ENERJİ DOLU “YAZ SPOR EĞİTİMLERİ” BAŞLADI

20-07-2024 505 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi’nin ilçedeki çocukları 11 farklı branşta sporla buluşturan ücretsiz “Yaz Spor Eğitimleri” enerji ve sağlık dolu yoğun bir programla başladı.


Beykoz’daki çocukların gelişimlerini sportif aktivitelerle desteklemek ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak amacıyla verilen eğitimlerden 5-14 yaş grubundaki 640 çocuk  yararlanıyor.  


7 merkezde doludizgin başlayan eğitimler  basketbol, voleybol, hentbol, atletizm, karete, kickboks, masa tenisi, olimpik okçuluk, taekwondo, jimnastik ve kano branşlarında uzman antrenörler eşliğinde yapılıyor.


Yaz spor eğitimlerine katılan çocuklar sporla içi içe ve eğlenceli vakit geçiriyor, dijital ekranlardan uzak gerçek hayatta sosyalleşiyor, yeni arkadaşlıklar kuruyor.


Son Kayıt 18 Ağustos

İlçeye dinamizm getiren yaz spor eğitimlerinde antrenörler tarafından yetenekli görülen çocuklar, Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (Beykoz GSK) bünyesindeki branşlara yönlendirilecek.


Beykoz’da keyifli bir yaz geçirmek isteyenler için kayıtlar https://spor.beykoz.bel.tr/  adresinde 18 Ağustos tarihine kadar devam ediyor. 

Haber Kaynağı: Beykoz Belediyesi İletişim Koordinatörlüğü

 




20-07-2024 505 Yorum yok. Yorum Ekle