Köseler ve Ekibinden Cumhuriyet Köy’ün Sorunlarına Yerinde Çözüm

26-07-2024 726 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler ve ekibi, Beykoz Mahalle Buluşmaları’nın 12.’si’ni Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Başkan Köseler, “İstanbul genelinde 1/25 binlik imar planı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyemize ilçenin plan gereksinimlerini ilettik. Bu dönem bu planları inşallah gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Cumhuriyet Mahallesi Meydanı’nda gerçekleşen Mahalle Buluşmasına Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Belediye Başkan Yardımcıları Bilgehan Murat Miniç, Fidan Gül, Müfit Yetkin, Taner Aksu ve Turgay Sucuoğlu ile Belediye Birim Müdürleriyle birlikte katılım sağladı.

 

Başkan Köseler’in açılış konuşmasını gerçekleştirdiği mahalle buluşmasında, tüm Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri tek tek söz alarak vatandaşa kendilerini tanıttılar.

 

Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri’nin konuşması sonrası Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Murat Çoker’in selamlama ve mahallenin sorunlarını içeren konuşmasının ardından mahalle sakinlerine söz verildi.

 

Tek tek söz alan mahalle sakinleri Cumhuriyet Mahallesi’nin imar planlarında ki sorunu, ulaşım, işsizlik, spor alanlarında ki yetersizlek ve tarımsal faaliyetler üzerine sorunlarını ilettiler.


Vatandaşlardan gelen sorun ve taleplerin tamamına Başkan Köseler ve ekibi yanıt vererek, sorunların giderilmesi için hemen harekete geçileceğini, bir sonraki toplantıya kadar ellerinden gelen ölçüde sorunları minimuma indirmeye çalışacaklarını belirttiler.

Başkan Köseler; “Beykoz Halkı Adına Mücadele Edeceğim” 

Bir Beykozlu olarak ilçenin imar planı noktasındaki ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini vurgulayan Başkan Köseler, “Beykoz’da plan yapan grupları belediyemize davet ettik. Planlara itirazları sonuçlandırmak için bir çalışma yürütecekler. Ayrıca hepsiyle ayrı ayrı günlerde müdürlük bazında toplantılara da başlıyoruz. Bu toplantılara bizzat katılacağım ve Beykoz halkının lehine ne varsa hayata geçirmek için mücadele edeceğim. Bunun sözünü size veriyorum.” dedi. 

Planlarda Bacasız Sanayi Yer Alacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şehre yönelik başlattığı 1/25 binlik planlarda ilçeyi rahatlatacak adımların atılacağını söyleyen Başkan Köseler; “Beykoz’un geri görünümünde cam ve saya atölyeleri ve otomobil ile teknolojiyle ilgili bacasız sanayi ve ticaret alanlarına yer ayrılması için görüştük, inşallah bu dönem bu planları gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Başkan Köseler buluşmada iletilen problemlerin aciliyet sırasıyla çözüme kavuşacağını belirtti ve toplantıya katılan tüm sakinlere teşekkür etti. Toplantı katılımcılarından Cumhuriyetköy Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Durmuş, sözlerine başlamadan önce kulüplerinin yeni çıkan atkısını Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'e armağan etti.

   

Toplantının ardından Beykoz Belediyesi, vatandaşa etli pilav, ayran ve aşure ikramında bulundu.

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleşen 12. Beykoz Mahalle Buluşması’nı ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber takip etti. 



Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Cumhuriyet Mahallesi,Alaattin Köseler,Mahalle Buluşmaları

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


26-07-2024 726 Yorum yok. Yorum Ekle