BEYSEM Hizmet Vermeye Devam Edecek

11-07-2024 562 Yorum yok. Yorum Ekle

Son günlerde ilçe gündemini oldukça meşgul eden Beykoz Belediyesi’ne bağlı Beykoz Sanat ve Eğitim Merkezi(BEYSEM) ile ilgili Beykoz Belediyesi kamuoyu bilgilendirmesinde bulundu. Bilgilendirmeyi orijinal haliyle okuyucularımıza aktarıyoruz.


BEYSEM İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Belediyemizin Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Beykoz Sanat ve Eğitim Merkezi (BEYSEM), bu yılki eğitim dönemini başarıyla tamamlayarak yaz tatiline girmiştir.

Her yıl rutin olarak verilen yaz tatili molasının ardından, 2024-2025 Eğitim Yılı ön kayıtları Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecektir.

Üniversite ve lise hazırlık kurslarımız Eylül ayı başında, diğer branşlardaki kurslarımız ise okullar açıldıktan sonra hizmet vermeye başlayacaktır.

Hizmet Alımı üzerinden çalışan personelimizin geçmiş dönemde hazırlanan ihalesi de 30 Haziran 2024 tarihinde sona ermiştir.

Eylül ayında liyakatli eski personellerimize eklenecek uzman yeni kadrolar ile birlikte kültür-sanat ve meslek eğitimi veren kurslarımız, ücretsiz olarak hizmet vermeye devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BEYKOZ BELEDİYESİ

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,BEYSEM,Beykoz Sanat ve Eğitim Merkezi



11-07-2024 562 Yorum yok. Yorum Ekle