Kadına Şiddete Karşı Beykoz’da Ücretsiz Savunma Eğitimleri

18-10-2024 1062 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Örnekköy Spor Kulübü ile Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü, kadına ve çocuğa yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak amacıyla Beykoz’da ücretsiz "Savunma Taktiği" derslerine başladı.

 

Proje, Beykoz Örnekköy Spor Kulübü ve Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Taekwondo Eğtimcileri Zeliha Durmuş ve Gamze Arslanyılmaz’ın öncülüğünde hayata geçirildi.

 

Beykoz ve Türkiye genelinde geniş yankı uyandırması beklenen bu anlamlı projenin tanıtımı, Örnekköy Spor Kulübü tesislerinde gerçekleşti.

 

Kadınlar ve çocuklar tarafından büyük ilgi gören derslerle ilgili konuşan Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu ve Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı, Türkiye'de yaşanan kadına yönelik şiddet olaylarının bu projeye ilham verdiğini belirterek ücretsiz olarak eğitimleri veren Gamze Arslanyılmaz ve Zeliha Durmuş’a teşekkür ettiler.

 

Açılış konuşmalarının ardından Taekwondo eğitmenleri Gamze Arslanyılmaz ve Zeliha Durmuş, katılımcılara uygulamalı savunma tekniklerini öğretmeye başladı.

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz Örnekköy Spor Kulübü,Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


18-10-2024 1062 Yorum yok. Yorum Ekle