Beykoz Devlet Hastanesi Emekli Olan Hekimleri Plaketle Uğurladı

14-03-2022 3233 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Devlet Hastanesi Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle pandemi sonrası emekli olan Sağlık Çalışanları için bir etkinlik düzenledi.

 

Pandemi sürecinde, Sağlık Çalışanları için işten ayrılma veya emekliye ayrılmaların yasaklandığı dönem sonrasında, Beykoz Devlet Hastanesi’nden 26 adet Sağlık Çalışanı Hekim emekli oldu.

 

Beykoz Devlet Hastanesi Hastane Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle hastanenin konferans salonunda düzenlediği etkinlikte, hem Sağlık Çalışanları’nın gününü tebrik etti hem de emekliye ayrılan Hekimlere teşekkür plaketi takdim etti.

 

Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu ve Hastane Yönetimi başta olmak üzere hastanede görev yapan Sağlık Çalışanları’nın katıldığı etkinlik, hastane çalışanları ile ilgili yapılan slaytın gösterimiyle başladı.

 

Slayt sonrası günün anlam ve önemini bildiren konuşmayı Beykoz Devlet hastanesi Başhekimi Süleyman Erdoğdu yaptı. Erdoğdu “Özellikle covid-19 döneminde yapmış olduğunuz üstün başarı nedeniyle hepinizi aydı ayrı tebrik ediyorum. Sizin sayenizde covid fırtınasını çok fazla zayiat vermeden atlattık hamdolsun. Covid döneminde istifalar ve emeklilikler yasaktı. Covid fırtınası geçtikten sonra, emeklilik yasağı kaldırılınca bizden 26 Hekim arkadaş emekliliğini talep etti ve ayrıldılar. Bu ayrılan arkadaşlarımızın hepsini tek tek telefonla aradım, 21 tanesi geleceğini söz verdiler ve genelde söyledikleri kelime şu, özelde biz çok rahatız çok iyi para kazanıyoruz, patron izin vermeyebilir, bu ihtimal var ama izin almaya çalışacağım, çünkü özel sektörde gelir çok önemli, bizim ayıracağımız 2-3 saat işletme için büyük bir kayıp, izin alamayabiliriz, gelemezsek kusura bakamayın ama yetişmeye çalışacağız dediler. Sağ olsun, özelde çalışan arkadaşlarımızın bir kısmı buradalar, onlara teşekkür ediyorum. Bizim medarıiftiharımızsınız çünkü yıllarca bu hastaneye hizmet verip emekliliğini hak etmiş değerli hekimlerimizsiniz, maalesef arkadaşlarımız teker teker sistemden kaçıyor. Tabi gönül ister ki özlük haklarımız Hâkimler gibi olsun, Hâkim ve Hekim arasında fark kalmasın, nasıl onlarda dokunulmazlık varsa bizlerde de olsun, yani hekim rapor vermedi diye dayak yemesin, istediği ilacı vermedi diye sanki bakkaldan omo, tursil alır gibi şunu şunu da bana yaz, yazmazsan döverim tehdidiyle karşılaştıkları için artık arkadaşlar çalışmaktan zevk almamaya başladılar.


İnşallah saat 14.00’de Sayın Cumhurbaşkanımızın bir açıklaması olacak, bu açıklamalarda bizim beklentimiz, ön haberlere göre Hâkimler gibi bizlerde korunaklı olacağız. Nihayet Hâkimlerin seviyesine gelmiş olacağız. Bizim derdimiz Hâkimler camiasına verilen değerin Hekimler camiasına da verilmesi, özlük haklarımızın gözden geçirilmesi, maddi açıdan her ne kadar ücretler düşük olsa bile, hekimler birinci planda para değil huzur istiyorlar. Huzur olsun para olmasa da olur ama hem huzur yok hem para yok o yüzden sistemden kaçan kaçana. İnşallah bugün 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle saat 14.00’de bu açıklama yapılacak, bizlerde heyecanla bunun sonucunu bekliyoruz. Çok fazla uzatmadan çünkü herkes saat 13.00’de görev yerlerine geri dönecek, emekli olan arkadaşlarımızı teker teker çağırıp plaket takdim edeceğiz. Tüm meslektaşlarımın 14 Mart tıp Bayramı’nı tebrik ederim.” şeklinde konuştu.

 

Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu konuşmasının sonunda, 14 Mart Tıp Bayramı’nın yanında, Hastane’nin İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Selda Ceylan’ın bugün doğum günü olduğunu belirterek doğum gününü kutladı.

 

Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu’nun konuşması sonrası emekli olan 26 Hekim arasından etkinliğe katılan Abdurrahman Besler, Selim Uzunsel, Şükran Türkmen Akdemir ve Ergin Talip Tuncer’e plaketleri takdim edildi. Hava muhalefeti ve mesai saatlerinden dolayı etkinliğe katılamayan emekli Hekimlerin plaketleri de ilerleyen günlerde kendilerine ulaştırılacağı bilgisi paylaşıldı.

 

Plaket takdiminin akabinde çekilen hatıra fotoğrafı sonrası ikramda bulunuldu. 

Beykoz Devlet Hastanesi'nden Emekli olan Doktorların listesi şu şekilde: Abdurrahman Besler, Emine Bozkaya, Ragıp Gökhan Dedeoğlu, İbrahim Metin Karadayı, Sevim Erbek Çamurlu, Hakkı Bilgehan Bilgen, Ergin Talip Tuncer, Ayşe Koyukan, Gülcan Çetin, Mehmet Gündüz, Kazım Ekşioğlu, Fırat Arıcan, Nihat Kurun, İsmet Hüseyin Güney, İlknur Görgüner, İnci Alp, Gülay Oğuz, Göksel Ergan, Hamdi Uçar, Murat Aydın, Enver Eroğlu, Selim Uzunsel, Hüsnü Mert Arınalp, Ayşe Funda İnan Uğur, Naciye Eti, Oğuz Ayhan, Şükran Türkmen Akdemir.   



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


14-03-2022 3233 Yorum yok. Yorum Ekle