Futbol’da Özlenen Başarıyı İshaklı Spor Yeniden Beykozlulara Armağan Etti

16-05-2024 844 Yorum yok. Yorum Ekle

TFF Bölgesel Amatör Lig’de Şampiyon olarak 3. Lig’e çıkıp, Beykozluların göğsünü kabartan Beykoz İshaklı Spor Kulübü Başkanı Ali Cinel, ilçe yerel basını ile bir araya gelerek hem şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti, hem de Beykozluları şampiyonluk kutlamasına davet etti.


Kavacık Doğal Dükkan Restoran’da gerçekleşen buluşma da Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK) Başkanı ve İASKF Genel Sekreteri Asım Özdemir, Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı ve BİSK Genel Sekreteri İlker Güner, Akbaba Mahallesi Muhtarı, Akbaba Spor Kulübü Başkanı ve BİSK Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Kılıç, Çubuklu Spor Kulübü Başkanı ve BİSK Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Tosun ile BİSK Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kaya, İshaklı Mahallesi Muhtarı ve Beykoz İshaklı Spor Kulübü Başkanı Ali Cinel’i yalnız bırakmayan isimler oldu.

 

Akşam yemeğinin ardından başlayan toplantının açılışını yapan BİSK Başkanı Asım Özdemir, İshaklı Spor Kulübü’nün başarısının Beykoz’da hem vatandaşlar hem de spor camiası tarafından özlenen bir başarı olduğunu ifade ederek, TFF Bölgesel Amatör Lig’de Şampiyon olarak 3. Lig’e çıkan Beykoz İshaklı Spor Kulübü oyuncularını, teknik heyetini ve destek verenleri Başkan Ali Cinel şahsında tebrik ederek sözü Başkan Cinel’e bıraktı.

 

Başkan Ali Cinel, davetini kırmayarak toplantıya katılan ilçe yerel basınına teşekkür ederek sözlerine başladı.

 

Konuşmasının devamında Başkan Cinel “Değerli Beykoz Kamuoyu, Beykoz İshaklı Spor Kulübü Yönetimi, Teknik Heyet ve Sporcularımız ile birlikte birbirimize kenetlendik ve şampiyonluğa inandık ve başardık. Beykoz’da 1908’den beri varolan bir kültür bizleri şampiyonluk yolunda etkilemiştir. Beykoz İshaklı Spor Kulübümüzün bugünlere gelmiş olmasındaki desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Beykoz Belediyesi, Beykoz Kulüpler Birliği, Spor Kulüplerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Muhtarlarımız, ilçemizin iş insanları, sponsorlarımız, spor camiamız ve basın mensuplarımızın vermiş olduğu destekler sayesinde birçok zorluğun üstesinden geldik. Beykoz’un profesyonel ligde mücadele verecek bir takımı olmanın gururunu yaşıyoruz.

 

Şunun bilinmesini istiyoruz ki, Beykoz’u temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Beykoz’un tüm bileşenlerinin yanımızda olacağına olan inancımız tamdır. Beykoz’un gururu olmaya devam edeceğiz. Sizlerin bundan sonra da vereceği destek içinde şimdiden teşekkür ederiz.

 

Bu vesileyle, tüm Beykozluları 18 Mayıs Cumartesi akşamı saat …. İshaklı Mahallemizde düzenlenecek olan şampiyonluk kutlamamıza davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Başkan Ali Cinel’in konuşması sonrası soru cevap bölümüyle toplantı sona erdi.




Fotoğraf Galerisi


16-05-2024 844 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

Dokuzuncu köy ile onuncu köy arasında yolculuk...

26-09-2024 Yorum yok. 869
Neyir Erkan Şişman

SAHİP ÇIKIN

26-09-2024 Yorum yok. 730
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

OZAN DERVİŞ İLE DOBRA DOBRA...

26-09-2024 Yorum yok. 751
Tuncay Ünde

Beykoz Devlet Hastanesi’nde Önemli Gelişme

26-09-2024 Yorum yok. 819
Yaprak Akın

Boğaziçi İmar Kanunzedeleri-3-

28-09-2024 Yorum yok. 700
Erdal Uzuner

KONUT SORUNU VE DÖNÜŞÜM

26-09-2024 Yorum yok. 779
Hacı Arıcı

BEYKOZ’DA GENÇLER VE GENÇ BİR SİYASETÇİ

26-09-2024 Yorum yok. 926
Cüneyt Pulant

Ümidimiz umutsuzluğa döndü...

26-09-2024 Yorum yok. 852
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEPİMİZ SORUMLUYUZ

28-08-2024 Yorum yok. 1013
Asiye Çakır

ERİYORUZ !...

28-07-2024 Yorum yok. 1481