ŞAHLANIŞ HAREKETİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

27-01-2013 5499 4 yorum. Yorum Ekle

Şahlanış Hareketi 18 Ocak 1990’da. 23 yıl önce Ankara’da kuruldu. Amacı, Aziz Milletimizi ve devletimizi hak ettiği ama bir türlü ulaşamadığı noktalara ulaştırmaktı

*Şahlanış hareketi o günden bu güne milletin gönlünde yer buldu, gelişti.  Vatanın, milletin öz kaynaklarından beslenerek güçlendi.   Vatanın ve milletin mutluluğu için projeler, reçeteler geliştirdi.

*Şahlanış Hareketi, 2011 yılında ülkemizin içinde bulunduğu şartların gerektirmesi üzerine harekete geçmeye karar verdi.

*Temelde siyasi bir fikir hareketi olmakla, siyasi hedef gütmekle birlikte öncelikle dernek statüsüyle tüzel kişilik kazandı.  Üsküdar Halk Caddesinde Hareket Genel Merkezini açtı. Toplantılarını burada gerçekleştirmeye,  konuklarını burada ağırlamaya, kabul etmeye başladı.

*Hareketimiz, bilinen baskılar ve korku ortamı nedeniyle ulusal basında hak ettiği yeri tam anlamıyla bulamadı belki. Ancak yerel basında büyük ilgi gördü. Gündeme damgasını vuran haberlerimiz, açıklamalarımız, on binlerce insan tarafından takip edildi. Hareketimiz, özellikle bilgisayar ortamında sosyal iletişim ağlarında ciddi bir taraftar kitlesi kazandı. Türkiye’nin her köşesinden ayrımsız binlerce insan hareketimizi takip etmeye başladı. Bizimle internet, telefon aracılığıyla, zaman zamanda bizzat irtibatlar kuruldu. Bizi bizzat tanımayan ama sanal alemde açıkladığımız görüşlere inanarak bize güven duyan on binlerce Şahlanışçı var artık Türkiye’de.

*Hareketimizi takip eden Gaziantepli vatanperverler, hareketimizin kurucular kurulundan tek kişiyi bile bizzat tanımadıkları halde hareketimize duydukları güvenle Mehmet Başaran başkanlığında Gaziantep’te Şahlanış Hareketinin ilk bölge temsilciliğini açtılar.

GERÇAK ŞUDUR Kİ:

*Ülkemiz yıllardır iyi yönetilmemektedir. Türkiye,  izlenen politikalarla alıştıra alıştıra bölünme noktasına getirilmiştir.

*Ekonomi kayıt dışı parayla, vatandaşımızın uzun yılara yayılan birikimini yağmalamak amacıyla ülkemize giren sıcak parayla ayakta durmaktadır. Toplumun üçte ikisi yoksulluk sınırının, üçte biri ise açlık sınırının altında yaşamaktadır.

*İşsizlik özellikle eğitilmişlerin işsizliği en önemli sorunlarımızdan biridir.

*Tarım dibe vurmuştur. Üreten değil, başkalarının ürettiklerini tüketen bir ülkeyiz artık. 

*Ülkemizde yalnız iktidar sorunu değil bir de muhalefet sorunu vardır. Aziz milletimizin duygularını, haksızlıklara isyanını dile getirecek aktif bir muhalefete ihtiyaç vardır.

*Bu noktada vatanını seven herkesten beklendiği gibi; Şahlanış Hareketi de suskun kalamazdı. Elini taşın altına koyup bu ülkenin küllenmiş ümitlerini yeniden canlandırması gerekiyordu. Tam zamanıydı ve Şahlanış Hareketi genç ama donanımlı lideri, Murat Altun ve ona güvenen, inanan idealist kadrolarıyla buna hazırdı

*Bu çerçeveden olmak üzere, sayın kamuoyuna şunu açıklamak istiyoruz:

Şahlanış Hareketi, kuruluşunun 23. yılında partileşme sürecini başlatmıştır.

*Gaziantep’ten sonra önümüzdeki günlerde, yurdumuz adım adım gezilecek, Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde yeni şubeler açılacak ve siyasi parti temelinde teşkilatlanmaya dönük çalışmalar gerçekleştirilecektir.

*Siz saygıdeğer basınımızı ve Aziz Milletimizi Murat ALTUN’u ve Şahlanış Hareketini izlemeye,   vatan-millet sevgisinden başka hiçbir dayanağı olmayan bu harekete destek olmaya; peşimizden gelmeye değil, kolumuza girmeye ve birlikte yürümeye davet ediyoruz.

*En içten saygılarımızla.

Şahlanış Hareketi Başkanlık Kurulu 




27-01-2013 5499 4 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Salih DURSUN 29-01-2013

BU MAYA TUTAR

Oy verecek adam mı var kime vereyim diye soranlar,bunlar dış güçlerin maşası diyenler tek yerli ve milli halk hareketi olan ŞAHLANIŞ HAREKETİ 'ne sende katıl sende destek verki yarınlarımız garanti altına alınsın ,yeraltı ve yerüstü kaynaklarımız başkaları tarafından sömürülmesin ülkemize adalet hakim olsun .Buradan sayın Murat ALTUN beye selamlarımı iletiyorum bu millet kendisinden büyük işler büyük başarılar beklemektedir.Mevlam yar ve yardımcımız olsun.saygılarımla

TOLGA BOZKURT 30-01-2013

TEK YÜREK BİR OLMANIN ZAMANI GELDİ

Türk milletine yakışır özü sözü belli olan ve bu vatanın evladı olan sayın Murat ALTUN'u bu karardan dolayı kutluyorum.Bu milletin sizin gibi bir lidere şuan çok ihtiyacı var.Artık ne iktidar partisi,nede muhalefet partisi bu ülkenin menfaati için hiçbirşey yapmıyorlar,herkes koltuk sevdasına yapışmış çıkar me menfaatlerinin peşinde koşmaktadırlar.Bu ülkenin sizin gibi bir muhalefetçiye ve sizin gibi bir VATANSEVER LİDERE ihtyica vardır. Rabbim yardımcınız olsun sonuna kadar arkanızdayım.

Okan AKKAŞ 31-01-2013

HEDEF İKTİDAR OLMAK

Öncelikle hareketin kurucusu sayın Murat ALTUN beyi yetiştirenlere , başta ailesi olmak üzere bütün akademisyen ve hocalara öncelikle teşekkürü bir borç bilirim.Uzun zamandır yakından takib ettiğim Şahlanış Hareketi'nin en kısa sürede hak ettiği yerde olmasını canigönülden istiyorum,ülkemizin Murat ALTUN'a çok ama çok ihtiyacı vardır inşallah halkımız bu değerin farkına varıp ona sahip çıkar...

erdal işitmen 14-03-2013

diyarbakır.

Diyarbakırlı Şahlanışcılar olarak Milli Birliğin , Milli ve Manevi kalkınmanın tek adresi , tek yuvası olarak Şahlanışı görüyoruz. Liderimiz Altun'a güvenimiz desteğimiz tamdır..

Toplam 4 yorum bulundu. 1-4 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 516
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 645
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 516
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 457
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 431
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 432
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 413
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1136
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 861