AK PARTİLİ GENÇLER GÖREVE HAZIR OLDUKLARINI HAYKIRDI

03-01-2008 13071 12 yorum. Yorum Ekle

4 Kasım 2007 tarihinde yapılan kongrede göreve gelen Fatih Yılmaz Başkanlığındaki Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları, Beytaş Restaurant’ta yemek düzenledi





Gençlik Kollarının yeni yöneticileri ile teşkilat mensubu gençlerin tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen yemeğe hasta olan Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül ve Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer katılamazken, İlçe Başkan Vekili Av. Hidayet Demir, Çavuşbaşı Belediye Başkanı Hanefi Dilmaç, Başbakan R.Tayyib Erdoğan’ın oğlu Burak Erdoğan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı Belediye Meclis Üyeleri hazır bulundular.


Ak Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Yılmaz yaptığı kısa ve öz konuşmada, kendilerine verilen görevi en iyi şekilde kullanıp partilerine ve Beykoz’a hizmet edeceklerini vurguladı. Yılmaz son olarak da ana muhalefet partisinin, geçtiğimiz günlerde kongre yaptığı salonla, bizim yaptığımız kongreyi ve bu yemeğin kıyaslandığında farklılıklarının ortada olduğunu belirtti. Yılmaz konuşmasını kendilerine mekânını açan Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’e ve tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.


İlçe Başkan Vekili Av. Hidayet Demir yaptığı konuşmaya gençleri tebrik ederek ve özel teşekkürlerini sunarak başladı. Geride bırakılan genel seçimlerde ilçenin seçim işlerinden sorumlu olduğunu söyleyen Demir, elde edilen başarının % 80 lik bölümünün gençlere ait olduğunu belirterek teşekkür etti. Demir yeni yöneticileri tebrik edip, başarılarının devam etmesini dileyerek konuşmasını bitirdi.


Çavuşbaşı Belediye Başkanı Hanefi Dilmaç yaptığı konuşmada kendisinin de gençlik kollarından yetişmiş bir siyasetçi olduğunu belirterek, gençlik kollarının çalışmalarının önemini vurguladı. Yeni seçilen İlçe Gençlik Kolları Yönetimine kendi ve geceye rahatsızlığı için gelemeyen Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül adına başarılar diledi.






03-01-2008 13071 12 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

AK GENÇLER 03-01-2008

DURMAK YOK

muazzam bir geceyi bize yaşatan Fatih Başkan ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz. Burak Bey in gecemize gelmesi ayrı bir güzellik oldu ve gücümüzü anlamak istemeyenlere bir kez daha göstermiş olduk YOLA DEVAM

kemal 04-01-2008

ne geceydi

yapmış olduğum yorum bazıları tarafından yanlış anlaşılması lütfen
ak gençler muazzem bir geceydi deniyo ya bu gecenin neresi muazzemdi allah aşkına yağ yakmayı bırakalım ya lütfen
bu gecede bende oradaydım konuşmasını bilmeyenler artist gibi davrananlar orada çavuşbaşı belediye başkanından hariç siyaseti bilen kimse yok fatih kardeşimizde dahil
saygılarımla

deniz göktan 04-01-2008

kıskananlar çatlasın

ak gençliğe selamlar öncelikle bizi böyle bi gecede buluşturduğu için öncelikle gençlik kolları bşk fatih beye teşekkürlerimizi sunarız aynı zamanda tarafsız yayın yapan doğuş habere de teşekkürler..bu geceyi beyenmeyen arkadaşada saygı duyuyorum güzel bi gece yapsında bizide çağırsın orda yapılmak isteneni anlamamış olsa gerek bi teşekkür yemeğiydi yalakalıkla ne alakası varsa...kıskananlar çatlasın ak gençliği saygılar

murat 04-01-2008

hııııı

yemeğn amacı delegeleri onure etmek miydi yoksa....?gördüğüm kadarıyla delegelere gövde gösterisi gibiydi.beykozun gücü felan yazmış bazı arkadaşlar ne gücü ankaragücü mü. gerçekçi olalım beyler çok çalışmamız lazım çook millet bizden hizmet bekliyo.. tüm ak gençlere selam

AK GENÇLER 04-01-2008

DURMAK YOK

geceden ne almak istediğin önemli sayın kemal bey o kadar teşkilat mensubunu oraya getirmek onlara gençlik kollarının varlığı hakkında bilgiler sunmak muazzam olandı siz demek ki boş geldiniz boş gittiniz saygılar...

hünkar 04-01-2008

KAFASINI KUMA GÖMENLER

Fatih Başkanında vurguladıgı gibi gerçekten bi chp kongresine bakıyorum bide gençlik kolları kongresine fark gerçekten bariz ortada.sadece yemekte bile en az onlar kadar kalabalık bir gençlik vardı.bide kapalı spor salonunda yapılan kongreyi düşünün artık.kim ne derse desin ,kim taş koymaya çalışsada görünen köy kılavuz istemez. ak parti gençliği çalışıyor.en azından samimiyetleri ortda.başarılar fatih başkan.bnirileri bunu yalakalık adledicek ama herşey ortada.kafanızı kuma gömmeyin.

Hasan 04-01-2008

Kaya

Kemal bey yanlış anlaşılacak bir şey yok ta Siyaseti bilenleri tarif ederken her halde sürci lisan etmişsin yada bilerek öyle yorum yapmışsın Çavuşbaşı belediye başkanı siyaseti o kadar biliyorsa biraz Çavuşbaşında bulunsun ne zaman arasak yerinde yok o memleket senin bu benim gezmekten başka bir işi yok ha birde nerede yemek varsa bunlar orada birde herhalde kendi görüntüleri yeterli değilde başbakanın oğluyla poz vererek durumu kurtarmaya çalışıyorlar. Gençlere de bir tavsiyem böyle birilerinin yanında çok görünüp kendi ilçesiyle kavga etmek doğru değildir. Ama ayak oyunlarını öğrenmek içinse bir diyeceğim yok ama o da çıkmaz sokak selamlar.

mehmet akarsu 04-01-2008

siyasette gençlik

son günlerde akp li gençlerin etkinliklerini sıklıkla görmekteyiz. Gençlerin siyasette etkin olmalarını hep isteyen birisi olarak parti ayrımı olmaksızın kendilerini destekliyorum. Anlaşılıyor ki AKP li gençler beykozda partili büyüklerinden daha çalışkan ve etkinler. Darısı diğer siyasi partilerin gençlerine diyorum. Bu vesileseyle objektif yayıncılıktan taviz vermeyen doğuş haber gazetesini ve ozan beyi tebrik ediyorum.

AKINCI 04-01-2008

kimsin sen "kemal"

Anlaşılan Kemal rumuzlu şahıs, bu teşkilatta herkezi tanıyor ki (?) bu yorumu yapma saygısızlığında bulunuyor.Siyaset senin bildiğin gibi üç beş güzel kelime, söz söyleme, göz boyama sanatı değildir. Ak Partinin en büyük farkı "icraat" anlayana... Yukarda fotoğraflarda kısmen görünen veya görünmeyen o akşam orada bulunanlar gecesini gündüzüne katıp çalışan insanlardır. Sen istediğin kadar konuş leke süremezsin. Ayrıca artık moda herhalde saygısızca konuşup "saygılarımla" demek!

Talat Eralp 04-01-2008

28 şubat PARTİSİ

Nasılki 12 eylül partileri tarihteki yerlerini aldılar bu son kacınılmazdır.Biryandan hiçbir başkanın katılmayacak diğer yandan ilçe kongrelerini kıyaslıyacaksın önce kendi içindeki acmazları göreceksin ondan sonra elle aşık atacaksın yere göğe sığdıramıyorsunuzda nerde ilçe yöneticilerin nerede parti büyüklerin tevazu gösterin millet beğensin.

Toplam 12 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785