Vatan Partisi Şehitler Hatıra Ormanını Beykozlulara Emanet Etti

25-12-2020 3116 Yorum yok. Yorum Ekle

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, 2015 yılında Mahmutşevket Paşa Mahallesi Cenaplar mevkiinde ağaçlandırdığı alanı üçüncü kez ağaçlandırdı.


2015 yılından günümüze Şehitler Hatıra Ormanı tahrip edilerek moloz atıkları alana atılmış. 2015 yılından günümüze iki kez ağaçlandırılan alan, Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından 2020 son günlerinde yeniden ağaçlandırıldı.


Orman İşletme Şefliği görevlilerinin yardımıyla Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Ekiz ve Partililerin gerçekleştirdiği ağaçlandırma faaliyetinde 150 ağaç fidanı alana dikildi. Alanda moloz atıklarının olması sebebiyle Beykoz Belediyesi ekipleri aranarak moloz atıkları anında ekipler tarafından temizlendi.


İlçe yerel basınından sadece Doğuş Haber'in katıldığı etkinlikte Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Ekiz’in ağaçlandırma sonrası gerçekleştirdiği basın açıklamasını orijinal haliyle okuyucularımıza aktarıyoruz.


Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı Vatan Şehitleri Ormanı Basın Açıklaması

(25 Aralık 2020)

Değerli basın mensupları ve dostlarımız, Bugün burada 6 Eylül 2015 tarihinde, Hakkari Dağlıcada karayoluna, PKK terör örgütü tarafından döşenmiş olan mayının patlaması sonucunda hayatlarını kaybetmiş, aslen Vatanına ve Milletine canlarını feda etmiş olan, şehitlerimizi tekrar anmak, onların aziz hatıraları anısına, kaybetmiş olduğumuz her fidan için bu alana bu fidanları üçüncü kez dikmek üzere toplanmış bulunuyoruz.

Üçüncü kez! Çünkü buraya 2015 Kasım ayında dikmiş olduğumuz fidanlar, bu alanı kendisine ait gören, manevi duyguları zayıf, rant elde etme çabası, Vatan sevgisinin önüne geçmiş olan bazı kişilerce tahrip edilmiş ve ağaçlar sökülmüştür. 2016 Nisan ayında bu üzücü durumu burada basın açıklaması ile kamu oyuna duyurarak alanın yeniden ağaçlandırmasını yapmış ve bu saldırıların boşuna olduğunu, şehitlerimizin anısına dikilen bu fidanları, kaç defa sökerlerse söksünler, artık manevi bir anlam kazanmış olan bu alanın ağaçlandırılmasının ve korunmasının takipçisi olacağımızı belirtmiştik.

    

1980 li yılların ortasından sonra emperyalist batı ülkelerinin Ülkemizin başına musallat ettiği, PKK bölücü terör örgütüne karşı, Vatanını ve Milletini savunmak uğruna binlerce Vatan evladı canlarını feda etmiş, sayısız masum yurttaşımız hayatlarını kaybetmiştir. Türk Milletinin Emperyalizme karşı yürüttüğü bu kararlı mücadele azmini kırmak için, maalesef yurt içinde de dış destekli büyük bir direniş yürütülmektedir. Ancak, son dönemde Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Polisimizin kararlı mücadelesi ile PKK terör örgütü ağır bir yenilgiye uğratılmıştır.                                                                                    

Bu Millet görmüş olduğu, nice hainler ve hainliklere rağmen, sahip olduğu Ulus bilinci ile ayakta kalmayı bilmiş ve bilmeye de devam edecektir. Empeyalizmin bütün çaba ve işbirlikçilerine rağmen, teröre karşı verilen mücadelede elde edilen son başarılar, bunun açık bir ispatıdır. Suriye’ye PKK ile çatışmaya giden askerlerimiz sevinç ve coşku ile “düğüne gidiyoruz” diyebilmektedir.


Buradan herkese ilan ediyoruz ki, bugün burada, Dağlıca şehitlerimiz dahil olmak üzere, bu güne kadar kaybedilen bütün canlarımızın ve Vatan evlatlarımızın manevi hatıralarını yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak için üçüncü kez dikeceğimiz bu fidanlar öncelikle Türk milletinin, Beykoz halkının, Mahmut Şevket Paşa köyünün ve bizlerin namusudur, işte bugün namusumuzu korumak için yine buradayız.

Bu kapsamda, bugün burada sizlerin nezdinde, evlatlarını, kınalı kuzularını, bölücü teröre kurban vermiş tüm şehit ailelerinin önünde saygı ile eğiliyor. Canlarını bu Vatan uğruna feda eden ve etmeye devam eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

 

                                                   Hakan EKİZ

Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı         


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


25-12-2020 3116 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 636
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839