İKİ HUSUS

26-12-2023 685 Yorum yok. Yorum Ekle


Yaklaşan yerel seçimler hareketli günlerimize hareketli geceleri de getirdi. Şimdi onların bol bol mikrofon almalarını, gece ile konu ile uzaktan yakından alakası olmayacak konuşmalarına şahit olacağız.

Üstelik daha adaylıkları kesinleşmemesine rağmen, adaymış gibi  hatta ve  hatta seçim olmuşta kazanmışlar gibi bir eda bir sahiplenme!!!

Daha vahim olanı da;

Seçim süreci öncesinde herhangi bir toplantı veya davet için üç beş defa ilçeye veya kasabaya gelmemiş , bölge coğrafyası, altyapısı, üst yapısı, sosyolojik ve politik yapısından bi haber, sadece hemşehri nüfusuna sırtını dayayıp buna soyunanlar da cabası…

Elbette her vatandaşın yönetimlere talip olma hakkı vardır ama birde, hak, hukuk, adalet düşkünü insanların bütün bunları görmezden gelerek seçilemeyeceğini bilmesine rağmen, kendilerine çok daha iyi hizmet verebilecek bir başka insanın önüne geçmeden evvel, kendisi için, çevresi için, ailesi ve ilçesi, dolayısı ile Ülkesi için daha etraflı düşünerek karar vermesi gerekmez mi?

Ben kimim… neyim… diye?

Kırk yıldan fazladır, Emperyalist devletlerin desteği ile ülkemize silah doğrultan, bu süreçte binlerce insanımızı şehit eden teröristleri besleyen düşmanlarımızla verilen mücadelede, yeri geldi ayrışanlar oldu!! Ama çoğunluk bir ve beraber olduk.

Çok şükür sınırlarımız içinde bitirdik. Sınır ötesinde 7 düvelle mücadeleye devam…

SPOR TERÖRÜ İKİNCİ ALANLARI OLMASIN…

Elbette kanayan yaraları kurutmak istemeyen, kaşıyanlar boş durmayacaklar. Uyanık olmak lazım. Uyanık olalım ki, ağzımızın tadı bozulmasın, üç günlük ve her şeyin emanet olduğu dünyada keyifle ve birbirimizi severek yaşayalım..

Keyif aldığımız şeyleri zehir etmeye çalışanların değirmenlerine su taşımayalım. Ülkemizde çok büyük bir kitlenin bir tek ortak keyfi var… o da Futbol…

Bazı güçler, 2010 yılından başlayarak, bazı görevlilerin de zaaflarından yararlanarak bu alanda insanları ‘’Tahrik’’ edecek elemanlar sayesinde  Halkın sinir uçları ile oynamaya devam ediyor, her geçen gün bunları aleni yaptırmaya başladılar.

Ne yazık ki bu alanda yöneticiler üç maymun gibiler ve her renge ve sevdalısına aynı mesafede durmuyorlar. Sporun içinden gelmeyen, iş hayatında kritik zaman yaşayan ya da sırtını siyasi bir görüşe dayayan binlerce  insan kulüplerin yönetimlerinde. Trilyonların döndüğü bu Pazar elbette iştah kabartıcı. Ama işleyişe baktığımızda,

Sayıları belli menajerler, hukukçular, teknik adamlar arasında dönen ve yöneticilerin korumaları altındaki insanlar arasında dönme dolap gibi bir Futbol camiası..

Aralarına girebilmek ne mümkün. Bütün bunların karşısında olması gereken, medya, gazeteciler ve yorumcular da saflara ayrılmış biçimde ,sporseverleri kin ve nefrete sürükleyecek söylem ve yazılar ile yangına körükle gitmekteler..

Emperyal Terörü bitiren Devletimizden beklentimiz, Futboldaki terörü de bitirmesini bekliyoruz.

 

Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1182
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 927
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 770
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 732
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 696
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 684
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 669
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 530
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 513
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1187
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 924