MİNİKLER ERCAN ACAR’LA FUTBOL ÖĞRENİYOR

08-09-2007 10448 12 yorum. Yorum Ekle

Eski Profesyonel futbolcu Ercan Acar’ın Antrenörlüğünü yaptığı Anadoluhisarı Hekimbaşı Beşiktaş Futbol Okulu konuklarını ağırladı.


Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe, Fanatik Gazetesi Spor Yazarı eski ünlü Futbolcu Hayri Ülgen, Beşiktaş Alt Yapı Sorumlusu Ufuk Bay, Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Geneli Futbol Okulları Müdürü Nedim Sarsmaz, Beykoz Yerel Basınından Doğuş Haber ile önümüzdeki ay yayın hayatına başlayacak olan Özgün Haber hazır bulundu.
UEFA çok önem verdiği Grassroots projesi ile futbolun standardını yükseltmeyi ve yaymayı planlamakta, Türk Futbol Fedarasyonuda bu projeyi önemseyip uygulama noktasında oldukça titiz davranmakta.
Bu amaç doğrultusunda Kök Futbolu da denilen Grassroots projesi için Türkiye genelinde 32 antranör kendi isteği ile bu kurslara katılmış olup, 5 tanesi başarılı olup bu proje kapsamında bilgilenmişlerdir. Kursa katılıpta başarılı olan 5 futbol hocasından biri olan Ercan Acar bilgilerini faal profosyonel futbolculuğu dönemi ile birleştirdiğinde, ortaya oldukça donanımlı bir futbol adamı çıkmakta.



Futbol Okulunu sezonluk düşünmeyen Ercan Acar, eğitim sezonu başladığında da hafta sonları futbol okulunu sürdürecek olması çocukları şimdiden sevindirmekte. Hisar Yeni Mahalle yolu üzerinde bulunan tesislerde futbol okulunu açan hoca, Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile bu tesisi, Üsküdür, Beykoz, Ümraniye, Kavacık ve hemen hemen her yerden tek otobüs ile tesisin önüne gelindiği ve öğrencilerin hiç bir trafik sorunu yaşamadan tesislere girdiği için özellikle seçmişler.

Ercan hoca ile yaptığımız sohbette, A.Hisarlı olduğunu ve bölgesinde böyle hizmet verdiği için mutlu olduğunu, ayrıca kendisine güvenerek böyle bir okulun teslim edilmesinden mutlu olduğunu, belirterek destek verenleri asla mahçup etmeyip Türk Futboluna yeni değerler kazandıracağım dedi. Ercan hoca sohbetinin devamında, öğrencilerini okul notları başarılı olanlardan seçtiğini, bu kriteride Beşiktaş Kulübünün geniş olanaklarından öğrencilerini yararlandırmayı hedeflediğini haftada 3 gün çalıştırdığını, okullar açıldığında c.tesi-pazar çalıştıracağını ve ilçemizde bulunan Marmara Üniversitesi olanaklarından yararlanıp bu süreçte başarı elde eden yetenekli çocuklar ilede haftada bir gün ayrıca çalışacaklarını belirterek, velilerinin oldukça bilinçli olduklarını, çocuğunun sadece spor yapmasını isteyerek sosyal olmasını isteyenler, çok kullanıldığında sıkıntı yaratan teknolojik cihazlardan uzaklaşması için ve tabiki iyi bir futbolcu olmasını isteyenler de olduğunu vurgulayarak, hepsine titizlikle cevap vermelerinin mutluluğunu velilerden gelen reaksiyonlardan anladığını, en önemlisi tüm talebelere öncelikle spor ahlakının tüm gereksinimlerini aşılamayı temel prensip saydığını üzerine basarak vurgulayıp sözlerini bitirdi.

Bizimde gözlemlediğimiz kadarı ile, Türkiye'nin en güzide kulüplerinden birisinin, Türkiye genelindeki okullarının sorumlusu olan yönetim kurulu üyesinin, başka yönetim kurulu üyeleri, spor yazarları, İlçe Kaymakamı ve Yerel Basın ile ziyaret etmesi bu futbol okulunun farklılığının kanıtı şeklinde oldu.

Dersleri iyi olan küçük futbolcu adaylarının ve derslerini düzeltme konusununda futbol hocasını inandıracak afacanların özellikle bu okulu mercek altına almalarını tavsiye ederiz.



Yavrularını Beşiktaş Futbol Okulu güvecesinde, Ercan Acar hoca ile buluşturup,sağlıklı ve spor ahlakı ile yetişmesini isteyen veliler, geç kalmadınız. Belkide geleceğin İbrahim Üzülmez'i, Hakan Şükür'ü,Tucay Şanlı'sı ve Gökdeniz Karadeniz'i sizin çocuğunuz olabilir.

İrtibat:
ERCAN ACAR
0216 462 09 89 - 0216 332 25 68
GSM: 0532 488 21 80



08-09-2007 10448 12 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

ozan bayram 21-09-2007

eniyi kulüp

ben ercan acarın öğrencisiyim hocamız bizlere çok iyi şeyler öğretiyo onun sayesinde futbolu öğreniyoruz onun sayesinde belki ilerde bir futbolcu oluruz hocamızı çok teşekkür ediyorum

TANER BAL 24-09-2007

bizi çalıştırdığınız için teşekür ederiz

merhaba ben taner öncelikle ercan hocama teşekür ederim ben o kadar futbol hocası tanıyorum ama ercan hocam kadar iyisine iyi olmayı bırakın saha dışında arkadaş gibi bir abi gibi yaklaşan ercan hoca gbi görmedim ama ben ercan hocanın en çok öyle bir yanını seviyorumki tama saha dışında abi gibi ama saha için öyle bir disiplinliki benim en hoşuma giden tarafıda bu eğer bana sorarsanız ne öğrendiniz diye ben disiplinliği ve saygılı ve normal hayatımda ben futbolu sadece oyun amçalı biliyordum ama bu yaz okluluna gitiğimden beri futbol sadece oyunamak amaçlı olmadığını saygının disipilin ve efendi olamnın futbolun başında geldiğini de öğrendim ve ercan hocama teşekür edrim elerinden öperim saygılarımla hocam ve bize internete yayınlanmamıza yardımcı olan doğuş habere teşekürlerimi ve saygılarımı diliyorum ama onlara çok ama çok teşekür etmek istiyorum

Toplam 12 yorum bulundu. 11-12 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1182
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 927
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 770
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 732
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 696
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 684
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 669
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 530
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 514
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1187
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 924