3 yıldır Paşabahçe’de bayanlara özel hizmet veren Coccosh Accessories müşterilerinin artan taleplerine yetişebilmek için 2.magzasını da yine Paşabahçe’de açtı.
3 yıldır Paşabahçe’de bayanlara özel hizmet veren Coccosh Accessories müşterilerinin artan taleplerine yetişebilmek için 2.magzasını da yine Paşabahçe’de açtı.
Beykozlu Hanımların gözdesi olan bayan aksesuarında 1 numara olduğunu iddia eden Coccosh Accessories yeni magzasında; bujiteri, çanta, cüzdan, kemer, eşarp, şal, saat ve iç giyimden oluşan temel aksesuarların dışında daha da zenginleştirdiği ürün çeşitleri ile iddiasını devam ettirmekte kararlı.
Merkez Köy kahvesi sokak no:2/C Paşabahçe - Beykoz
Tel:0216 4168132
www.coccosh.com.tr
Şube Sahip Molla Caddesi no:14/H Paşabahçe –Beykoz
Tel:0216 3224946
Yakışmış
Ben şahsım açısından işyerleri isimleri olarak yabancı isimlen kullanılmasına karşıyım, fakat benimde ziyaret ettiğim bu işyerinin ismi kendisine yakışmış, zaman zaman söylemekte zorlandığımız iş yeri işmi farklı bir hava yaratmış.İsim babasını tebrik ederim.
HIIIMMMM
nerede bu adam diye merak ediyordum. demekki başkan 2. şubeyi açmakla meşgulmüşşş... hayırlı olsun...