Başkan İmamoğlu İBB Beykoz Kır Bahçesi’nin Açılışını Gerçekleştirdi

15-02-2024 1113 Yorum yok. Yorum Ekle

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gün boyu Beykoz’da temaslarda bulundu. Sabahın erken saatlerinde ilçeye gelen Başkan İmamoğlu, öğle saatlerinde Beykoz Korusu’nda yapımı tamamlanan İBB Beykoz Kır Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirdi.


İBB Başkanı ve Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan ile birlikte ilk olarak Çubuklu’da gaz depoları olarak bilinen noktada, İBB’nin gerçekleştirdiği projeyi yerinde inceleyerek sosyal medya üzerinden canlı yayınla vatandaşlara seslendi.

 

Canlı yayında İmamoğlu, İstanbul’un tamamında olduğu gibi Beykoz’da da seçimleri kazanmak için hazır oldukları ifade ederek CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’e başarılar diledi.

 

Beykoz’un eski semt pazarlarından Paşabahçe Semt Pazarı’nı da ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlar ve esnaf ile birlikte sohbet ederek sorunları dinledi. Başkan İmamoğlu’na Paşabahçe Semt Pazarı’nda ki vatandaşların ilgisi yoğundu.

 

Paşabahçe Semt Pazarı’nın ardından Başkan İmamoğlu ve beraberindekiler, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur’un babası için taziye ziyaretinde bulundular.

 

Taziye ziyaretinin ardından Beykoz Korusu’nda yapımı tamamlanan Kır Bahçesi Sosyal Tesisi’nin açılışını gerçekleştirmek için gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler ve CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, vatandaşların ve partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

İBB’nin yurtlarında kalan öğrencilerinde katılım sağladığı açılışta konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Bugün Beykoz'dayız. Beykoz'da güzel bir tur yaptık aslında. Paşabahçe'de pazar ziyareti yaptık. Aynı zamanda, Boğaz’ın hemen kıyısındaki siloları bilirsiniz. Yani geçmişten bugüne akaryakıt depoları olarak kullanılan siloları, Petrol Ofisi’ne ait görünen o tankları, belki de dünyada çok özel bir konuma kavuşturuyoruz. Mart ayı içerisinde Beykoza’a ve İstanbul’a kazandıracağız. Birazdan Onçeşme Meydanı’nın inşaatını kontrol edeceğim. Özellikle o keşmekeş halindeki meydanı, inşallah çok nizami ve çok temiz bir meydanı, özellikle sahille buluşma noktasında bütün engellerin kalktığı ve Boğaz’la böyle iç içe çok keyifli bir meydanı sizlerle buluşturacağız. Yine buraya gelmeden, Boğaz’da yine, çok yakın Beykoz merkezine, orada bir bölümde de çok şık bir BELTUR’umuzu da şu anda yapıyoruz. O da Mart ayında bitiyor olacak. Bugün bu dediğim yerleri gezdim. Elbette hizmetlerimiz bunlarla sabit değil.”

 

“İSTANBUL'DA BİRÇOK İLKİ YAPTIK, YAPMAYA DA DEVAM EDİYORUZ”

“İstanbul'da birçok ilki yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Unutulmuş, terk edilmiş ya da bir kenara itilmiş hangi insanımız varsa, hangi kesim varsa; onları hatırlayan, onlara hizmet üreten ve onları asla ıskalamayan bir belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Siyasetin bir araç olduğunu, asla amaç olmadığını ve hizmet için bu aracı en ahlaklı, en nitelikli bir biçimde yolculuğumuza ışık tutan bir şekle dönüştürdüğümüzü, insanına hizmet eden olmayı hedeflediğimizi, insanların inanın oyunu değil, önce sevgisini ve saygısını kazanmayı ilke edindik. Bu ilkelerle, 5 yılı aşkın süredir İstanbullularla, kıymetli hemşerilerimle çok sıcak bir temas içerisindeyiz. Bugün de bu güzel mekanı ilk gelip, 2-2,5 sene önce ziyaret ettiğimde, burada bir kiracı ya da bir süre sonra işgalciye dönüşmüş bir özel işletme vardı. Onların hukuki süreçleriyle, burayı boşaltma süreçleriyle beraber, uzayan zaman diliminden sonra boşaltıldıktan itibaren, biz burayı ziyarete geldik ilçe başkanımızla birlikte. ‘Bir an önce burayı Beykozlulara, İstanbullulara kazandırmalıyız’ dedik. Arkadaşlarım beni mahcup etmedi. Çünkü ben, ‘Bunu hemen 2024’ün ilk aylarında istiyorum’ demiştim. Bugün itibariyle yoğun çaba, emekle burayı açtılar. Bütün emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buraya, 2024’ün 31 Mart seçimlerinde Beykoz'daki belediye başkan adayımızı, yol arkadaşımız Alaattin Köseler Başkanımızla geldim. Ona başarılar diliyorum. İnşallah 1 Nisan'da, Beykoz'da iktidar olarak, Beykoz'a uyanacağız. Değerli dostlar; önümüze bakacağız. Çok çalışacağız.” Şeklinde konuşmasına devam etti.

 

Başkan İmamoğlu konuşmasının sonunda, açılışa katılan Beykoz Muhtarlarına, vatandaşlara ve partililere teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuşması sonrası CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’de katılımcılara hitap ederek, yeni sosyal tesis için Başkan İmamoğlu’na teşekkür ederek, 1 Nisan günü Beykoz’u yıllar önce olduğu gibi yeniden CHP Belediyeciliği ile tanıştıracakları günü iple çektiğini ifade etti.

 

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’in konuşması sonrası etkinlik sona erdi. Başkan İmamoğlu Beykoz Meydanı’nın yeni düzenlemesini yerinde incelemek üzere alandan ayrıldı.

 

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’ndan yapılan davet ile İBB Başkanı İmamoğlu’nun saat 14.00’de, Beykoz Korusu içerisinde Kır Bahçesi açılışı için Beykoz’a geleceğinin davetini aldık. Oysa ki, İBB Başkanının Çubuklu Gaz Depoları, Paşabahçe Semt Pazarı ve Beykoz Meydanı düzenlemeleri ziyareti bilgisi de verilseydi, kendisini ve CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’i bizzat takip ederdik.

 

Söz İmamoğlu’ndan açılmışken, kendisinin Beykoz’a gelişlerinin %90’nından yerel basın olarak haberimiz olmadı. Hatta Sayın Başkan, Beykoz Basını ile bir kere bile bir araya gelmedi.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


15-02-2024 1113 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 514
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 639
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 512
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 453
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 428
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 428
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 411
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 464
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1135
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 860