BAŞKAN AYDIN MHP TEŞKİLATINA HİZMETLERİ YERİNDE ANLATTI

05-02-2024 475 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Hizmeti Yerinde Görelim” Turuyla, MHP ilçe teşkilatına marka hizmet ve yatırımları anlattı.


“5 Yılda 15 Yılık Hizmet” parolasıyla ilçede vizyon projelere imza atan Başkan Murat Aydın, AK Parti İlçe teşkilatıyla başladığı hizmet tanıtım turuna, Cumhur İttifakı ortağı MHP teşkilatıyla devam etti.


Başkan Murat Aydın’ın MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, İlçe Kadın Kolları ve ana kademe yöneticileriyle buluştuğu tanıtım turunda, sosyal yaşamdan kentsel dönüşüme, çevre düzenlemesinden, kültür-sanat ve  gençlik merkezlerine kadar hayata değer katan hizmetler yerinde görüldü.


Hizmet turunda, 7/24 yaşan Beykoz Sahili, ilçe tarihinde dönüm noktası olan “Tokatköy Kentsel Dönüşüm Alanı”, “Beykoz Çayırı Millet Bahçesi”, “Beykoz Şehir Hastanesi Arazisi”, Kavacık “Millet Sofrası”, “Kavacık Yaşam Merkezi- Vizyon 360 Gelişim Merkezi ”,  “Millet Kıraathanesi” ve “Beykoz Kahvecisi” ziyaret edildi.


Başkan Murat Aydın: “Beykoz Sahili Artık Akşamları Da Canlı”

Boğaz’ın çehresine güzellik katan ilçe sahilde başlayan gezide katılımcılara 5 yıllık hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler veren Başkan Murat Aydın: “5 yıl önce ilçe sakinlerine söz verdik. Sahilde yaptığımız çevre düzenlemeleri, yürüyüş yolları, etkinlik alanı, “Gümüşsuyu Restoran&Kafe” ile ilçe sahilini 7/24 canlı ve yaşayan bir yer haline getirdik.  Beykoz sahili artık akşamları da canlı ve ilçe sakinleri ailecek gezmek için başka yerlere gitmek zorunda kalmıyor.” dedi.

Türkiye’nin Tek “Yalı Kütüphanesi” Gençleri Kucaklayacak

Beykoz merkez sahilinde, Türkiye’de ilk ve tek olan 7/24 hizmet verecek “Yalı Kütüphanesi”nin de yakında açılacağını müjdeleyen Başkan Murat Aydın: “Gençlerimiz  için yaşayan mekânların sayısını artırıyoruz.  7/24 hizmet verecek modern ve nitelikli bir kütüphane hazırlıyoruz, içinde aynı anda 120 kişi ders çalışabilecek. 90 yaşındaki biri de gelip burada kitap okuyabilecek. Beykoz Kahvecisi’nin de yer alacağı Yalı Kütüphanesi şubatın ilk haftası açılacak.” şeklinde konuştu.

Türk-Alman Üniversitesi ile Beykoz Çayırı Arası Güzelleşecek 

Beykoz sahilinden Ortaçeşme istikametinde Yalıköy’de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Murat Aydın: “Yalıköy’de kapalı pazar yeri yapacağız. Türk-Alman Üniversitesi ile Beykoz Çayırı arası sahil gibi çok güzel bir yaşam alanına dönüşecek. Sosyal, kültürel, sportif ve ticari açıdan canlı bir yer olacak, yeşil alan miktarı da artacak” dedi.

Beykoz Çayırı Millet Kıraathanesi 7/24 Hizmet Verecek 

Beykoz Çayırı çevresindeki yeşil alan miktarını 2,5 katına çıkaracaklarını hatırlatan Başkan Murat Aydın yapılanları şöyle sıraladı: “Alanda yer alan Millet Kıraathanesi’ni bir ay içinde hizmete açmayı düşünüyoruz. 7/24 hizmet verecek. Yanında restoran ve kafe olacak. Futbolun yanı sıra atletizm de yapılacak, gece aydınlatması olacak.. Çayır içindeki, Tarihi Çınarlı yolda, trafiğe kapalı bin 740 m düzenli yürüyüş yolu yer alacak.”

Tokatköy’de İlk Evleri Bakanımız Murat Kurum’la Teslim Edeceğiz

Tokatköy Kentsel Dönüşüm Alanı’nda katılımcılarla örnek daireleri gezen Başkan Murat Aydın şunları söyledi: “Buranın temelini Murat Kurum Bakanımızla attık. İnşaallah açılışını da kendisiyle birlikte yapacağız. Muhalefetin sahadaki tüm engellemelerine karşı projemizi başlattık ve şu an yapımında %65'e ulaştık. Burada 820  bağımsız birim var. Hak sahipleri 290 bin TL ödeyerek depreme dayanıklı yeni evlerine kavuşacak. Türkiye’ye ve Beykoz’un diğer mahallelerine örnek teşkil eden projemiz inşallah yılsonunda tamamlanacak.”

Beykoz’a Şehir Hastanesi Geliyor

Tokatköy ziyaret sonrasında Şahinkaya’da şehir ve eğitim hastanesi statüsüyle hizmet verecek “Beykoz Şehir Hastanesi” arazisi gezildi.

Başkan Murat Aydın, 125 bin metrekare kapalı alanda kurulacak hastanenin 500 odalı ve 700 yatak kapasiteli olacağını, şayet ihalesi tamamlanırsa yapımının seçimden önce başlayacağını, mevcut hastane ve Tepeüstü’nün hizmete devam edeceğini ifade etti.

Vizyon 360’ta Gençlere Motivasyon ve Umut Verecek

Ardından Millet Sofrası’nda sıcak bir çorba molası veren teşkilat mensupları, Kavacık Yaşam Merkezi içinde oyun yazılımı ve dijital medya atölyeleri ile ücretsiz ofisleriyle kapılarını açan  “Beykoz Vizyon 360 Gelişim Merkezi” ni gezdi.

“Beykoz Vizyon 360 Gelişim Merkezi” nin hizmetleriyle gençlere motivasyon ve umut vereceğini söyleyen Başkan Murat Aydın: “Beykoz’da yaşayan gençlerin hayallerini dünyada en rahat ve en kolay hayata geçireceği yer işte bu gördüğünüz Vizyon 360 Merkezi olacak. Bir genç hayallerini en iyi gerçekleştireceği yer olarak kendi ülkesini görmezde başka ülkelere hizmet eder. Belediye olarak biz asfalt, yol, kaldırımı zatan yapıyoruz, asıl arzumuz al yıldızlı bayrağımızın ebediyen yurdumuzun üstünde dalgalanması ve Burada gençlerin fikir ve projeleri desteklenecek, onlara motivayon ve umut verecek” dedi.

“Hizmeti Yerinde Görelim” gezisi, ilçedeki marka hizmetlerin en yenisi olan, dünya kahvelerine rakip yerel  ve modern konseptiyle ilçe sakinlerinden tam not alan “Beykoz Kahvecisi”nin ziyaret edilmesiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: Beykoz Belediyesi İletişim Koordinatörlüğü




05-02-2024 475 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 517
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 646
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 517
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 458
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 432
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 433
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 414
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1136
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 862