BAŞKAN KÖSELER VE EKİBİNE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

24-05-2024 783 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve Başkan Yardımcıları Taner Aksu ile Bilgehan Murat Miniç’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 


Ziyaretlerin ilkini Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e gerçekleştiren Başkan Zeki Aksu ve Yönetimi, Beykoz Belediyesi toplantı salonunda ağırlandı.

 


Toplantının açılış konuşmasını Kulüp Başkanı Zeki Aksu adına gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Alaattin Kılıç, 1908’den günümüze Beykoz Spor Kulübü’nün durumunu ana hatlarıyla özetledi.

 


Beykoz Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Alaattin Kılıç konuşmasının devamında, Beykoz Spor Kulübü olarak acil olarak belirledikleri sorunlarını Belediye Başkanı Köseler’e aktardı.

 


Kılıç’ın konuşmasının ardından Başkan Köseler, yaklaşık 12 yıl boyunca formasını terlettiği Beykoz Spor Kulübü’nü ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretleri için Kulüp Başkanı Zeki Aksu şahsında tüm Kulüp Yönetimine ve camiasına teşekkür etti.

 


Konuşmasının devamında Başkan Köseler, kendisine hem sözlü hem de yazılı olarak sunulan sorunlarla ilgili olarak, henüz Beykoz Belediyesi’nin iştiraki olan BEYTAŞ’ın yeni yönetime devrinin yeni yapıldığını, ekibinin ince eleyip sık dokuyarak Beykoz Belediyesi’nin son mali durumunu çıkardıklarını, mali durumun son halini görmeden bir faaliyet içinde olmanın doğru olmayacağını ifade etti.

 


Başkan Köseler’in ardından serbest sohbet şeklinde ilerleyen toplantıda söz alan Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, kendilerini kabul ettiği için Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e teşekkür ederek sözlerine başladı.

 


Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, duygu yüklü konuşmasında, Beykoz Spor Kulübü’nü Beykoz Belediyesi’nin iştiraki olan BEYTAŞ ve BEYYAP’tan aldığını, kendi isteğiyle devredeceği tek kurumunda Beykoz Belediyesi olduğunu, bunun için Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in kararına koşulsuz saygı duyarak uyacağını ifade ederek, eğer takdir görülürse hedeflerinin 2. Lig’den aldıkları Beykoz Spor Kulübü’nü yeniden 2. Lig’e çıkararak devretmek olduğunun altını çizerek konuşmasına devam etti.

 


Konuşması sonrası Başkan Aksu toplantıda bulunan Beykoz Spor Kulübü Kick Boks Hocası Okay Yılmaz’a söz verdi.

 


Yılmaz, toplantıda bulunan ve 2024 Word Cup’da dereceye giren öğrencileri Aysu Cemile Beçken(dünya şampiyonu), Ayyüce Pamuk(dünya ikincisi) ve Furkan Durmuş(dünya beşincisi) ile gurur duyduğunu ifade etti.

 


Oktay Yılmaz’ın ardından Beykoz Spor Kulübü’nün Taekwondo Hocası ve aynı zamanda 1984 yılında Almanya’da yapılan Avrupa şampiyonasında Büyükler Kategorisinde 48 Kiloda Şampiyon olarak Beykoz’u gururlandıran Halit Avcı, Beykoz Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Sümer ve M.Berke Merter, duygu ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.

 


Ziyaretin sonunda 2024 Word Cup’da dereceye giren Beykoz Spor Kulübü Sporcuları Aysu Cemile Beçken, Ayyüce Pamuk ve Furkan Durmuş ile hatıra fotoğrafı çektiren Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu 10 numaralı forma ve Yönetim Kurulu Üyesi Berke Merter’de kulübün logosunun olduğu cam objeyi armağan etti.

 


Çekilen hatıra fotoğrafının ardından Başkan Köseler misafirlerini tek tek uğurladı.

 


Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Belediye Başkanı’na gerçekleştirdikleri ziyaretleri sonrası görevlerine yeni atanan Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Bilgehan Murat Miniç ve Taner Aksu’ya da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek Kulübün formasını armağan etti.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Beykoz Spor Kulübü,1908,Alaattin Köseler,Zeki Aksu,Bilgehan Murat Miniç,Taner Aksu

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


24-05-2024 783 Yorum yok. Yorum Ekle