SOĞUKSU SPOR KULÜBÜ KULÜPLER BİRLİĞİ’Nİ MİSAFİR ETTİ

07-07-2024 595 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Amatör Spor Kulüpler Birliği BİSK aylık toplantısını, Soğuksu Spor Tesislerinde Kulüp Başkanı Muammer Aydınoğlu ve Yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Müsait olan Spor Kulüp Başkanlarının katılım sağladığı toplantıya, BİSK BaşkanI Asım Özdemir ve Yönetimiyle birlikte Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Murat Miniç’te katıldı.


Birlik Sekreteri Adem Ünal’ın açılış yaptıktan sonra, sözü BİSK Başkanı Asım Özdemir ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Murat Miniç’e bıraktı.


BİSK Başkanı Asım Özdemir yaptığı bilgilendirme konuşmasında, Spor’dan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısının iki toplantılarına da katılmamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdikten sonra, liglerin başlama süreciyle ilgili bilgiler aktarıp, Belediye ve Spor Kulüpleri ilişkilerinin sistemli bir işleyiş şekline bağlanmasının taraflar içinde iyi olacağını vurgulayarak, özellikle sporun içerisinden gelen geçmiş dönemde Soğuksu Spor Kulübü’nün Yönetiminde bulunan ve aynı zamanda mahalle sakini olan Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Murat Miniç’e toplantılara katılımı ve ilgili birimler ile iletişim kurarak kendilerine olan katkılarından dolayı teşekkür ederek, genel açıklamalarını bitirdi.


Belediye Başkan Yardımcısı Bilgehan Murat Miniç kendisine yapılan davet için teşekkür ederek, bir Beykozlu ve çalışmaları yakından takip eden biri olarak spor camiası temsilcilerinin aralarında olduğunu, belediyede ki görevi ile ilgili yapabileceği katkıları belli bir program kapsamında her zaman yapmaya gayret edeceğini vurgulayarak, Beykoz Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Taner Aksu ile de görüşmesinden esinlenerek, hafta içerisinde BİSK Yönetimi ile yapılacak toplantıdan sonra önümüzdeki çalışma süreci ile ilgili yeni bir program yapılacağını ümit ettiğini söyleyerek katılımcılara teşekkür etti.


İlçemizin profesyonel futbol ligi temsilcisi İshaklı Spor Kulübü Başkanı Ali Cinel yaptığı açıklamada tüm Beykozlu bireylerin takımlarına destek olmalarını istediğini dile getirerek, Beykoz Spor Kulübü binasından bir odanın takımlarının federasyon ve bürokrasi işlerini takip edebilmek üzere kendilerine verilmesini talep ettiklerini belirterek sonucunu beklediklerini dile getirdi.


Beykoz’un minik tekvandocularının Sivas’ta yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere yola çıkacakları için izin isteyen Mustafa Zurnacı, Yaşar Aydınoğlu ve Halit Avcı Hocalara başarı dileğinde bulunarak yolcu edildiler.


Toplantıda katılımcılar kulüplerinin, diğer kulüplerin ve mahallelerinin sorunlarından oluşan taleplerini ilgililere aktarması sonrası bir sonraki toplantının Tokatköy Spor Kulübünde yapılacağının duyurusu sonrasında, çekilen hatıra fotoğrafıyla toplantı sona erdi.

  

 

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


07-07-2024 595 Yorum yok. Yorum Ekle