KIZILAY HAFTASI HALİDE EDİP İLKOKULU’NDA KUTLANDI

03-11-2022 2706 Yorum yok. Yorum Ekle

Kızılay Haftası Beykoz İlçe Kutlama Programı, Halide Edip İlkokulu’nda gerçekleşti.

 

Müdürlüğünü Kani Kadı’nın yaptığı Halide Edip İlkokulu’nun düzenlediği ilçe kutlama programına Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan ve Şube Müdürleri, Kurum Müdürleri, Kızılay Beykoz Şubesi Yönetim kurulu Üyeleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katılım gösterdi.

 

Öğrencilerin protokol konuklarını okulun girişinde karşılaması sonrası Kızılay Haftası etkinliği Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Halide Edip İlkokulu Öğrencileri Mısra Girgin ve Hayri Kerem Karadeniz’in sunumuyla gerçekleşen etkinliğin açılışını Okul Müdürü Kani Kadı yaptı. Kadı, Beykoz Kaymakamı şansında tüm katılımcıları selamlayarak, öğrencilerinin herkesin çok beğeneceği bir program hazırladığını belirtip emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Okul Müdürü Kani Kadı’nın ardından 4-B sınıfı öğrencilerinin Öğretmenleri Reyhan Çilo’nun yönetiminde hazırladığı Kızılay’ın 150. yılı marşı koro halinde seslendirildi.

 

Koro çalışması sonrası, Halide Edip İlkokulu Tiyatro Ekibi, Öğretmenleri Ufuk Ayvaz’ın yol göstericiliğinde hazırladıkları tiyatro oyunlarını izleyenlerle buluşturdu. Koro ve Tiyatro çalışmaları izleyenlerinden büyük beğeni topladı.

 

Tiyatro oyunu sonrası çekilen hatıra fotoğrafı ile Kaymakam Çiçekli ve beraberindekiler, okulun kütüphanesine Kızılay tarafından kurulan kan bağışı stantlarını ziyaret ederek bağışçılarla sohbet ettiler.

 

Etkinlik sonunda, Türk Kızılay Beykoz Şubesi Yönetimi, okul bahçesinde öğrencilere çorba ikramında bulundu. Kızılay Haftası ilçe kutlama programını ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber takip etti.  



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


03-11-2022 2706 Yorum yok. Yorum Ekle