi doğruları söylemeye, yanlışları yermeye her zaman korkusuzca cesur yüreklilikle söylemeye devam edecek.Ezik ve aciz bir muhalefet havanda su dövmeye, durumu vaziyeti idare etmeye devam ede dursun !

GURAY 30-07-2012

İŞTE YENİ OLUŞUM

Guzel bir yazı olmuş.Bu ulkenin sizin gibi yeni oluşum partilerini ihtiyacımız var.

BAŞILARIN DEVAMI DİLİYORUM.

Mehmet Ali OZARSLAN 30-07-2012

Bu sese kulak verelim.

Sahlanis Hareketi Lideri Sayin Murat Altun Beyefendiyi gonulden kutluyorum.Isin ozeti ancak bu kadar net bir sekilde anlatilabilirdi.
Milletimizin gozune perde indirilmistir.Bu perdeyi kaldirmak, vatanini ve milletini seven her insanimizin gorevidir.
Ozellikle Genclige; Ataturk'un genclige hitabesini hatirlatmak istiyorum.Herkesin bu sese vermesini ve herkesi goreve davet ediyorum.
Saygilarimla,
Mehmet Ali OZARSLAN

Toplam 13 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1189
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 937
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 772
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 738
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 698
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 686
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 674
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 535
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 518
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1193
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 927