MHP Beykoz “Durmadan, yorulmadan her an sokakta olacağız.”

08-10-2024 866 Yorum yok. Yorum Ekle

MHP Beykoz İlçe Başkanlığı, Soğuksu Mahallesi’nde semt pazarı esnafını ziyaret etti.

 

Yerel Esnaftan Sorumlu MHP Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Serhat Ismık’ın koordinasyonundaki ziyaretlere, MHP Beykoz İlçe Başkanvekili Salih Dursun, MHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Sare Sezer, İlçe Muhasibi Bünyamin Akgün, Kamu Kuruluşları ve Bürokrasiden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Barış Emre Demiröz, 3.Bölge Başkanı Celal Özkan ve Soğuksu Mahalle Başkanı Selim Öztürk katılım gösterdi.

 

MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi'nin selamlarını ileten İlçe Başkanvekili Salih Dursun, Yerel Esnaftan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Serhat Ismık ve MHP Heyeti Semt Pazarı dahilindeki tüm işletmeleri dolaştılar.

 

MHP İlçe Başkanvekili Salih Dursun ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere MHP Beykoz İlçe Teşkilatı olarak seçimden hemen sonra yeniden sahaya inip kişi, kurum ve esnaf ziyaretlerine başladık. Bu kapsamda bugün Soğuksu Semt Pazarını ziyaret edip, hem esnaf hem de vatandaşlar ile sohbetler ettik, işlerinde kolaylıklar, hayırlı kazançlar diledik. Pazar esnafımız değişik konularda düşünce öneri ve isteklerini bizlere ilettiler. Bunların takipçisi olacağız." şeklinde konuştu.

 

Programın organize ve koordinasyonunu sağlayan, Yerel Esnaftan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Serhat Ismık ise “İlçe Başkanımız Emre Çömlekçi’nin bizlere talimatı açıktır: ‘Durmadan, yorulmadan her an sokakta olacağız. Sokağın sesi bizim sesimiz olacak. Her kesimden ve görüşten hemşerimizle, seçimden seçime değil gönülden gönüle beraber olacağız.’ ve biz bu talimatı esas alarak bugün burada yarın bir başka noktada aynı heyecanla çalışacağız” açıklamasında bulundu. 

 

MHP Heyeti daha sonra Mahalle Merkezinde esnaf ziyaretine devam ettikten sonra, Soğuksu Mahallesi Muhtarlığına geçtiler. Burada uzun yıllardır Mahalle Muhtarlığını ve aynı zamanda da Spor Kulübü Başkanlığını devam ettiren Muammer Aydınoğlu’nu ziyaret ettiler.

 

Muammer Aydınoğlu ziyaret nedeniyle teşekkürlerini iletirken, mahallenin genel yapısı ve sorunları ile ilgili bilgi aktarımında bulundu.

 

MHP Beykoz İlçe Teşkilatı Başkanvekili Salih Dursun, Muhtar Aydınoğlu'nun ilettiği bilgi ve beklentileri not ettiklerini söylerken, "İlçe Teşkilatı olarak bizlere aktarılan konuların takipçisi olacağız. Sayın Muhtarımıza göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

MHP Beykoz İlçe Teşkilatının çalışmalarına haftalık Pazar Yeri ve esnaf ziyaretlerini sürdürerek devam edeceği ifade edildi.

 

Haber Kaynağı: MHP Beykoz İlçe Başkanlığı

Anahtar Kelimeler : Beykoz,MHP,Milliyetçi Hareket Partisi,MHP Beykoz ilçe Başkanlığı,Emre Çömlekçi,Soğuksu Mahallesi



08-10-2024 866 Yorum yok. Yorum Ekle