Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı’nda Görev Değişimi

02-07-2024 763 Yorum yok. Yorum Ekle

Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki’nin görevinden istifası sonrası 14 Mayıs Genel Seçimleri’nde İstanbul Milletvekili Adayı ve 31 Mart Yerel Seçimleri’nde de Beykoz Belediye Başkan Adayı olan Şenol Kokmaz, partinin Beykoz İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

 

Partisinin Beykoz İlçe Kurucu Başkanlığı görevini üstlendikten sonra Genel ve Yerel Seçim atlatarak partisinin Beykoz’daki popüleritesini arttıran Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, gördüğü lüzum üzerine 30.06.2024 tarihinde Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.

 

Av. Hikmet Baki’nin istifası sonrası ilk olarak partinin Beykoz İlçe Yönetiminde bulunduktan sonra 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Deva Partisi İstanbul Birinci Bölge Milletvekili Adayı olan, ardından da 31 Mart 2024’te gerçekleşen Yerel Seçimler’de Deva Partisi Beykoz Belediye Başkan Adaylığını üstlenen Şenol Kokmaz, 02.07.2024 tarihi itibariyle partisinin Beykoz İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

 

Beykoz Doğuş Haber Ailesi olarak yeni çalışma döneminde Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şenol Kokmaz ve ekibine başarılar dileriz.

 

Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şenol Kokmaz kimdir?

1977 Yılında Beykoz’da doğdu. Aslen Ardahanlı olan Korkmaz, ilkokulu Almanya’nın Bielefeld şehrinde, Orta ve lise eğitimini Beykoz’da tamamladı.

 

Lisans öğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret ve İşletme Fakültesinde gören Şenol Korkmaz, üniversite öğrenimimden sonra iş hayatına atıldı. 18 Yıl özel bir denetim şirketinde vergi denetçisi ve çeşitli firmalarda muhasebe müdürü olarak çalıştıktan sonra halihazırda mali müşavirlik hizmetini serbest olarak sürdürmekle birlikte, uluslararası ve yerli şirketlerde muhasebe müdürlüğü, finans koordinatörlüğü ve finansal konularda danışmanlık hizmetleri vermektedir.

 

İş hayatı dışında çeşitli STK ve derneklerde yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeliklerinde bulunan Şenol Korkmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Siyasi hayatına DEVA Partisi Beykoz İlçe Teşkilatında kurucu yönetim kurulu üyesi olarak başlayan Korkmaz, Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevini yürüttü.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Deva Partisi,Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı,Av. Hikmet Baki,Şenol Kokmaz



02-07-2024 763 Yorum yok. Yorum Ekle