YETER Kİ HAFIZANIZA İZİN VERİN

20-12-2017 3668 Yorum yok. Yorum Ekle

Toplumu germek için sanki özel ders alan ve bu işten rant elde eden bir cenah, huzur kaçırmak için en yakınına ikiyüzlülük ve ihanet etmeye devam etmekte.

İkiyüzlülüğü ve ihaneti meslek edinenler toplum içerisinde değerlerinin olduğunu zannederler, oysaki kendileri ikiyüzlü bilindikleri için bunun birkaç yüzü daha vardır veya çıkarı için birini satan, daha farklı çıkarı söz konusu olduğunda da önüne geleni satan kişiler olarak değerlendirilmektedirler.

Yüzüne la havle diyemedikleri kişinin, arkasından ağıza alınmayacak sözler söyleyenler, bu kişilerin karşısına geldiklerinde ise hemen yüz ve ruh cemalini değiştirip, arkasından saldıkları kişilerin emrinde, yat yat kalk kalk talime başlarlar.

Aslında toplum içerisinde ikiyüzlüler çok çabuk deşifre olduğu için ya riyakâr maskelerini çıkartıp, adam gibi yaşamayı seçmek zorunda kalıyorlar, ya da astarsız yüzlerine yeni yeni maskeler tedarik ederek sirk cambazlığına başlıyorlar.

Maalesef ki, beş para etmez karaktersizlikleri ile asalakça beslendikleri için toplumumuzun ananevi yapısını temelden sarsacak entrikalardan geri durmuyorlar.

Aslında biraz da kabahat, bu tür kişileri bildikleri halde, henüz onların darbesini yemedikleri için dengesizliklerini çıkarları için görmezlikten gelen bu zatı muhteremlerde, bu kişilerin densizliklerine bile bile lades diyenler de en az onlar kadar yanlış yaptıkları gibi yarın “ikiyüzlülük ve ihanet” ten beslenenlerin darbesini yediklerinde en çok ağlayan sızlayan maalesef bu kişiler oluyor ki o zamanla da atı alan Üsküdar’ı geçmiş oluyor.

Uzun lafın kısası, yurdumuzun birçok insanının gıpta ile imrenerek baktıkları güzel Beykoz’umuzdan, yıllardır siyaset, sivil toplum, spor kuruluşları, muhtarlarımız ve daha birçok kurum ve kuruluşlar Beykozluların huzuru üst düzeyde yaşanmasına ellerinden geldiklerince destek olmaya çalışmaktalar.

Ne var ki, bu riyakâr densizler, en iyi hizmeti üretmek için yaptıkları mücadelede zaman zaman kendi içerisinde sıkıntı yaşayan kurum ve kuruluşların bir şekilde içerisine sızarak onların ayrışmasına, daha fazla kutuplaşmasına ve hatta kopmalarına bile vesile olabilmekteler.

Dostlarım ne olur Ozan ahkâm kesiyor demeyin, belki eksik veya fazla yazmış olabilirim. Ne olur hoş görün, bu sözleri de bir gözden geçirin, işinize yaramıyorsa atın kafanızdan çöpe, amma velakin yarıyorsa ne olur hafızanızın bir köşesinde kalsın, inanın işte o zaman birçok şey değişecek ve o size yön veren ve yaşamınızın her şeyi ile uğraşan hafızanız ister istemez, bu densizlere karşı sizin adınıza mücadele edecektir.

Siz yeter ki hafızanıza izin verin ve onunla barışık olun, gerisi kendiliğinden gelecektir.

Belki hiç üzerime elzem olmayan çok büyük bir uzmanlık konusuna girdim. Bu konunun ilmini yapmış kişilerden ve okuyucularımdan özür dilerim. Ben konunun hiç akademik boyutuna bakmadan, siz değerli okurlarım ile konuşur gibi içimi döktüm. Selam ve Saygının en yücesi benden sizlere olsun dostlarım.

   

 

 

Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 490
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787