KASAP BAHATTİN USTA’NIN YERİ

30-01-2013 11844 4 yorum. Yorum Ekle

57 Yıllık Vedat Kasap markasının 36 yıldır içerisinde olan Bahattin Usta. hizmet zincirine merkez işletmesi olan Vedat Kasap’ın yanında “Kasap Bahattin Usta’nın” yeri isimli Lahmacun-Döner-Pide ve Kebap çeşitlerinden olan yeni işletmesini de müşterileri ile buluşturdu.

57 Yıllık Vedat Kasap markasının 36 yıldır içerisinde olan Bahattin Usta. hizmet zincirine merkez işletmesi olan Vedat Kasap’ın yanında “Kasap Bahattin Usta’nın” yeri isimli Lahmacun-Döner-Pide ve Kebap çeşitlerinden olan yeni işletmesini de müşterileri ile buluşturdu.

 

Yoğun uğraşlar ile hazırlıklarını devam ettiren Bahattin Usta, yeni işletmesinin ürünlerinin müşterilerine sunulacak duruma gelmesiyle yapacağı geniş kapsamlı açılışını beklemeden, dualar eşliğinde ürünlerini müşterilerine sunmaya başladı.

 

P.Bahçe Camisi İmam Hatibi Mustafa Hoca’nın duaları ile başlayan hizmet, daha şimdiden P.Bahçelilerin ve özellikle Pazar esnafının gözdesi olmaya başladı bile.

 

Oldukça iddialı oldukları Soğansız Lahmacun başta olmak kaydı ile Köfte, Adana-Urfa-İskender Kebap, et ve tavuk döner, Arnavut ciğeri, Karadeniz pideleri, künefe, sütlaç ve kadayıftan oluşan tatlı çeşitleriyle hizmet verirken, lezzetlerinin ana temasını Vedat Kasap et ürünlerinin tartışmasız özelliğinden kaynaklandığı, yeni işletmenin deneyimli personelinin de bu güzellikleri müşterilerine azami itina ile hazırlayıp sunması işletmeyi ayrıcalıklı kılmakta.

 

Yeni işletmesi ile ilgili görüşlerini aldığımız Bahattin Usta, aileme yedirmediğim hiçbir ürünü müşterime yedirmem diyerek başladığı sözlerine, 56 yıllık markanın 36 yıldır içerisindeyim “etin menbağı” bende ben en kaliteli malzemeyi alır ustama teslim ederim. Gerisi ustamın işi ve ben sadece çok iyi gözlerim, Benim için Vedat Kasap ve Bahattin Usta ismine ve en önemlisi bu iki ismin var olmasını sağlayan değerli müşterime verilen hizmet ve lezzet önemlidir diyerek sözlerini “ağız tadını keşfetmek isteyenlerin” sundukları lezzeti tatmalarını önererek bitirdi.

 

Bahattin Usta’nın mesleği ile bağlantılı işletmeler zincirine kattığı “Kesap Bahattin Usta’nın yeri” isimli yeni işletmesinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

                 

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


30-01-2013 11844 4 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

murat erkan 02-02-2013

her kasap dönerci olursa

sayın kasap bahattin ustaya hayırlı olması temennisi ile,ancak daha 6 ay önce paşabahçe meydanına dönerci dükkanı açmamışmıydı sayın ustamız,iki ay oldu devredeli,benim korkum diğer kasaplar da dönerci olursa varolan dönercilerimiz ne yapacaklar,bence kasaplarımız kasap olarak dönercilerimizde dönerci olarak kalmalı,

Fatma Emanet 05-02-2013

Hayırlı olsun

Sayın ME ben ve ailem önce Vedat amcanın sonra Bahattin ustanın müşterisi olduk. Yorumunuzun bir bölümüne katılıyorum,bir bölümüne katılmıyorum. Bahattin usta mesleğinin ürününü içeren ticret ile birçok yerde ilgllenebilir.Dolayısı ile yorumunuzun bu bölümüne katılmıyorum. Önemli olan Bahattin usta ile müşterileri bir aile gibidir biz kendimiz veya çocuğumuz bile gitse ustayı dükkanında görmediğimiz zaman içimiz rahat değil, bu sebepten ustaya tam bu noktada yakışanı yapmış işlerini aynı yere toplamış bundan en büyük bizim ailemiz mutlu oldu. Birde ustaya benim eleştirim var Vedat Usta, Bahattin Usta ile mesmleği tanıştırdı. Bahattin Usta'nın böyle bir niyeti varmı bunuda merak ediyorum. Bahattin Usta hayırlı olsun.

Aleko 05-02-2013

Ne yediğini bilmek önemli

Bahattin Usta kutlarım gerçekten ağız tadımız değişti ama herkes böyle soğansız lahmacun sevmeyebilir diğer şekildede lahmacun isteyenlere yapmalısın, ben ikisinide yerim çünkü ne yediğimi biliyorum gerisi benim için önemli değil, fakat bütün lahmacun sevenleri düşünsen iyi olur. Allah sağlık ve sıhat içerisinde hayırlı kazançlar versin.

Çiğdem Mahallesi Kurşuntel Ailesi 05-02-2013

Arkadaşlık ve Dayanışma Örneği

Bahattin Bey yeni yerinizi tebrik ederim, fotoğraflarda dikkat ettiğim Beykozun en sevilen iki kardeş muhtarı sizi yalnız bırakmamış buna çok sevindim. Bu iki arkadaş muhtar olmadan da yakın arkadaştılar şimdi de arkadaşlıkları hiç bozulmadı, işlerini dayanışma içerisinde yapıyorlar, Kamil beyi bilmiyorum ama Murat beyin azalarıda kendisine çok destek oluyorlar, Hepinizin başarılarınızın devamını dilerim.

Toplam 4 yorum bulundu. 1-4 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 515
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 644
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 514
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 456
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 431
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 430
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 412
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1136
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 861