Nehir, Beykoz’da Dualarla Anıldı

02-01-2023 1229 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’da rahatsızlığına rağmen ailesinin destekleriyle birçok sosyal faaliyete katılan, TOFD Beykoz Şubesi’nin üyesi Nehir Ünver vefatından bir hafta sonra dualarla anıldı.


Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Beykoz Şubesi’nde düzenlenen Kuran-ı Kerim tilavetine Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, geçmiş dönem Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Anıl Çınar, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Yeşilay Beykoz Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Miktat Güner, , Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği’nden Polis Memuru Selçuk Küçük, Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdürü Abidin Demir, Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Şensoy, Nehir’in babası Timur Ünver’in çok sayıda Türk Silahlı Kuvvetleri’nden meslektaşları ve TOFD Beykoz Şubesi Ailesi katılım gösterdi.

 

Kilyos Merkez Camisi İmam Hatibi Mehmet Aksoy’un okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası katılımcılara etli pilav, tatlı ve akran ikram edildi.


Nehir’in annesi ve babası Çimen&Timur Ünver ile TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Kuran-ı Kerim tilavetine katılan misafirleriyle yakından ilgilendi.

 

Doğuş Haber Ailesi olarak merhume Nehir Ünver’e bir kez daha yüce Allahtan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


02-01-2023 1229 Yorum yok. Yorum Ekle