BİSK, Başkan Köseler ile Buluştu

17-10-2024 535 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, her yıl 7-11 Ekim tarihlerinde kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK) üyesi Spor Kulüpleriyle bir araya geldi.


Beykoz Belediyesi’nin Alibahadır Mesire Alanı’nda bulunan Kemankeş Restoran’da gerçekleşen buluşmaya İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(İASKF) Genel Sekreteri ve Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir ile birlik üyesi Spor Kulüpleri’nin Başkan ve temsilcileri katılım gösterdi.

 

Toplantıda Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e spordan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Taner Aksu, Belediye Spor Müdürü Vaner Pekin ve Spor Koordinatörü Özgür Zengin eşlik etti.

 

Kahvaltının ardından toplantının açılışını BİSK Başkanı Asım Özdemir yaptı. Başkan Özdemir, Beykoz’da ilk defa bir Belediye Başkanı’nın ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin haftasını kutladığını belirterek Başkan Köseler ve ekibine teşekkür etti.

 

Konuşmasının devamında BİSK Başkanı Asım Özdemir, 8 maddelik talep ve isteklerini Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e sundu. Özdemir’in sunduğu talepleri arasında; “2024-2025 sezonu Eylül ayı içerisinde başlayacağından   Beykoz-Paşabahçe-Kavacık sahalarının bakım ve onarımlarının acilen yapılarak sezona hazır olmaları. 2024-2025 sezonu için Spor Kulüplerine nakdi yardım ve malzeme yardımının yapılması. U-11 maçlarının Gümüşsuyu sahasında yapılacağından tribüne koltuk konması ve idari binasının çatısı aktığı için çatı aktarımının yapılması. Alt yapı takımlarımızın deplasman maçı için ulaşımların sağlanması. Spor Kulüplerine her ay belirli miktarda su verilmesi. 100 yıllık Anadolu Hisarı SK, Beykoz Elmalı SK ve Tokatköy Spor kulüplerine tesis yapılması(Halı Saha ). Spor Kulüplerinde spor yapan sporculara  Belediyece  spor yaptıkları için hediyeler verilmesi. Olası depremlerde Beykoz sahalarının toplanma alanı olarak dizayn edilmesi.” yer aldı.

 

Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (BİSK) Başkanı Asım Özdemir’in ardından konuşan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler davetlerini kurmayarak toplantıya katılan tüm spor kulüplerine teşekkür ederek sözlerine başladı.

 

Köseler “Bugün Amatör Spor Haftası kapsamında Beykoz’da faaliyet gösteren spor kulüplerimizin temsilcileriyle bir aradayız. Sizler bizim için kıymetlisiniz. Sporcuların yetiştirilmesine büyük katkılarınız var. Aslında spor alanında tesislerimiz çok yetersiz. Federasyon ilçemizde, biz onlarla da görüşüyor, sahalarımızın iyileştirilmesi anlamında katkı istiyoruz. Boğaziçi ön görünümdeki Beykoz, Paşabahçe ve Kavacık statlarının bakımı ve bazılarının yeniden yapılması için çalışıyoruz. Ben bunu bir evvelki Federasyon Başkanı’na da, şu andaki Federasyon Başkanı’na da aktardım. Bizim tesislerimizi mutlaka iyileştirmemiz lazım. Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nin yıkılıp yeniden yapılması için İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile görüştüm. Beykoz’da çocuklarımızın, gençlerimizin kısaca 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın spor faaliyetlerinden yararlanması, ayrıca Beykoz’un, sporda zamanını yaşayan ilçe olması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Köseler’in konuşmasının ardından Spor Kulübü Başkan ve Temsilcileri tek tek söz alarak talep ve Beykoz’da sporun gelişmesi için önerilerini aktardılar. Spor Kulübü Temsilcilerinin taleplerini dinleyerek not alan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler; “Biz önceki yönetimden çok büyük borçla devraldık. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında hizmetlerimizi zor şartlarda devam ettiriyoruz. Bize sunulan talepleri imkânlar nispetinde çözmek için çalışacağız” dedi.

 

Başkan Köseler’in talep ve öneriler üzerine konuşması sonrası restoran bahçesinde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Amatör Spor Haftası,Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği,BİSK,Alaattin Köseler,Asım Özdemir



17-10-2024 535 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

Dokuzuncu köy ile onuncu köy arasında yolculuk...

26-09-2024 Yorum yok. 889
Neyir Erkan Şişman

SAHİP ÇIKIN

26-09-2024 Yorum yok. 743
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

OZAN DERVİŞ İLE DOBRA DOBRA...

26-09-2024 Yorum yok. 769
Tuncay Ünde

Beykoz Devlet Hastanesi’nde Önemli Gelişme

26-09-2024 Yorum yok. 841
Yaprak Akın

Boğaziçi İmar Kanunzedeleri-3-

28-09-2024 Yorum yok. 716
Erdal Uzuner

KONUT SORUNU VE DÖNÜŞÜM

26-09-2024 Yorum yok. 795
Hacı Arıcı

BEYKOZ’DA GENÇLER VE GENÇ BİR SİYASETÇİ

26-09-2024 Yorum yok. 943
Cüneyt Pulant

Ümidimiz umutsuzluğa döndü...

26-09-2024 Yorum yok. 893
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEPİMİZ SORUMLUYUZ

28-08-2024 Yorum yok. 1046
Asiye Çakır

ERİYORUZ !...

28-07-2024 Yorum yok. 1492