Beykoz’da “Spor” Tüm Detaylarıyla Masaya Yatırılacak

14-06-2024 720 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK) Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Beykoz’da sporun son durumunun görüşüldüğü toplantıda Başkan Köseler, konuya ilgili tüm ilçe sakinlerinin katılabileceği geniş bir toplantı düzenlenerek Beykoz’da sporun ve spor kulüplerinin güncel durumunun görüşülmesi, sıkıntılara çözüm aranması teklifinde bulundu.


Başkanlığını İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(İASKF) Genel Sekreteri Asım Özdemir’in yaptığı Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK) Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

BİSK Başkanı Asım Özdemir ve Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği ziyarete Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Taner Aksu, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Uğur Gökdemir ve Özgür Özçelik’te katıldı.

 

Ziyaretin açılışını yapan BİSK Başkanı Asım Özdemir, gerçekleştirdikleri olağan genel kurul sonrası yeni Yönetim Kurulu ile birlikte Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e hayırlı olsun demek üzere ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, çalışmalarında Başkan Köseler ve ekibine başarılar diledi.

 

BİSK Başkanı Asım Özdemir’in ardından Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beykoz’u sporun başkenti yapmak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını ifade etti.

 

Zamanı iyi kullanarak Sporun genel durumu ve gençlerin günümüzün olmazsa olmazı haline gelen cep telefonu ve internete olan bağımlılığının önlenmesi gerektiği üzerine gerçekleşen geniş istişare sırasında, gizlice toplantı salonuna sokulan pasta ile Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in doğum günü kendisine sürpriz yapılarak kutlandı.

 

Başkan Köseler, mutluluğunu ifade ederek, kutlama için emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Doğum günü kutlamasının ardından ilçede sporun işleyişi üzerine gerçekleşen sohbette söz alan Beykoz İshaklı Spor Kulübü Başkanı Ali Cinel, İshaklı Spor Kulübü olarak Bölgesel Amatör Lig’de elde ettikleri başarılarının ardından Beykoz’u TFF 3. Lig’de temsil etmek için sabırsızlandıklarını vurgulayarak, İshaklı Spor Kulübü’nün başarısının 1.400 nüfuslu bir mahalleden çıkıp ilçeye mal olması gerektiğini söyleyerek, Beykoz İshaklı Spor Kulübü’nün adını Beykoz FK ve renklerini de sarı siyah olarak değiştirmek istediklerini söyleyip konuyla ilgili Başkan Köseler’in görüşlerine başvurdu.

 

İshaklı Spor Kulübü Başkanı Ali Cinel’in ardından Başkan Alaattin Köseler, Beykoz’un güzide bir takımı olan ve TFF 3. Lig’de ilçeyi temsil etmeye hazırlanan İshaklı Spor Kulübü’nün tüm ilçe sakinlerinin göğsünü kabarttığını, konuyla ilgili aciliyet arz eden bir toplantı düzenlenerek bu toplantılarda hem Beykoz’da sporun son durumunu hem de İshaklı Spor Kulübü, Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü, Çubuklu Spor Kulübü veya Beykoz 1908 Spor Kulübü gibi kulüplerin durumunun görüşülmesi gerektiğini belirtti.  

 

Konuşmasının devamında Başkan Köseler, bahsi geçen toplantının sezon açılışı göz önünde bulundurularak bayramdan hemen sonra gerçekleşmesi gerektiğini söyledi.

 

Konuyla ilgili yeniden söz alan BİSK Başkanı Asım Özdemir, Başkan Köseler’in önemli bir konuya parmak bastığını söyleyerek Bayramdan sonra bahsi geçen toplantının gerçekleşmesi için vakit kaybetmeden çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

 

Ziyaretin sonunda çekilen hatıra fotoğrafı sırasında BİSK Başkanı Asım Özdemir, Belediye Başkanı Köseler’e günün anısına çiçek takdiminde bulundu.

 

 

  


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


14-06-2024 720 Yorum yok. Yorum Ekle