BİR SANİYEMİZ BİLE ÇOK DEĞERLİ

28-10-2019 1999 Yorum yok. Yorum Ekle

Bizim semtimizde, metro, metrobüs, Marmaray ve Avrasya Tüneli yok ama tüm Boğaz hattına giden motor seferlerimiz, Çubuklu-İstinye arabalı feribotumuz var.

Sessiz, sakin, huzurlu mahallelerimiz, masmavi denizimiz, yemyeşil ormanlarımız ve tertemiz havamız var.

Her iki havalimanına da en fazla 30-40 dakikalık mesafedeyiz. İstanbul’un tam merkezinde, kalbinde yaşıyoruz Bizler…

Her ne kadar, konut sıkıntısı yaşanan bir bölge olsak da. Umuyorum ki; şehir planlaması, hepimizin hayrına, ormanlık alanlarımız korunarak, fazla betonlaşmadan, en güzel şekilde tamamlanır ve semtimiz daha bir yaşanılacak hale gelir.

Bunun için yıllardır sabrediyoruz, sabrın sonu selamet olsun. İstanbul’da şehrin trafiğine girmeden yaşamak istiyorsanız ve güzergahınız Avrupa-Anadolu yakası ağırlıklıysa; şu an için aktif olan iki köprüye yakın mesafeleri seçmelisiniz.

Köprü çevresi ve 2. Köprü çevresi. Üsküdar-Beykoz ve Sarıyer-Beşiktaş Belediyelerine ait semtler. Böyle bir yaşam seçtiğiniz zaman, kendinize ve ailenize zamanınızı hediye etmiş oluyorsunuz. Çocuklarınızla ve sevdiklerinizle daha çok zaman geçirme imkanınız oluyor. Zaman inanılmaz hızlandı, yakalayabildiğiniz her an çok kıymetli.

Sağlık ve huzur dolu nice günler diliyorum..

Sevgilerimle