BURASI BEYKOZ BİR BUKET ÇİÇEĞE GALA YAPILDI

17-09-2007 13181 28 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Vakfı Tiyatrosu Oyuncuları, Vakfın Genel Sanat Yönetmeni M. Ali Anafarta’nın yazıp yönettiği "+UZAK” isimli oyunlarını, protokol galası ile açarken, protokolde Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ün 1 buket çiçeğinden başka kimsenin olmaması oldukça dikkat çekti.



Oyun öncesi bilgilendirme konuşması yapan Anafarta, protokolümüzü geri dönüşüm teyidi alarak çağırdık, birkaç tane mazeretli olanlar var tabiî ki ama diğerlerine söylenecek söz bulamıyorum. Biz dün akşam oyuncularımızın velileri ve yakınlarına oyunumuzu bu salonda tamamen dolu bir ortamda oynadık. Demek ki gerçek galamız dün akşammış diyerek konuşmasına devam etti. Anafarta tiyatro sanatının erdemi gereği oyunumuzu protokol ile açmak istedik olmadı. Tiyatro izlemek bir adamlık işidir, biz bu işin adamlığından anlayarak gelenler ile sahnemizi açarız diyerek herkese hoş geldiniz dedi. Ayrıca kimse bu tablo yüzünden oyuncularının performansı ile ilgili ön yargılı olmasın, oyuncularımı izledikten sonra haklı olduğumu anlayacaksınız diyerek, tekrar iyi seyirler diledi.


"+Uzak" isimli oyun Irak’ta geçen bir savaş konusunu işliyor, milli ve manevi değerlerin üst düzeyde işlendiği oyunda, genç oyuncular oldukça güzel bir oyun çıkartarak, kendilerini izleyen az sayıdaki seyirciye özel bir akşam yaşattılar.


Beykoz Vakfını, Başkan Yardımcısı Gökhan T. Vural temsil ederken, başka vakıf yöneticisinin bulunmayışı da, protokolün katılmayışı kadar dikkat çekti. Oyunun bitmesiyle Vakıf Başkan Yardımcısı tüm oyuncuları tebrik ederken, Beykoz Vakfı Yönetim Kurulu adına elindeki çiçek buketini, Mehmet Ali Anafarta’ya verdi.

Anafarta oyun sonrasındaki teşekkür konuşmasında, bir daha protokole gala yapmayacağını belirtirken, Vakıf Başkan Yardımcısından aldığı çiçek için teşekkür etti. Anafarta ön sırada protokol koltuğunda sahipsiz olarak duran ve üzerinde Beykoz Belediyle Başkanı Muharrem Ergül’ün kartviziti bulunan çiçek buketini göstererek. Burada bu çiçek sahipsiz kaldı, boşu boşuna yer işgal etti, sahibi de bulunduğu makamı boş yere işgal ediyor, fakat daha en fazla 1,5 yıl daha işgal edebilir ondan sonra etme şansı yok derken, içindeki fırtınaya engel olamamış görüntüsü verdi.

Yayın süremiz içerisinde Beykoz Vakfının bu tür çalışmalarına verdiğimiz desteği, bu güzel oyunu da takip edip okuyucularımıza aktararak gösterdik. Beykoz Vakfı Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Ali Anafarta başta olmak üzere tüm, oyuncuları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.




17-09-2007 13181 28 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

SensizMavi 17-09-2007

Başarılarınızın dwvamını diLerim

selam çok güsel olmuş resimleriniz tiyatronuzda umarım bu kadar güsel olmuşdur oynmışdırlar ekibiniz izlemek nasip olmadı ama resimlerden güsel olugu belli oluyor oyuncu kalitenizle başarlarınızın devamını dilerim hoşçakalın

Arzu 17-09-2007

HARİKASINIZ GENÇLER.....

Ben gençlerin iki oynunuda seyrettim.İlk oyun cumartesi günüydü biz velilere oynadılar.İkinci oyun protokole yapılacaktı gençlerin heycanını görmenizi isterdim kendi elleriyle limonatalarını yaptılar ikramlar hazırlandı ama ne yazıkki beykozdaki protokolumuz bu heycana pek değer vermediler.Özellikle Belideye başkanımız Muharrem ERGÜL'un orda olmasını arzu etmiştik ama yanlızca çiçeğini gördük bence oyuncuların hepsi bir çiçekti. Yanlızca sizin gelmeniz alkışlamanız yeterliydi cumartesi hınca hınç dolu olan salon ve gelenler ücretli olmasına rağmen salon doldurulmuştu.Muharrem bey sizin tiyatroya sevginiz bukadarmış bunu öğrendik burdaki gençlere nasıl sahip çıktığınızı.Yinede tşk ederiz çiçek için...Oyuncularımızı gönülden tebrik ederim ..

oguzhan A. 17-09-2007

sanatsever çiçek

ben seyretmedim ama işin ucunda emek varsa seyretmeye degecegine inanırım.
günlerce çalısarak yasamlarının en degerli anlarını sadece insanlarımıza karsılıksız sadece bir alkıs karsılıgında otalama 1 saat güzel anlar yasatmak onlara unutulan degerleri yeniden hatırlatmak için ugrasan gençlerimizi tebrik eder sayın bir buket çiçegede degerli zamanını ayırıpta protokola katıldıgı için tesekkür ederim!!!

ferhat akgün 17-09-2007

KARA ŞEHRİN KARA OĞLU SUAAVİİ

selam olsun herkeze oynumuzda herşey güzel oldu hiç bir eksik yoktu sadece protokolden baska. ne yazıkki biz bu oyunu size oynadık ama ilginç bişi vardı ki siz yoktunuz..:D söz veripte tutmayan insanların karakterlerini bir gözden geçirmelerini dilerim ortada bir yalancılık söz konusu HEYY DUYUN SESİMİZİ BURASI SENİN BEYKOZUN VE BU OYUNLAR SANA VE SENİN BEYKOZUNA OYNANİYOR ELBET BİR GÜN BİZİMDE MADİİ DESTEĞİMİZ OLUR VE BÜYÜRÜZZ AMA BİZİM SİZDEN İSTEDİĞİMİZZ SADECE MANEVİ DESTEK Tİ ORİYA GELİP ALKIŞLAMANIZDI YAPMADINIZ VE ÇOK ŞEY KAYBETTİNİZ BİR ŞEYİN KIYMETİNİ ÖNCEDEN BİLEMİYOSUNUZ Kİ NE YAZIK AMA ZAMAN GEÇTİKCE ÇOK GEÇ OLUCAKK ARTIK VE BAŞINIZI VURACAKSINIZ...snMUHARREM ERGÜL. BİZ SİZİNDE HİZMET VERDİĞİNİZ BEYKOZUNA GÜZEL Bİ AKŞAM YAŞATMAK İSTEDİK AMA SİZ BENİM BEYKOZUM GÜZEL Bİ AKŞAM YAŞAMASIN BEYKOZDA YAPILAN BU AKTİVİTEDEN MAHRUM KALSIN DEDİNİZ YAPTIĞINIZ DAVRANIŞLA VE BU İKİNCİ OLDU BUNDAN ÖNCEKİ OYUNDADA AYNI ŞEYİ YAPTINIZ DEMEKİ BAŞKANLIK YAPTIĞINIZ İLÇEDE TİYATROYA İLGİNİZ BU KADAR AMA BİZ SESİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE DUYURUCAZZ VE SİZLER KEŞKE DİYİCEKSİNİZZ!!!BİZ DÜN AKSAM BİZİ İZLEMEYE GELEN TEK DEĞERLİ İNSANA OZAN DERVİŞE OYNADIIK BU OYUNU BAŞINDAN BERİ BİZİ YANLIZ BIRAKMADI OZAN ABİ KEŞKE ONUN GİBİ HERKEZ SAHİP ÇIKSA BEYKOZUNA VE BİZE EMEĞE SAYGI GÖSTERSE DOĞUŞ HABERE VE OZAN DERVİŞE SONSUZZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM İYKİ VARSIN DOĞUŞ HABER İYKİ VARSIN OZAN DERVİŞ
not kara şehrin kara oğlu suavii....ferhat akgünn

Özlem 17-09-2007

Tebrikler ....

Mükemmellik diye işte buna denir ANAFARTA sen ve ekibin tek kelimeyle mükemmelsiniz ! İnanın bende gelmeyi orda olup sizleri hep beraber ayakta alkışlamayı o kadar çok isterdimki ama malum üniwersite dolayısıyla gelemedim... Resimlerinizi inceledim izlemeden bu kadar güzel gözüküyosa izleyince nasıl yorum yapardım bilemiyorum , başarılarının devamını diliyorum sevenlerin her zmn yanında ve san destek unutma bunu !
Bu arada söylemessem içim rahat etmicek Muharrem ERGÜL'ün kendisi gelmeyipte çiçek yollamak yerine kendi gelip çiçeğini getirmeseydi hem kendi açısından hemde anafarta ve ekibi açısından daha saygı değer olurdu Muharrem ERGÜL'ün orda olması zaten mükemmel olan oyunu bence daha mükemmel kılardı ama büyük bi ayıp etmiş onun olması gereken yerde koltuk üzerinde olan çiçek öncelikle onun kişiliğine ve karakterine yakışmamış her ne kadar kendisini tanımasamda bu yorumu yapabiliyorum kişi haklarıma dayanarak asıl size yakışan o gün orda o koltukta sizin olmanız anafartaya ve ekibine destek olmanız yakışırdı ...

Tekrardan Anafarta ve ekibine başarılar diliyorum !!!

Adnan çeliker 17-09-2007

zamanlama

arkadaşların hepsini taktir ve tebrik ediyorum calışmalından dolayı daha önce bir oyunlarını seyrettim ve zevk aldım fakat burada protokole degilde zamanlama nasıldı onu masaya yatırmak lazım yoksa baska bir sebeb olamaz çünkü okullar ve ramazan ayı terefi namazı hepsi üst üstte ve sen gala yapıyorsun tabiki bu ilğisizlik ortaya cıkıyor

Dilan Düzgüner 17-09-2007

Merhabalar!

Ben Beykoz Vakfı Tiyatrosu oyuncularından Dilan.Namı diğer 'gelin'..
Bizler Beykoz Vakfı tiyatro ekibi olarak gerçekten bu oyun için çok büyük çaba sarfettik.Yazımı,Genel Sanat Yönetmeni değerli hocamız Mehmet Ali Anafarta tarafından 3 gecede bitirilen,provası 1 ay içerisinde alınan ve toplam 2 ay süren çalışmalarımız sonucu çıkardığımız bu sanat eserinin galasına gelen davetlilerimize teşekkür ederken;gelme gereksinimi duymayan,sanat adına hiçbir özveride bulunmayan ve ülke kalkınmasının sanatla olabileceği düşüncesine sahip olmayan davetlilerimiz adına utanç duyuyorum.Tüm oyuncu arkadaşlarıma ve sayın Mehmet Ali Anafarta'ya emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve büyük bir özveriyle,sorumluluklarının bilincinde olarak çalıştıkları için tebrik ediyorum.

deli 17-09-2007

ben de buradayım

ben öldüm yaaa ben öldüm... aslında bu oyunu seyretmeye gelmeyen kişiler bence öldü. ben deliyi oynayan arkadaş yani bekir ama bu oyunagelmeyerek ben de deli olanlar varmış helal olsun ...
he unutmadan protokoldeki çiçekler kızlardaçok güzel durdu ..
biz çiçek değil insan istiyoruz ve emeğimize saygı....
biraz sert oldu ama unutmayın ben deliyim :)
arkadaşlarımın emeklerine sağlık

Su_ToZu 18-09-2007

SiZLeRLeYiM...

Herkese merhabalar..Öncelikle tiyatro ekibini ve oyuncularini gönülden tebrik etmek,başarılarının devamını dilemek istiyorum.Her ne kadar bu devlet yetkililerinin bu tarz davranışlarına üzülmeyin desem de üzülmeleri doğal..çünkü bir beklentileri var..Ve en önemlisi bir emek göstermişler,zaman harcamışlardır..Fakat şunu söylemek istiyorum..Sizler sanatçısınız..Önce herzaman kendinize bakmalısınız..Sanatçılar daima egoist olur..O yüzden beklentilerinizi unutun..Oynadığınız oyundan zevk aldıktan sonra diğer konuların hiçbirinin önemi yok..Siz halka oynamalısınız haşmetlülere değil:)..Halka oynayıp dikkat çektikten sonra Haşmetlüler tıpış tıpış gelmeye başlayacaktır..:)Birgün mutlaka oyununuzu izlemeye gelmeyi umut ediyorum..Sizlere tekrar tekrar oyununuzun ve başarılarınızın devamini diliyor ve tebrik ediyorum..

FİLİZ ÇELİK 19-09-2007

HERŞEYDEN ÖNCE EMEK..

Sevgili Arkadaşım Anafarta'nın bu üstün emeği ve öğrencilerinin başarısından dolayı tebrik ve tşk ediyorum.Ayrıca Anafarta'nın Beykoz halkına bu denli sahip çıkması beni gereğinden fazla gururlandı.Üzüntüsünün yüzüne vurması bir o kadarda etkiledi tabiki.Çok başarılıydı bence oyunu da ekibi de. Başarılarınızın devamını diliyorum.
Tşkler..

Toplam 28 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 514
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 639
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 512
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 453
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 428
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 428
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 411
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 464
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1135
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 860