Beykoz Halk Eğitimi Merkezi’nde Yeni Ufuklar

07-01-2020 2278 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Yönetimi, geride bıraktığı Genel Kurulun ardından, Osman Topuz Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile İBB Beykoz Hasır Tesislerinde, Beykoz Yerel Basının önüne çıktı.


Osman Topuz Başkanlığında, İbrahim Başlantı, İlker Güner, Faruk Ünal, Ozan Derviş, Cüneyt Yalvaç, Jale Gültekin, Gülhan Çelik, Kadriye Karaca ve Tuncay Ünde’den oluşan Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Yönetimi, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Mamur ile birlikte konuklarının karşısına çıktı.


Birlikte yapılan sabah kahvaltısından sonra, Mustafa Mamur’un açılışını yaptığı toplantıda Mamur, Osman Topuz Başkanlığındaki yeni yönetimin göreve gelmesinden sonra, ilk önce ilçe basını ile bir araya gelme planlaması yaptıklarını belirtip, Halk Eğitimi Merkezi’nin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdikten sonra, sözlerini geriye dönük öz eleştiri ile toparlayarak, önümüzdeki çalışma döneminde, Beykoz yerel basını ile çok yakın olmak istediklerini belirterek, davetlerine katılan ilçe basınına teşekkür etti.


Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Topuz yaptığı konuşmada, davetlerine katılan basın mensuplarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında iki arkadaşının rahatsızlıkları sebebiyle toplantıya katılamadıkları için basın mensuplarından özür diledi.


Topuz, özenle seçilmiş cümleler ile kendi sanatsal çalışmalarının uzantısında, yakın ilişkiler içerisinde olduğu Halk eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanlığını kabul ettiğini, çalışma arkadaşları ile planlaması önceden yapılmış çalışmalarını hiç ayırım yapmadan ilçe basını ile paylaşacaklarını belirtti.


Beykoz Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve birçok kurumları kapsayan ortak proje görüşmelerinin devam ettiğini, önümüzdeki süreçte bu görüşmelerinden sonuç aldıkça vakit geçirmeden basın ile paylaşacaklarını dile getirdi.


Toplantı, kursiyerlerin ürettikleri ürünleri pazarlayabilecekleri bir ortamın sağlanması, daha geniş yelpazede yeni kursların açılabilmesinin alt yapılarının ve Beykoz Halk Eğitimi Merkezi çalışmalarının halka daha fazla duyurulması adına, serbest soru cevap halinde devam etti.


Okul Aile Birliği Yönetiminde, geçmiş dönemlerde de çalışmış olan Doğuş Haber İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş’te bulunurken, Doğuş Haber Gazetemizin aynı zamanda 20 yıllık yayın hayatında Beykoz Halk Eğitimi Merkezi’nin bütün çalışmalarını halka duyurma adına belirgin çalışmaları arşivimizin en önemli bölümünü oluşturmaktadır. Kahvaltılı toplantı serbest görüş alışverişlerinin bitmesi sonrası hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Yönetiminin hazırladığı basın bildirisini orijinal hali ile paylaşıyoruz.

Basın Bildirisi   

Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği yönetiminin iş ve sağlık sorunları sebebiyle istifa etmesinden dolayı Aralık 2019'da Olağanüstü Genel Kurul yapılması sonucunda yeni yönetimi oluşturduk.  Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği olarak amacımız Okul Aile Birliği Yönetmeliği kapsamında Halk Eğitimi Merkezi'nin halk ile bütünleşmesini gerçekleştirmek, kursiyerler ile işbirliğini sağlamak, desteklemek, Halk Eğitimini geliştirici ve daha fazla bilinir hale gelmesinde, tanınmasında Halk Eğitimi Merkezi yönetimi ile beraber çalışmaktır.  Halk Eğitimi Merkezince gerek eğitim öğretim dönemi içinde gerekse  eğitim öğretim dönemi  sonunda planlanan kurs, seminer, tiyatro, sanat, gezi kermes ve benzeri etkinliklere katkı sağlamak, Halk Eğitimi Merkezi ile Sivil Toplum Kuruluşları arasında Halk Eğitimi Merkezi adına köprü olmak, beraber hareket etme vazifesini üstlenmek gibi çalışmalarımız olacaktır.

Beykoz Halk Eğitimi Merkezi'nde aralık 2019 tarihi itibariyle 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılında 40 Okuma Yazma, 98 Mesleki ve Teknik Kurs, 48 Sosyal ve Kültürel kurs açılmıştır.

Siz Sayın Basın mensuplarının bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla

Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Yönetimi

Osman TOPUZ

İbrahim BAŞLANTI

İlker GÜNER

Faruk ÜNAL

Ozan DERVİŞ

Cüneyt YALVAÇ

Jale GÜLTEKİN

Gülhan ÇELİK

Kadriye KARACA

Tuncay ÜNDE



Fotoğraf Galerisi


07-01-2020 2278 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 602
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1090
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 552
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 452
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 514
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 465
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 663
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 510
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1129
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 993
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 853