SAHİP ÇIKIN

26-09-2024 699 Yorum yok. Yorum Ekle

Geçtiğimiz günler, bize hem korkuyu hem de acıyı beraberinde yaşattı.

Hepimiz Narin'e ne olduğunu merak ederken, aile içinden tutuklamalar peşi sıra geldi. Bir kez daha bu devirin insanı olmadığımı kabul ettim. Aklıma bile gelmeyecek, kötülüklerin küçücük bir kıza yapıldığını okudum. Beynim hala doğru olduğuna inanmak istemezken, hiçbir sonuç maalesef ki Narin'i geri getirmiyor. Her gördüğüm fotoğrafına, ne de güzel çocuk, güler yüzlü diyorum.  Bu gülüşü ailesinin soldurduğunu bilmek inanın katlanamaz geliyor. Sıla Bebeğin başına gelenleri, benim sözcüklerim buraya dökmeye bile yetmiyor. Bir anne olarak, kalbim sıkışıyor. Dünyanın bu pislik içinde daha ne kadar sürüklenebileceğini bilmiyoruz.

Öte yandan, İstanbul’da polis memuru Şeyda Yılmaz’ın öldürülmesi meselesi bir kez daha yüreğimizi dağladı.

Kontrol esnasında birçok suçu bulunan şahısın(!) ateş açması sonucu, Şeyda Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Maalesef ki, olayın görüntüleri bir an da tüm sosyal ağlarda yayıldı.  Hayatının henüz baharında bir genç kız, dışarıda başı boş dolaşan suç makinesi tarafından hayattan koparıldı.

Eşinin ve ailesinin dik duruşu, yürek acıları gözlerinden okunurken, Şeyda’yı hayattan koparan şahıs(!)tutuklandı.

Çöp poşeti geçirilen tutuklu, hayvan sevk arabasıyla taşınırken, bazı çevreler de bunun suç olduğu konusunda ses yükseltmeye başladılar.  Peki bu şahıs bunca suçu işlerken ve rahat rahat sokakta gezerken, bu çok sesli grup neredeydi çok merak ediyorum.

Kadın Polisler tarafından derdest edilerek araca bindirilen şahsı gördüğümde, uzun süredir bu kadar hak edilmiş bu kadar nokta atışı uygulama çok az gördüğümü söyledim.

Bu kanunsuzlukların sonu ne zaman gelecek, kaç Şeyda’yı toprağa vereceğiz ya da bu şahıs gibi tutuklanmamış kaç suç makinesinden daha kaçmamız gerekecek?

Adalet Bakanı soruşturmaların başladığını söylese de maalesef giden Şeyda geri gelmeyecek, bunun da göz önüne alınmasını isterim. Vatan Sağ olsun diyen Polislerimizin, bu Vatanı bu başı bozuklar için mi koruduğunun da düşünülmesi gerekli.

Narin’e, Sıla’ya, Şeyda’ya Allahtan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun, ruhları huzur bulsun. Yaşadığımız çevrede dahil olmak üzere, gidişat çok kötü her gün benzer haberler alıyoruz. Bu nedenle öncelikle çocuklarınıza, kendinize ve ailenize dikkat edin.

Saygılarımla...

Ozan Derviş

Dokuzuncu köy ile onuncu köy arasında yolculuk...

26-09-2024 Yorum yok. 822
Neyir Erkan Şişman

SAHİP ÇIKIN

26-09-2024 Yorum yok. 700
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

OZAN DERVİŞ İLE DOBRA DOBRA...

26-09-2024 Yorum yok. 713
Tuncay Ünde

Beykoz Devlet Hastanesi’nde Önemli Gelişme

26-09-2024 Yorum yok. 773
Yaprak Akın

Boğaziçi İmar Kanunzedeleri-3-

28-09-2024 Yorum yok. 662
Erdal Uzuner

KONUT SORUNU VE DÖNÜŞÜM

26-09-2024 Yorum yok. 747
Hacı Arıcı

BEYKOZ’DA GENÇLER VE GENÇ BİR SİYASETÇİ

26-09-2024 Yorum yok. 877
Cüneyt Pulant

Ümidimiz umutsuzluğa döndü...

26-09-2024 Yorum yok. 791
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEPİMİZ SORUMLUYUZ

28-08-2024 Yorum yok. 785
Asiye Çakır

ERİYORUZ !...

28-07-2024 Yorum yok. 1462