Milli Gurur Beykoz’da Zirve Yaptı

03-07-2024 1722 Yorum yok. Yorum Ekle

A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye – Avusturya maçını vatandaşlar, Beykoz Sahili Etkinlik Alanı ve Küçüksu Çayırı’nda kurulan dev ekranlarda heyecan ve gururla takip ettiler.

 

Beykoz Belediyesi’nin Avrupa Kupası maçları kapsamında Beykoz Sahili Etkinlik Alanı ve ilçenin diğer bir noktası olan Küçüksu Çayırı'na kurduğu dev ekranlardan takip eden Beykozluların, Türkiye - Avusturya maçına olan ilgisi diğer karşılaşmalardan bir hayli fazla oldu.

 

Beykozlu vatandaşlar ve oğlu Ali Eren Köseler ile birlikte, Türkiye’nin çeyrek finale çıkma mücadelesini takip eden Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, milli coşkuyu ilçe sakinleri ile birlikte yaşadı.

 

Gerçekleşen karşılaşmada rakibini Merih Demiral’ın attığı 2 gol ve Kaleci Mert Günok’un özellikle son dakikadaki  kurtarışıyla, mağlup eden A Milli Takım, çeyrek finale yükseldi.

 

Maç sonunca Beykozluların sevinci sokaklara taştı. Vatandaşlar Türk Bayrakları ve Milli Takım formalarıyla Beykoz sokaklarında sevinç ve gurur anlarını yaşadı.


İlçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği maç gösteriminin ardından Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirmek isteyenlerle fotoğraf çektirdi. 


Anahtar Kelimeler : Beykoz,Avrupa Futbol Şampiyonası,Türkiye,Avusturya,Avrupa Futbol Şampiyonası - Türkiye - Avusturya,Beykoz Sahili Etkinlik Alanı,Küçüksu Çayırı,Dev Ekran,Beykoz Belediyesi

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


03-07-2024 1722 Yorum yok. Yorum Ekle