MHP’DEN BEYKOZ DEĞERLENDİRMESİ

11-12-2006 7518 Yorum yok. Yorum Ekle

MHP Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu, Beykoz Vakfı Tiyatro Salonunda yaptıkları toplantıda, partisinin ilçe ve belde yöneticileri, belde belediye meclis üyeleri ve parti kademeleri ile halkın katıldığı toplantıda Beykoz’u değerlendirdi.

Beykoz Vakfı Salonunun tamamen dolduğu ve ayakta birçok partilinin toplantıyı pür dikkat takip ettiği gözlendi. MHP İstanbul İl Sekreteri Niyazi Paksoy’un da katıldığı toplantıda Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu tek başına sunum gerçekleştirdi. İlçe sorunlarına son derece vakıf olan Uslu yaklaşık iki saatlik sunumunda birçok önemli konuya değindi. MHP Beykoz İlçe Başkanın, Beykoz değerlendirmesi sunumundaki tespitlerini madde madde sıralamayı konunun anlaşılırlığı açısında daha yararlı gördük.

X- Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Askerlerimiz ile söylediği sözcüğü açarak, “askerlerimiz yan gelip yatmıyor sayın başbakan can verip yatıyor” açıklamasında bulundu.

X- Hemen hemen her konuda “o dan son noktaya kadar” yapılan yanlışlarda kullanılan “şeytana uydum” sözcüğünü açarak, bırakın bu bayatlamış şeytana uydum sözcüğünü şeytan sizi görse yolunu değiştirir sizden büyük şeytan mı var açıklamasındaki kullandığı mizah katılımcıların oldukça hoşuna gitti.

X- Belediye Başkanının kendisi ile görüşme talebini kabul etmediği için, belediye içerisinden Başkana yakın kişilere ben şimdi ne yapacağım sıkıntılarım vardı, sözcüğüne karşılık, ne yapalım git kendini yak sözcüğü gencin sonunu getirdi. Kendini yakan genç bu gün hayatta değil.

X- Belediye Başkanının “cesedimi çiğnetmeden ev yıktırmam” cümlesini halen kullandığını, yaldızlı kelimelerle Beykoz’u boyayanların yarın canı yanar, bazı toplantılara bizi de çağıran Muhtarlara serzenişte bulunulması son derece yanlıştır.

X- AKP Beykoz İlçe Kurucularından birisi bize gelip sıkıntıları paylaşmakta, yaşanan süreç ile ilgili bu arkadaşımız tehdit edilmekteymiş.

X- İlçedeki kaçak yapılanmayla ilgilide aman MHP Beykoz İlçe Başkanı görmesin hemen bitirin yoksa sıkıntı olur diye tembih edilmekteymiş.

X- Tek başına olan iktidar Beykoz için bir şanstır, Beykoz’un sorunları meclisten geçer, Beykoz’da ağlayan anayı, bacıyı, neneyi, kardeşi kısaca milleti görerek çözüm üretirseniz, biz de bu millet adına sizin şoförlüğünüzü dahi yaparız.

X- Sayın Bakan Acaristanbul’a giremedik diyor, sor belediye başkanına veya meclis üyelerine sana söylesinler nasıl girildiğini. 5000 dolarlık Colliseum alıp sefa süreceksin, sonrada gazel atacaksın.

X- Belediye Başkanı Acakent için tapu iptal davası açacağım diyor, ne alakaysa insanlar birikimini değerlendirmiş yatırım yapmış o insanları bir şekilde huzursuz etmekte nenin nesi.

X- Alaattin Köseler döneminin sonlarına doğru Kavacıkta birdenbire inşaatlara izin veriliyor. Bu arada Acaristanbul içinde ruhsat verilmesi ihmal edilmiyor.

X- Göreve gelen Muharrem Ergül bu inşaatların tamamını kayıt altına alıyor ve inşaatları durduruyor. Yeni çıkan yasa kaçak yapıyı yapanda yapımına göz yumanda 1 ile 5 yıl arasında cezalandırılır demesine karşılık, Beykoz’da ne değişti de bu inşaatlara birden bire izin çıktı. Bu yapıların hepsi bitti. İş yeri olanlar iş yeri olarak, ikamet olanlar ikamet olarak şu an hizmet veriyor. Hepsine hayırlı olsun ve güle güle otursunlar. Peki Beykoz’da ne değişti de bu inşaatların yapımına izin verildi, yeni yasamı çıktıda bizim haberimiz yok.

X- Al ananı git buradan diyenler, bir gün gelecek o anaların eline düşücek ve onların ellerini öpecektir.

X- Sadık Ali Uslu’nun havasını alacak biri yok mu diye uğraşanlar boşa uğraşmasın, Başbakan demedi mi hortumlar kesilecek diye, bizde boruları keserken hidrolik borusunu da kesmişiz fren tutmuyoruz.

X- 17 trilyon borçla belediye aldık diyenler, şimdi borçlarının 60-70 trilyon arası seyrettiğini unutmasınlar.

X- Milletin sabrını fazla zorlamayın millet sizi yıllık aidatı 5000 dolarlık zevki alem kartından istifade edin diye seçmedi.

X- Sel felaketlerine baktığımızda Tokatköy’de sabah 07:15’te bir şey yok, 07:30 da ortalık felakete dönmüş. Bu çok düşündürücü bunun araştırılması gerekli, sanki ısmarlama bir sel gelmiş gibi.

X- Yardımlar konusunda, 3. katta oturanlara beyaz eşya verilirken, zeminde sular altında kalanlara çekyat dahi verilmemiş.

X- Sel ile ilgili gerçekleri anlatmalısınız, bu bir ısmarlama sele benziyor, M.Şevketpaşa ve Tokatköy de olsun sel saatleri çok iyi orantılı, tersi olsaydı ölümler kaçınılmazdı.

X- Türkiye Cumhuriyeti yasaları Beykoz’u bağlamıyormu, eğer bağlıyorsa, durdurduğunuz inşaatlara neden izin verdiniz. Bunun için imar iznimi çıktı, inşaatları duran ve canı yananlar belediyeye geldilermi?

X- Bütün bu sözlerimi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Liderimiz Alpaslan Türkeş’in birer sözü ile bitirmek istiyorum.

“HİÇBİR KURT KARIN DOYURMAK İÇİN KÖPEKLİĞE RAZI OLMAZ” Alpaslan Türkeş

“İDAREDE MERHAMET DEVLETE İHANETTİR” Mustafa Kemal Atatürk

“ÇALIŞMALARINIZDA TÜRK MİLLETİNİN HİZMETÇİSİ OLUN” Devlet Bahçeli




11-12-2006 7518 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1163
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 905
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 755
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 717
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 675
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 669
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 654
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 517
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 501
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1171
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 903