SARIGÜL BEYKOZ’DA HESAPLARI TERSE YATIRIYOR

06-01-2014 13238 1 yorum. Yorum Ekle

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Aday Adaylığı ve Adaylığı süresi içerisinde yaklaşık bir ay içerisinde üç kez Beykoz’a gelerek, 15 yıllık Şişli Belediyesi modelini Beykoz’a entegre etmeye çalışıyor.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Aday Adaylığı ve Adaylığı süresi içerisinde yaklaşık bir ay içerisinde üç kez Beykoz’a gelerek, 15 yıllık Şişli Belediyesi modelini Beykoz’a entegre etmeye çalışıyor.


Sarıgül’ün bir ay içerisinde ilçemize gerçekleştirdiği ve basının bildiği ziyaret üç kez olurken, basına yansımayan özel ziyaretlerin olduğu da bilinmekte.Son ziyaretinde Çubuklu Mahallesine bağlı olan Beşevler sokağında bulunan Ordu-Mesudiye Mahmudiye Köyü Derneği Lokalini ziyaret edeceği duyurulan Mustafa Sarıgül’ü dinlemeye gelenler Beşevlerdeki ana caddeyi doldurunca ziyaret mitinge dönüştü.


CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ün Milletvekilliği ve üç dönemdir Şişli Belediye Başkanlığı sürecindeki çalışma temposunu, değil Beykoz’da Yurdun dört bir yanındaki Yurttaşlar bile çok net olarak bilmekte. Kısacası yeni hedefi İstanbul Belediye Başkanlığı ve bunun içinde tüm tecrübesini kullanarak kendini sevenler ile birlikte parti disiplini içerisinde hedefe ulaşmak istiyor.


“Mahmudiye Derneği ve yakın zamandaki ziyaretlerinin ana temaları yakında çıkacak basılı gazetemizde çok farklı bir sunum ile okuyucularımızla buluşacağı için bu konunun detaylarına girmiyoruz.”Konunun farklı boyutunun kısa önemini bu haberimizde, genişletilmiş şeklini basılı gazetemiz de ve aynı anda yine sitemizden ayrıca aktaracağız.

Sarıgül 15 yıllık belediyecicik görevi süresi içerisinde Türkiye’nin genelinde olduğu gibi, özellikle Beykoz’da çok iyi diyaloglarının olduğu, her zaman olduğu gibi Muhtarlar, Yöresel Dernekler, Kurum ve Kuruluşlar, Parti teşkilatı ve kendisine hayranlık duyan geniş bir halk kitlesi ile her dönem ilişkilerini hep üst düzeyde tutmayı başarmış ender bir siyasetçi olarak birçok Beykozlunun gözünde farklı bir yerinin olduğunu iyi bilmekte.


İşte bu sebepten çok iyi analiz ettiği Beykoz’da, CHP’nin ülke genelinde istisna olan birkaç il ve ilçe dışında hep iktidarın gölgesinde kalması gerçeğinin, uzun yıllardır Beykoz’da da gerçekleştiğinin, yaklaşık bir yıl İlçe Başkanlığı yaparak Beykoz’da gerek CHP’nin gerekse kendi adını 7’den 77’ye neredeyse ezberleten Hızır Yılmaz’ın çalışmalarını, CHP Beykoz İlçesinden 14 Belediye Başkan Aday Adayı çıkmasıyla, kamuoyunda bu kadar aday adayını CHP kaldıramaz ve buda CHP’nin Beykoz’da sonu olur yakıştırmalarına karşılık. Her Belediye Başkan Aday Adayının, sanki Adaymış gibi Beykoz’un en ücra köşeleri başta olmak üzere büyük bir azimle çalıştıklarını, en önemlisi bu süreci olabilecek azami başarı ile sevk ve idare eden Bahadır Yavuz Başkanlığındaki İlçe Yönetiminin, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Okuyan, Kadın Kolları Başkanı Esengül Yılmaz Özcan ile Yönetimlerinin önemini ve Beykoz Teşkilatından İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Füsun Sökmez ile il irtibatlarını en sağlıklı yoldan direk yapıldığını, çok çok iyi bilen MUSTAFA SARIGÜL, yakın zamanda açıklanacak İlçe Belediye Başkan Adaylığı öncesinde Beykoz İlçe Teşkilatının bütünleşip tek vücut olma çalışmalarına katkı koymak için Beykoz’a sık geldiği ve daha sıklıkla da geleceği kesindir.


En önemli gözlemimiz ise, Sarıgül üç ziyaretinde de kendisini izlemeye gelen tüm vatandaşlara ya fiziki temas kuruyor ya da göz teması kurup, iletişim yeteneğini en üst düzeyde kullanıyor.




06-01-2014 13238 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

özer beykozlu 23-02-2014

boş boş

alattin başkan gelcek başa inş

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1190
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 937
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 772
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 739
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 698
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 687
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 674
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 535
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 519
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1193
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 928