ASKIDA MAMA 2 YAŞINDA

20-11-2021 1541 Yorum yok. Yorum Ekle

Avrasya İnşaat & Yapı Marketleri’nin geçtiğimiz yıl başlattığı “Sepete Mama Koy, Bir Patiye Can Ol” sosyal sorumluluk projesi ikinci yılına girdi. Çeşitli işletmeler ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın desteğiyle gerçekleşen sosyal sorumluluk projesinin yıl dönümünde Beykoz ormanlarında canlar için beslemeye çıkıldı.

 

Avrasya İnşaat & Yapı Marketleri’nin 2020 yılının Nisan ayında başlattığı ve daha sonra Patika Doğa ve Yaşama Saygı Derneği, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Beykoz Şubesi, Antep Tatlı Dünyası, Sultanlar Grup, Beykoz Rizeliler Derneği, Çiftçi Fırın, Purelife, Demiroğlu Reklam’ın destekleriyle büyüyen “Sepete Mama Koy, Bir Patiye Can Ol” sosyal sorumluluk projesinin ikinci yılında, sepette biriken mamalar Beykoz ormanları da ki can dostlarla buluşturuldu.


Beykoz iş, siyaset ve sivil toplum dünyasının tanınan ismi Mikail Akyıldız’ın sahibi olduğu Avrasya İnşaat & Yapı Marketleri,  çeşitli kurumların haftanın belli günlerinde beslediği sokak hayvanlarının mama ihtiyacının çok büyük miktarını karşılayan restoranların koronavirüs salgını sonrası kapanması ile oluşan gelişmeler sonrası geçtiğimiz yıl başlattığı “Sepete Mama Koy, Bir Patiye Can Ol” kampanyasını hayata geçirmek için ön çalışmalar yapmış, projenin ön çalışmaları aşamasında, Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş, Patika Doğa ve Yaşama Saygı Derneği adına haftanın belli günleri Beykoz Ormanlarında hayvan beslemeyi itina ile yapan, Beykoz Engelsiz Umutlar Derneği Başkanı Dilek Bülbül ve Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Şahin Yadigar’da bir süre projenin ön çalışmalarına katkı koymuşlardı.

 

Avrasya İnşaat & Yapı Marketleri’nin Rüzgarlıbahçe’de ki Şubesinde düzenlenen etkinliğe AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Beykoz Belediyesi Meclis Başkanvekili Gaye Zayıf, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Emir Yazıcı, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, geçmiş dönem Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Beykoz Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Turgut Özdemir, Patika Derneği Başkanı Semra Tecimen, Okul Müdürleri, STK Temsilcileri ve BEYOFF, TRAKOFF, İSOFF, AYDOFF offroad kulüplerinin üyeleri katılım gösterdi.

 

Anadolu Kavağı Çapari Balık'ın özenle hazırladığı Balık ekmeklerin ikramı ile başlayan etkinlikte Beykozlu sanatçılar Yener Soytürk, Ömer Akyol ve Semih Aytaç sahne aldı. Müzik dinletisi sonrası etkinliğin açılış konuşmasını Avrasya İnşaat & Yapı Marketleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Akyıldız yaptı.

 

Akyıldız, bir yıl önce başlattıkları ve yine ilk olarak bir yıl önce sepette biriken mamaları Patika Derneği ile birlikte Beykoz ormanlarında ki patilere ulaştırdıkları sosyal sorumluluk projesinin ikincisini düzenlemiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek offroad araçlarıyla mama dağıtımına katılacak olan BEYOFF, TRAKOFF, İSOFF ve AYDOFF Offroad Kulüplerine katılımları için teşekkür etti.

 

Avrasya İnşaat & Yapı Marketleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Akyıldız’ın yaptığı açılış konuşması sonrası Beykoz Offroad Spor Kulübü Derneği Başkanı Özgür Tan, Trakya Offroad Doğa ve Motorsporları Kulübü Başkanı Murat Doğan, İstanbul Off-Road Kulübü Başkanı Kubilay Tüfekçi ve İstanbul Anadolu Yakası Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Başkanı Seda Özkutlu’da birer selamlama konuşması yaptı. Avrasya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Akyıldız, etkinliğe katılan Offroad Kulübü Başkanlarına günün anısına plaket takdim etti.


Offroad Kulüplerine verilen plaket sonrası günün anısına görüşlerini belirtmek isteyen katılımcılara mikrofon uzatılırken, Avrasya İnşaat & Yapı Marketleri Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Akyıldız, Demiroğlu Reklamcılığın Sahibi Mustafa Demir, Antep Tatlı Dünyası Temsilcisi Taner Mert, Askıda Mama Sosyal Sorumluluk Projesi Koordinatörü Recep Ali Aksoylu projeye emeği geçenlere plaket takdim etti.

 

Avrasya İnşaat &Yapı Marketleri’nin Rüzgarlıbahçe Şubesi’nde gerçekleşen etkinliğin katılımcıları, yanlarında getirdikleri mamaların yanında, Avrasya İnşaat’ın 20 Kasım’a özel olarak yaptığı kampanyadan yararlanarak satın aldıkları mamaları elleriyle Patika Derneği’nin aracına yüklediler.

 

Mamaların araçlara yüklenmesiyle Beykoz Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi yakınında ki Melen Çayı boru hattının üzende ki alanda yaşayan yardıma muhtaç patilere doğru yola çıkıldı.

 

Konvoy halinde alana gelen katılımcılar mamaları bölüştürerek yardıma muhtaç köpeklere dağıttı. Çekilen hatıra fotoğrafı sonrası etkinlik son buldu.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


20-11-2021 1541 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 636
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839