Merhabalar

27-10-2020 1870 Yorum yok. Yorum Ekle

Sizlerle paylaşımlarımı, günümüz şartlarında, yaşanmış gerçek olaylardan, edindiğim tecrübe ve farkındalıklarım üzerine belirliyorum.

Gayrimenkul danışmanı olarak, profesyonel hizmet verdiğim sektörde, benim yaşadıklarımı, tüm meslektaşlarımın da yaşadığının farkındayım. Bizler, işimizi en iyi şekilde yapabilmek için eğitimler alır, sektördeki tüm gelişmeleri takip eder, kendimizi sürekli geliştirir, maddi- manevi özverilerde bulunuruz.

Amacımız; Güvenilir ve doğru bilgileri, profesyonel hizmet anlayışıyla birleştirip, alıcı ve satıcıya en adil çözümleri üretmektir. Gerek satış süreci, gerekse kiralama süreçlerinin yönetiminde, sorumluluğunu aldığımız mülkleri, siz değerli müşterilerimizle buluştururuz. Zaman ve Emek verdiğimiz tüm pazarlama süreçlerinde,

Hizmet Bedeli almaya Hak Kazanırız.

Kiralama işlemlerinde, kiracı adaylarını ve ev sahibini bir araya getirir, anlaşmaları halinde, kontratlarını düzenleriz.

Her ev sahibinin, kendine özgü kuralları ve olmazsa olmaz prensipleri vardır. Bu çok önemli detayla ilgili, bilgilendirilir, kabul ettiğiniz an, kontratınız hazırlanmaya başlar ve değiştirilemez.

Bu prensipleri bizim değiştirme gücümüz bulunmamaktadır. Yani bizlere hizmet bedeli ödeyerek, olmazı oldurtamazsınız.

Satış süreçlerinde; Alıcı ve satıcı bir araya gelir, anlaşmaları halinde, satış süreci başlatılır.

Satış sürecini en iyi şekilde yöneten, düzenli raporlama ve bilgilendirme yapan, mülkü gerçek alıcılarla buluşturan ve çözüm üretebilen

Gayrimenkul Danışmanının, hizmet bedeli hakkı doğar.

Pazarlama sürecinin en başında belirlenen ve

 Hak edilen hizmet bedelinin yüzdesi, sonradan değiştirilmesi, insani ve etik bir davranış değildir.

Sağlıklı, Huzurlu ve Neşeli Günler Olsun…

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN HEPİMİZE.