Tayin Olan Hakim ve Cumhuriyet Savcılarına Beykoz'da Veda Programı

09-07-2024 844 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Beykoz Adliyesi’nden tayin olan Cumhuriyet Savcısı ve Hakimler için veda programı düzenledi.

 

Beykoz Belediyesi Kavacık Yaşam Merkezi’nde Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Barış Duman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen veda yemeğine İstanbul Boğaz Komutanı Tuğamiral Eren Günay, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, Daire Müdürleri ve Beykoz Adliyesi personeli katılım gösterdi.

 

Gerçekleşen akşam yemeğinin ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Barış Duman, ilk olarak ani gerçekleşen bir değişiklikle veda programına katılamayan Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer’in tüm katılımcılara selamlarını ileterek sözlerine başladı.

 

Konuşmasının devamında Duman, Beykoz Adliyesi 5. Asliye Ceza Mahkemesinde görev yapan ve İstanbul Bölge Adliye Mahkemesine üye olarak atanan Hakim Timuçin Dedeoğlu’na, 2. Asliye Hukuk Mahkemesinde görev yapan ve İstanbul Bölge Adliye Mahkemesine üye olarak atanan Hakim Gülşen Zaman'a, Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan ve Şanlıurfa Adliyesine Cumhuriyet Başsavcıvekili olarak atanan Cumhuriyet Savcısı Ali Topbaş’a yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Konuşmaların ardından Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Barış Duman, Hakim Timuçin Dedeoğlu, Hakim Gülşen Zaman ve Cumhuriyet Başsavcıvekili Ali Topbaş’a plaket takdiminde bulunurken, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köserler’de günün anısına Dedeoğlu, Zaman ve Topbaş’a hediye takdim etti.

 

Beykoz ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber’in takip ettiği veda programı plaket ve hediye takdimiyle sona erdi.  


Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı,Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Barış Duman

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


09-07-2024 844 Yorum yok. Yorum Ekle