HIZIR YILMAZ’IN YENİ HEDEFİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

20-01-2014 15485 1 yorum. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, İlçe Merkezinde yaptığı tören ile Belediye Başkan Adaylarının Hızır Yılmaz olduğunu, törene katılan coşkulu kalabalığa ve basın mensuplarına resmen ilan etti.

CHP Beykoz Belediye Başkanı Hızır Yılmaz’ın eşi çocukları ve aile bireylerinin de katıldığı tören de, İlçe Başkanı Bahadır Yavuz net ifadeler ile gelinen süreci aktararak İlçe Başkan Adaylarının Hızır Yılmaz olduğunu açıkladı. CHP Beykoz İlçe Başkanı Bahadır Yavuz’un özenle hazırlanmış konuşma metnini orijinal hali ile aktarıyoruz.

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI, KIYMETLİ ÖRGÜT ÜYESİ ARKADAŞLARIMIZ.

Yerel seçimlere yaklaştığımız bu günlerde partimiz için önemli olan bir kararın sevincini daha sizlerle paylaşmanın gururu içindeyim.Örgütümüzce yapılan seçim yoklaması sonucu ve de Partimizin Genel merkez kurullarınca verilen kararı gereği 2014 Yerel Seçimlerinde Partimizin Beykoz Belediye Başkan Adayı Sayın Hızır Yılmazdır.Bu kararın Beykozumuza, Partimize ve Tüm örgüt üyesi siz değerli arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.Beykoz un Beykozlunun yaşadığı sıkıntılar ortada iken Biz CHP olarak sorumluluğun bilincinde hareket ederek siyasi görevlerimizde çalışmalarımızda BİRLİK BERABERLİK içinde olmak zorundayız.Ülkemizde Beykoz’da zorlu günlerden geçmektedir. Halkımızın yaşadığı bu sıkıntıları çözmek CHP nin görevidir. Parti İçi çekişmelere ve sürtüşmelere neden olan herkes partimizin çalışmalarını ve muhtemel başarısını engellemiş olacaktır.

İşte bu nedenle Tüm Partililerime sesleniyorum.Bizler bu olağan üstü dönemde başka bir Partilimizin hakkında ve aleyhinde davranma hakkına sahip olamayız.İktidar partisinin İMAR RANTINI BEYKOZA POLENEZKÖYE KADAR TAŞIDIĞI BU GÜNLERDE Bizler hiç bir bahanenin arkasına sığınamayız.Bu nedenlerle seçim kazanma şevkimiz ve kararımızı arttırarak var gücümüzle takdir görülen Adayımız Hızır Yılmaz la birlikte hareket etmek destek olmak zorundayız.Ben inanıyorum ki Adayımız Sayın Hızır Yılmazda geçmişte ilçe başkanıyken gösterdiği gayret, hırs ve olağan üstü çalışmasını tekrar seçimi kazanmak için göstermek zorundadır.Gün birlik beraberlik dayanışma ve çalışma günüdür.Tekrar ediyorum Ben dahil Yönetim kurulundaki arkadaşlarım dahil Beykoz örgütümüzde hiç kimsenin SUDAN BAHANELERİN arkasına saklanıp Partimizi zafiyete uğratacak ve zarar verecek hiç bir söylem ve de eylem içinde olmamız gerekmektedir.

Beykozu sorunlarını çözecek projelerin gerçekleşmesine olanak sağlayacak ortamın oluşması hepimizin örgütsel sorumluluğudur.Başta Belediye Başkan Adayımız olmak üzere bundan böyle hepimiz önce birbirimizi kucaklayacağız. SONRA BEYKOZLULARLA KUCAKLAŞACAĞIZ.Belediye Başkan adaylığı Siyasi Yarışı artık geride kalmıştır. Bu yarış acı tatlı anılarıyla partimize ivme kazandırmıştır. Bu çalışmalar partimiz Beykozda 1.çi parti olmuştur.İşte bu nedenle diğer Belediye Başkanı aday adayı arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür etmemiz gerekmektedir.Bu teşekkürümüzle birlikte Başkan aday adayları her zaman Partimizin baş tacıdır. Onlarla yollarımız ayrılmamıştır aksine CHPnin seçim başarılarında onların sürekli desteğine ihtiyacımız vardır.Aday adaylarımızla omuz omuza çalışarak yaşayacağımız seçim başarılarında kendilerini ÖNEMLİ GÖREVLER BEKLEMEKTEDİR.Partimiz temayül yoklaması şeklindede olsa aday adaylarını belirlemede örgüt üyelerinin tercihine önem vermiştir. Bu tercihe ve Genel merkezin takdirine saygı duymak hepimizin görevidir.

DEĞERLİ ÖRGÜT ÜYESİ ARKADAŞLARIM ,Yerel seçimlere 72 gün kalmıştır bu 72 günün her dakikasını saniyesini olumlu olarak değerlendirmek zorundayız.72 gün Evimizden işimizden eşimizden çocuklarımızdan fedakarlık yaparak CHP yi hak ettiği başarılara ulaştırmalıyız. Bu özveriyi hepinizden bekliyorum.Ülkemiz siyasi ve ekonomik kaos içindedir. Bu kaosun yansımaları Beykozumuzda daha bir ağır hissedilmektedir. Beykozlularla Bütünleşmeliyiz.Bu sorunların çözümünü halkımıza anlatarak BEYKOZUN ORMANLARINA ve YEŞİLİNE GÖZ DİKEN iktidar partisine dur demeliyiz.Çocuklarımızı aç bırakan işsiz bırakan uyuşturucunun pençesine düşmesine seyirci kalan Akp’ye gerekli dersi vermeliyiz.Beykoz CHP ÖRGÜTÜ üzerindeki tarihi sorumluluğu başarıyla yerine getirerek BEYKOZ BELEDİYE seçimlerini kazanacaktır.BEYKOZ BİZİM... İSTANBUL BİZİM...TÜRKİYE BİZİM ....iŞTE BU HEDEFLE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ.SAYGILARIMLA... diyerek parti üyelerine seslendi.

Uzun zamandır nefeslerin tutulduğu ve artık aday açıklansa da hedefimize kilitlensek diyen partililerin karşısına, Hızır Yılmaz Belediye Başkanı Adayı olarak takdim edilirken, Hızır Yılmaz günün sözünü söyleyerek konuşmasına başladı. “BARIŞMASINI BİLMEYENLER ASLA KAVGA ETMEMELİ” diyen Yılmaz, süreci değerlendirirken hiçbir arkadaşıma rakip olmadım. Ben sadece hedeflerime rakip oldum. Partimizin her üyesi olan arkadaşım benim yoldaşımdır, kardeşimdir. Bizde çekişmeler sadece partimizin başarısı için olur. Yarıştığım tüm arkadaşlarımın desteğine partimizin sonsuz ihtiyacı var. Birlik ve beraberliğin çok önemli olduğu bir dönemdeyiz. Günün küçük hesaplarla uğraşma günü değil, Ak Parti iktidarını yıkma günü olduğunu söyledi.

Hızır Yılmaz Beykoz’da rant pazarlığı yapılıyor. Ben de dünde söylüyordum, bu günde söylüyorum. “SATMAYIN SİZ KAZANACAKSINIZ” Artık Beykoz’da yandaşlarına peşkeş çeken bir iktidar olmayacak. Beykoz’un malı Beykozluda kalacak. Ben görevi devraldığım zaman, her Muhtar Belediye Başkan Yardımcım olacak, her Dernek Başkanın fikrini alacağım ve basınımız da elbette özgür olacak.Bütün sorunları biliyoruz, çözümlerimiz de şaşırtıcı olacak, artık yeni bir sürece girdik. Projelerimizi yakında basın mensuplarımız ile de detaylı olarak paylaşacağız.Çok uzun zamandır günün her saati çalışarak geçiyor, iki buçuk yaşındaki torunumu göremediğim için fotoğraflarını gönderiyorlar onlarla avunuyorum. Fakat süreç böyle yapacak bir şey yok.Sadece çekirdek ailemin bir ferdi değilim, benim anlayışım;Kesseler başımı, kesemem Pir Sultanın başını. Haksızlıklara karşı kılıcı olurum Hz. Ali’nin. Hak, hukuk, adalet dendi mi Hz. Ömer’in adaletidir adaletim. Kimsesiz, sahipsiz bir evlat denilince, yetişen Hızır olmak isterim. diyerek tüm parti üyeleriyle mutlu gününü ve duygularını paylaştı.  


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


20-01-2014 15485 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

ahmet 20-01-2014

halk kazanacak hak kazanacak

öncelikle hızır yılmaza başarılar dilerim.ama şu gerçeğide söylemek isterim son söylenecek sözü alaattin köseler ve ona destek verenlere çok ama çok erken söyledi.şimdi bunun pismanlığını söylemesine geek yok.kaçan balık büyük oldu.ve inanıyorum ki alaattin köselerde meydanlarda olucak belki sokaklarda yollamız kesişecek işte o zaman para mı yoksa halkmı kazanacak 30 martta görücez.şunuda idda ediyorum hızır yılmaz alaattin köselerle şeçimlerde yarışıcak bu partinin 4000 üyesiylede olmayacak ve ümraniyelerden,üsküdarlardan,çekmeköylerden de kimse olmayacak bakalım alaattin köseler hızır yılmaza ne kadar fark atıcak siz beykoz basınıda bunu açıklarsınız inşallah.kalın sağlıcakla..

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1190
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 937
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 772
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 739
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 698
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 687
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 674
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 535
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 519
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1193
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 928