BOĞAZIN YARGIÇLARI’NDAN COŞKUN TOSUN’A: “SENİ BAŞKAN YAPTIRACAĞIZ”

20-03-2019 1993 1 yorum. Yorum Ekle

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’un Beykoz 1908 taraftarlarıyla Paşabahçe Meydanı’ndaki buluşması görülmeye değer anlar yarattı.

 

Buluşmada Boğazın Yargıçlarının yanı sıra Paşabahçe Spor, Çubuklu Spor, Soğuksu Spor gibi diğer spor kulüplerinden taraftarlarının da yer alması sonucu yüzlerce kişilik bir taraftar ordusu oluştu.

 

Yakılan meşaleler nedeniyle göz gözü görmez bir hale gelen İskele Sokağı, yoğun kalabalığın Mutlu Düğün Salonu’na geçmesi sayesinde normal hayata dönebildi.

Programın ev sahiplerinden olan Eyvah Grubu adına Ahmet Yüce bir selamlama konuşması yaptıktan sonra Beykoz Tribünlerinin Taraftar Grubu " Boğazın Yargıçları " adına Hamit İlhan bir konuşmada bulundu. Öncelikle Coşkun Tosun'a çıkmış olduğu bu yola başarı dileklerini ileten İlhan, " Boğazın Yargıçları içerisinde farklı siyasal düşüncesi olan arkadaşlarımız var. Bizim için aslolan 10 yıldır büyük düşüş yaşayan Beykoz Spor Kulübünün ayağa kaldırılmasıdır. Coşkun Başkanımız ile bizlerin bir tanışıklığı bulunmakta, kendisine başarılar diliyoruz " diye konuştu.

Sözlerine yoğun tezahürat ve alkışlar eşliğinde "Merhaba Beykoz Sevdalıları, merhaba Beykoz’un cefakâr çocukları, merhaba yüreği Beykoz için atanlar" diyerek başlayan Coşkun Tosun, verdiği ilk mesajında göreve geldikleri anda yapacağı ilk işlerinin Beykoz Stadı’nın ismini "Kelle İbrahim Stadı" olarak değiştirmek ve kapasitesini en az 3 kat arttırmak olduğunu söyledi. Beykoz Spor Kulübü binasını ise aslına yani Beykoz Spor Kulübüne devredeceklerini sözlerine ekledi.


CHP Adayı Tosun’un bu konuşmasının ardından Boğazın Yargıçları’ndan " Seni Başkan yaptıracağız " yönünde tezahüratlar yükseldi.


Tosun, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, "Bugün sizlerle birlikte olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duymaktayım. Bugün burada olmamızın siyaset ile ilgisi yok, Büyük Beykoz'un Büyük taraftarları ile buluşup, yıllardır yaşadıkları sorunlara çözümler üretmek, sizlerle paylaşmak. Kimse yaşanan ortamdan memnun  değil ancak şunu da ifade etmek isterim ki güzel günler çok yakın. Şanlı tarihini çok iyi bilenler olarak, Beykoz için beklentileriniz içeren hayaller ile büyüdünüz, büyük bir acı yaşıyorsunuz. Merak etmeyin 10 gün sonra mutluluğa adım atacağız.”

 

“Bakınız adaylık sürecimde gittiğim her yerde, katıldığım her programda, her canlı yayında sordukları -Başkan olduğunuzda ilk ne yapacaksınız?- sorusuna hep ilk işim Beykoz 1908 olacaktır ( Bu esnada Başkan olsana, Başkan olsana Büyük Beykoz'a Başkan Olsana tezahüratları yapılmaya başladı ) Beykoz bulunduğu yeri kesinlikle hak etmiyor, 10 bin 20 bin taraftara maç oynayan bir takım bu hallere mi düşecekti, biz bunu,  bize yaşadıklarını kesinlikle kabul etmiyoruz. " 

" En kısa zamanda şampiyonluğa oynayacak bir takım yapacağız. Bakınız yarın ( Çarşamba ) açılışı gerçekleşecek olan Yeni Stadımız 1700 kişilik yapıldı ki buna da yıllardır beklenmesi nedeni ile şükreder hale gelindi ya... Bu sayı yeter mi İlhan? ( 
Bu esnada - Burası ne köy ne de kasaba, sığmıyoruz biz stada tezahüratları yapıldı )  Beykoz 1700 Kişilik stada sığdırılamaz, göreve geldiğimizde kapasitesini en az 3 katına çıkaracağız. Daha üst liglere çıkıldığı anda ise Beykoz Arena yapılacak, çünkü Beykoz bizim sevdamız. Taraftarlarımıza gidecekleri maçlar için otobüs desteği vereceğiz. Beykoz Spor Kulübü el açıp dilenmek zorunda kalmayacak. O stadın adı da Kelle İbrahim Stadı olarak değişecek " 

Beykozlu olmayan Beykoz'u bilemez, gelmiş ahkâm kesiyorlar, haydi oradan... Bakın bu seçim hem Beykoz'un, hem de Beykoz Spor'un kurtuluşu olacak. Siz Beykoz sevdalılarından yetki ve destek bekliyorum. Siyasi partiniz, düşünceniz, görüşünüz ne olursa olsun sizlerden rica ediyorum, bana destek verin, engelleri birlikte aşalım. 10 gün sonra herkes rahat nefes alacak. Mart'ın sonu bahar, Beykoz'da yaşam yeniden yeşerecek 
" diye konuştu.

Haber Kaynağı: CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’un İletişim Koordinatörlüğü





20-03-2019 1993 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

fatma emanet 20-03-2019

Öz Beykozlu Başkan

İthal Başkan istemiyoruz Bizi tanıyan bütün mahalleleri bilen bir Belediye başkanı istiyoruz , Coşkun Tosun Beykozlu dürüşt çalışkan bizden biri Beykoz'da Bahar gelsin çiçekler açsın mutlu bir 5 yıl geçirelim...Beykoz'un yargıçlarında kutlarım....

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785