İYİ Parti Beykoz'dan 8 Mart'a Özel

09-03-2024 897 Yorum yok. Yorum Ekle

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Beykoz’da görev yapan Kadın Muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

 

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkalığının ev sahipliğinde, Kanlıca Teras Kafe Restoran’da gerçekleşen etkinliğe, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Tuba Alaylı Özgüç, Paşabahçe Mahallesi Muhtarı İlkay Karababa Aydın, Kavacık Mahallesi Muhtarı Yasemin Şahin, Göztepe Mahallesi Muhtarı Arzu Kuşdili ve Atatürkçü Düşünce Derneği Beykoz Şube Başkanı Özlem Besler katılım gösterdi. 

Kahvaltının ardından başlayan toplantının açılışını yapan İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Tuba Alaylı Özgüç, İYİ Parti Beykoz Ailesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilçede görev yapan kadın muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelmek istediklerini ifade ederek, İlçe Başkanı Akif Taşdemir şahsında tüm katılımcıları selamlayarak sözlerine başladı. 

İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Tuba Alaylı Özgüç, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne kısa bir süre kala ilçede gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden de katılımcılara bahsetti. 

Karşılıklı sohbet havasında devam eden buluşma çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.




Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


09-03-2024 897 Yorum yok. Yorum Ekle