BAYRAKLI KÖYÜ GENÇLERİNDEN ÖRNEK İFTAR

31-07-2012 4440 1 yorum. Yorum Ekle

Ordu İli Mesudiye İlçesi Bayraklı Köyü Gençlik Kolları Yönetiminin Feriköy’deki dernek lokallerinde verdikleri iftar davetinde Bayraklı Köyü gençleri ile bir araya geldim.

Mesudiye toplumunun en popüler kimliklerinden olan ve fikirleri maalesef peşin hükümlü ve ileriyi göremeyen birçok sözde yöneticiler tarafından “10-15 yıl sonra anlaşabilen” gazetemizin değerli yazarı yakın dostum Tekin Toklucu’ nun daveti ile katıldığım ilk iftar daveti oldu.


Bayraklı Köyü Dernek Başkanı İrfan Toklucu, Mesudiye Gençlik Platformu Başkanı Ertekin Karakaya ve Platform Üyeleri Mustafa Erdoğan, Hasan Yılmaz ve Aytaç Aksu gençlerin mükemmel iftar davetinin diğer konukları oldular.

İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin’in İstanbul Büyük Şehir Belediyesinde Yönetici olduğu 1990 lı yıllarda açılışını yaptığı ve benimde bizzat bulunduğum Bayraklı Köyü Lokaline 2. kez girmekten oldukça duygulandım.

Yaklaşık 20 yıl önce birçoğunun babasını birebir tanıdığım ama İstanbul’un acımasız yaşam koşulları ve bizlerinde tembelliği yüzünden özel günler dışında görüşemediğim dostlarımın hiç ama hiç tanımadığım pırıl pırıl çocukları ile bir araya gelmekten büyük gurur duydum. Bu arada sevgili dostlarım Kemal Toklucu’nun ve Bayraklı Köyü Muhtarı Halil Dinç’in çocuklarını yüz hatlarından tanıdım.

Bayraklı Köyü Dernek Başkanı İrfan Toklucu, Gençlik Kolları başkanı Emre Dinç, Mesudiye Gençlik Platformu Başkanı Ertekin Karakaya, ben ve Mesudiye adına birçok unvanı taşımış, bir süre çalışmalarına ara vermiş olan Bayraklı Köyü eski Dernek Başkanı Tekin Toklucu gençlere hitap ettik.

Hepimizin ortak önersi gençlere, birlik olun aranızda paylaşmayı ve birlikte proje üretmeyi öğrenip, bu paylaşımlarınızı önünüzdeki yaşam sahanızda mutlaka kullanın ve göreceksiniz ki Mesudiyelilik ortak sevginiz sizi kendi işlerinizde ve Mesudiye adına yapacağınız çalışmalarınızda başarıya götürecektir oldu.Gençlik Kolları Başkanı Emre Dinç oluşturdukları Yönetim Kurulu Üyeleri ile farkındalık yaratma adına projeler hayata geçirmeyi düşündüklerini örnekleri ile oldukça içten bir sunum ile anlatırken, konuşmalar üzerine gündeme gelen projeksiyon cihazını Mesudiye Gençlik Platformu Başkanı Ertekin Karakaya’nın üstlenmesi gençleri mutlu etti.


Küçük ama önemli bir ayrıntı olarak gördüğüm, Bayraklı Köyü damadı olan Trakyalı bir gencin, bütün gençlerden daha fazla göze batacak kadar içten çalışması, iftar akşamının ayrıcalıklı güzelliği olurken, Trakyalı gencin bu kadar içten çalışması Bayraklı Köyü gençleri arasındaki kaynaşmanın ne denli ileri noktada olduğunun göstergesi olarak algıladım.

Mesudiye Bayraklı Köyü Gençlik Kollarının başta Başkan Emre Dinç olmak üzere tüm üyelerini, bu mübarek ayda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayarak verdikleri iftar davet için tebrik ediyor, benimde bu ortamda olmamı sağlayan değerli ağabeyim Tekin Toklucuya’da teşekkür ediyorum.

Ozan Derviş




31-07-2012 4440 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

tekin toklucu 11-08-2012

gençlik

1980 yılından bu yana köyüm Bayraklı,İlçem Mesudiye ,dolayısı ile Ordu ve Ülkem gençliği ile ve sosyal ilişkilerle yakından ilgilendim.
Gençlerin eğitimleri,yetişme biçimleri,yaşama şekilleri,çalışma hayatları ve spor yaşantıları ile,örnek aile bireyleri olmaları konusunda görüş ve düşüncelerimi ,kendi çocuklarımdan başlayarak onlara anlatmaya çalıştım.
Öncelikle Dernek başkanı iken köy gençleri hakkında görüş ve düşüncelerimin hayata geçmiş olmasından büyük mutluluk duydum.
Düzenledikleri etkinlikler ve yapacakları çalışmalarda yanlarında olacağım.İftar yemeği çok güzeldi.Bu güzelliği sayfalarına taşıyan Gazetemiz DoğuşHaber ve sahibi OZAN DERVİŞ'e teşekkür ediyorum.

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1189
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 937
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 772
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 739
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 698
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 686
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 674
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 535
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 518
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1193
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 927